2011 januári babák (beszélgetés)
Gratula neked is!
Szépen gyűlnek a babócák!
Lányok, Hédibabánál is van fent kép Hédikéről... Már ő is rég megvan!
Igazából nekem egyik adatom sem stimmel a táblázatban :D Bajcsyban fogok szülni és 22-re vagyok kiírva, elvileg az első doki nem jól számolta ki a 26-t.
Megjöttem NST-ről, hát most egy komolyabb fájásom se volt bezzeg mire hazajöttünk... na mindegy.
Úgy pihennék már én is, már mint agyilag... kikészít ez a sok tanulás! És már előre görcsben van a gyomrom a holnapi vizsga miatt...
Sziasztok!
28-án 14 óra 17 perckor megszületett Gergő, 3450g, 54 cm. Sajnos császár lett belőle, de azt hiszem várható volt. . . Már itthon vagyunk és minden rendben. . . . Gratulálok a többi maminak is, még nem olvastam vissza hány baba lett a múlt héten. . .
Sziasztok!
Kisfari, nagyon nagy gratuláció! Ez jó gyorsan ment! Majd írd meg részletesen ám, hogy hogy volt!!!
Nekem is borzasztóak az éjszakák, meg már a nappalok is!
Lányok hétvégére nagyon erős melegfrontot mondanak. Lehet egy -két baba megindul kifelé!!!:))))
Sziasztok Csajok!
Tyűűű voltam vásárolni a nővéremmel annyi mindent vettünk. . . :)))) Szerintem már minden megvan Picurkának. . . Most mosom ki a ruhákat amiket kaptunk :) Veletek mizu?
Nekem a fiamnál reggel elment a nyákdugó és este 7-kor már a kezembe volt a kis szépség.
Milyen ha szivárog a magzatvíz, buta kérdés, tudom, de ebben nincsen tapasztalatom, mivel az elsőnél burokrepesztésvolt.
Sziasztok!
KisFARI GRATULÁLOK! :)
Holnap megyek én is dokihoz majd CTGre, nekem egyenlore semmi jelét nem adja, hogy világra szeretne már jonni. :) Szerintem mi még egy jó ideig egyutt leszunk. Ma még megmostam az ablakokat a szobájában, kimostam, rakodok hátha már nem lesz késobb idom. :) kiváncsi leszek mit mondanak holnap. :)
Sziasztok!
Megvált tőlem a nyákdugóm, reggel óta vérezgetek, fájás semmi, csak enyhe húzódások. Azért remélem lesz még ma itt valami vagyis valaki.
Próbálok visszaolvasni, míg Levi alszik!
Puszi mindenkinek!
Szia!
Ugyanezek a tüneteim vannak kb 2 hete... ez a ragadós fehér és bő "folyás" na meg a szétreped a medencecsontom érzés. Úgy megyek már mint egy jegesmedve akkora terpeszben :D
Na megyek NST-re, olyan jó lenne ha azt mondanák na most akkor szülünk! :D De erre semmi esély.
Kisfari nagyon megleptél! Gratulálok és sok boldogságot a kismanóhoz! (:
Én is este magánba megyek, reggel pedig 8.45-re Nst-re, de már az előbb le kellett fürödnöm, mert úgy fáj a medencém:
Kíváncsi vagyok mit mond a dokim?????
kisfari: Nagyon gratulálok én is! Tényleg gyors voltál! Hirtelen azt hittem valaki más szüléséről írtál:-)
Audrey: neked még rengeteg időd van, ahogy nézem, kb 3 hét... Még ráérsz szülni!
krisztina: nekem is van ilyen folyásom és én is este megyek magánba, holnap NST-re:-)
orsy: nagyon szép a kislányod! Köszönjük a drukkot!
Sziasztok lányok, Kisfari nagy gratula a babóhoz, látom szépen érkeznek a babák, mostanában az alvást én is elfelejthetem,nagyon fáj a medencém és a szemérem csontom, van még 17 napom a kiírásig, ahhoz képest, h azt monfdják a második mindig előbb jön, pláne ha kislány, én ezt nem nagyon érzem. Néhány napja sűrűbb tapadós fehér folyásom van, bocsi a gusztustalanságért, de szerintetek ez normális, ma este megyek a dokimhoz, holnap reggel pedig Nst-re, nagyon kiványcsi vagyok-
Mindenkinek kitartást kívánok, mindjárt itt a vége:DDDDD
KISFARI GRATULÁLOK NEKTEK!!!
ez jó gyors volt :)
s700
én kivételesen nagyon jól aludtam, pedig tegnap este azt hittem én is a kórházban kötök ki.
Nagyon durván mozgott a hasamban a gyerkőc; olyan mint ha lejjebb furakodott volna és rettentően fájt, ahogy ott mocorgott...ki akart törni a hasamból.
Szerencsére éjjel aztán abbahagyta és tudtam aludni.
Egyébként ami óta szedem a homeos bogyókat sokkal többször keményedik meg a hasam, több a méh összehúzódásom.
Jó reggelt, sziasztok! Ki hogy van ma? Még nem olvastam vissza, nemrég keltem csak fel...
Hát nem mondhatnám, hogy most valami hú de szuperül aludtam volna. Tegnap nap közben nem is dőltem le, valahogy elmaradt a napközbeni alvás.
Mindenféle baromságokat álmodtam, többször pisilnem kellett kimenni, aztán nehezen ment a visszaalvás, közben mindenféle hülyeségeken agyaltam.
A hasam sem volt az igazi, nem mondanám, hogy fájt, de mintha lezsibbadt volna vagy nem is tudom hogy lehet ezt normálisan leírni.
Arra ébredtem, hogy kicsi lány bulizik odabenn, motoszkál össze-vissza. Azt hiszem próbál befordulni, mert amije eddig oldalt érződött, az teljesen feljött a mellem alá.
Jó lenne már végezne a csomagolással és elindulna kifelé:-)
Mondjuk egyedül vagyok most itthon, apa elment dolgozni, de azt ígérte nem megy messzire, ha kell, tud majd jönni haza.
Ha addig nem változik semmi, akkor este doktor bácsi megnéz minket a magánrendelésén. Ott nincs UH, csak kézi vizsgálatot tud csinálni.