2011 januári babák (beszélgetés)
Megállapodtunk a Milán néven első körben.:))))))
Aztán ha találunk vmi jobbat, vagy megüzeni mit is akar, akkor változtatunk....
Többiek akik ezzel küzdöttetek, sikerült megállapodni a névben?
Igen jó lenne tudni a végét, és jó lenne nem túllépni a 80-as határt.
Elvileg az anyagcserét a sok víz ivás segíti. Szerintem van benne valami. Bár én a múltkor kakaóra szőlőt ettem és semmi. Próbálj meg sokat inni!
Sziasztok!
Látom nem csak engem visel meg a hízás.Olyan jó lenne tudni mennyi lesz a vége!Néha úgy érzem hiába figyelek oda az étkezésre akkor is hízom.Ha egyszer vacsorázom és nem kell sokat ennem, és kb 7-8 óra körül az másnapra már plusz dekákat jelent.És nem is megy vissza ha másnap nem eszem vacsit.Na és az emésztésem.Az szinte nincs is!
Ti hogy álltok ezzel a témával?Ha van valakinek valami jó kis praktikája az emésztés segítésére mindenképp ossza meg velem légyszi.
Sziasztok Lányok! olvasgatok, de nem fog az agyam, Levit is ébresztenem kell,mert ha sokáig alszik, még este 11-kor is köztünk ugrál!
Studió, gratula a kislányhoz!
Cukorterhelés nálunk a 20-24. hét között van, itt orvosa válogatja, az enyém nem kérte a cukorszirupot, csak a zsemle-tej kombinációt, annál kéri akinek gondja van a cukrával, nem bánom nem hiányzott, Levivel is alig bírtam ki.
Kórházi csomagot szerintem vmikor decemberben a 36. hét körül összerakom, külön a szüléshez valókat, Levivel is így volt.
Pocikeményedés nálam még nincs, de folyamatosan érzem mocorogni kislegényt már a 16. héttől, de ez ugye a második terhességem, Levit nem éreztem csak félidőnél és nála a méhlepényem is mellsőfali volt, most a hátsón tapad, szerintem ezért is érzem jobban.
Fájások, vki írta (bocsi, de még belekavarodok a nevekbe), hogy neki csak lent fájt és 4 ujjnyira volt kinyílva, én is így voltam, egész nap görcsöltem a hasam alján, mint mesikor, aztán elkezdtem vérezni, bementünk, 2-3 ujjnyira voltam nyitva, folyamatos, szabályos fájások az NST meg semmit nem mutatott, csak 1-2 méhösszehúzódást szülés előtt pár órával. Szóval tényleg mindenkinél más, de azért lehet érezni, hogy EZ MÁR AZ!!!
Szép 7végét!
Na én 4 kilónál kb, de nehéz feldolgozni....
én régebben 80 kg-ra meghíztam az 166cm-hez. Lefogytam 66kg-ra.Aztán kicsi hízás, és 70 kg-nál kezdődött a terhesség.Pont fogyóztam az esküvőnk előtt, és akkor jött össze a baba, nem is bírtam befejezni a kúrát...
Jaj, ezek a nevek! Sajnos nekem nem tetszik egy fiúnév se, úgyhogy majd kizárásos alapon lesz neve.
Alina, légyszi töröld az Ádámot is :(
A te neveid közül én a Saroltát imádom, de a Regina is tetszik.
Volt már Marci, aztán Ádám. Most éppen semmi.
Sziasztok!
Képzeljétek, egy ismerősömtől megkaptam a legújabb babona féleséget:
ha az AFP 40felett van, akkor fiú, ha alatta, akkor lány.
Mi erről a véleményetek? Nekem 24,3 volt:-)
Aki már tudja a nemét, mennyi volt nektek?
Próbálok visszaolvasgatni, de nagyon sokat írtok-ami persze valahol nagyon jó is!
Semmi gond, én is részletekben válaszolok.:)
Igazából a férjemmel mindketten nehéz esetek vagyunk. Önfejű, makacs, akaratos emberek. A szüleink sem könnyű esetek, főleg a férfiak....
ez lehet a félelmem egyik oka. Ja, és emlékszem én a saját lázadó korszakomra, és tudom, hogy vissza fogok mindent kapni.....
Már gyerek koromban azt kiabáltam anyámnak, hogy nem veszem be a gyógyszert, majd mikor már nem volt mit tenni akkor állítólag közöltem, hogy ok rendben, de akkor lehányom a szőnyegedet. És még sok hasonló szép történet. De Anyám igen szigorúan nevelt minket, nem mertünk megtenni mindent.
Remélem így lesz nálunk is. És ha majd felkészültünk egy újabb családtagra évek múlva, akkor majd minden praktikát bevetünk, hogy kislányunk is legyen. De ha nem akkor beletörődünk. Én nem akarok 6 gyereket.
A páromék 6-an vannak testvérek ebből az okból kifolyólag.....a 6. gyerek lett a lány......
Antonka, bocs, így külön-külön írok, de 3 oldalt olvasok vissza, és sorban reagálok.
Az én fiam csöndes, szeret itthon lenni, és nyoma sincs rajta a kamaszkornak (18 éves). Réka, ő 17, egy szuper kiscsaj volt, aztán elkezdett kamaszodni, és csak azért nem ütöttem agyon, mert emlékeztem az aranyos korszakára :) Úgyhogy ha csak azért akarsz lányt,mert azzal könnyebb... Tök mindegy, hogy fiú vagy lány, a természetétől függ, hogy milyen.
A múltkor azt álmodtam,hogy fiú babát vártunk és Gellértnek hívtuk. Lehet jelezni akart?:)
Kár,hogy az Apájának nem tetszik...:/
Barátnőméknek "megsúgta" a babijuk milyen nevet szeretne:) Olvasták fel és kérték rúgjon amikor tetszik neki. Persze nem csak egyszer.
Hát mit mondjak a kicsi a Gusztáv (Guszti) nevet választotta:D
Nekem elsőre nagyon furcsa volt, de annyira illik arra a kisgyerkőcre,hogy hihetetlen.
Hi-hi jók ezek a linkek, azóta itt vigyorgok én is:)
Nemsemmi szülők vannak, ezek a nevek ááá.
Nekem a Kisherceg mint fiú név is elég sokkoló:)
Szép estét!
Teljesen el vagyok havazva ebben a nőgyógyászkeresésben, mindenki ajánl valakit, aki nagyon jó, aztán utánnanézek és egy csomó negatív véleményt találok. Én azt hiszem nőgyógyászfóbiám lett!!!
Pe80: egy barátnőm felhívta a dokiját hogy miért nem vizsgálja meg soha, mert a sógornőjét gyakrabban vizsgálta, és azt mondta a doki hogy járnak külföldre továbbképzésre és egyre inkább előnyben részesítik ezt a gyakorlatot hogy minél ritkábban végeznek kézi vizsgálatot, mert azzal is veszélynek teszik ki a babát a fertőzések stb. miatt.
Amúgy nekem is ezzel a felső hasi fájással jöttek, persze egy férfi, aztán meg csodálkoztak hogy miért nem szóltam hogy beindult a szülés, hát mert vártam hogy felül fájjon, de nekem is csak lent fájt.
Alina: szerintem mindegyik név illik a vezetéknevetekhez, de nekem a Zora tetszik legjobban.
Én még abban bízok, hogy megsúgja egyszer hogy milyen nevet is szeretne igazán, addig meg találgatunk.
Kiraktam az első igazi 4D-s fotóját a szekrényemre. A család szerint tiszta apja:))) a kis drága.
Már a babaszoba ki is lett festve, és a padlószőnyeget is kidobjuk onnan. Van még azért mit csinálni, míg megérkezik.
Nekem az Alíz illik hozzá, az olyan kis finom, mivel a Király meg elég kemény hangzású.
Igaz a Lívia és a Sarolta meg egyáltalán nem tetszik, így lehet elfogultság.
De szép a Király Alíz együtt.