2011 februári babák (beszélgetés)
Szia!
Baj ne legyen! Nálunk a gyár fele taknyas-nyálas, de most szinte egészségesen táplálkozom, (sok tejtermék és zöldség) ezen kívül a vitaminok, és szerencsére semmi bajom. Ja, és napi 1-2-3 liter tea, és egyéb folyadék.
Bár csak 8 órát kell itt eltölteni, de azért a sok krehácsoló között nem túl megnyugtató a lét...
Jaaaaaj!!!!! A mijen=milyen
Nesze neked 4 órai ébredés!
Jó Reggelt Lányok!
Most nekem sem ment az alvás, de legalább visszaolvastalak Benneteket.
HHajni 86 gratulálok a "pici" kukishoz! Ada Neked gratula pici lányhoz!
Debrecenben még süt a napocska, remélem így is marad!
Mndenkinek szép napot!
No nem is bánom, hogy nincs állat a lakásban!
Udvaron még elmenne... csak nincs udvar. :( Bár férjem a macskákat nem kimondottan szereti. Sőt! Mondjuk ilyen időben a kutyák is meg tudnak kergülni...
De akkor feltétlenül, és helyettem is aludj egyet, jó? :D
A héten hatra. Meg majd jövő héten is. Már nem 3 műszakozok. Mondjuk a munka nem öl meg, azt láthatod... :D De úgyhiszem novemberben már nem fogok melózni.
Draga negylabuim kisse nehezen viselik a frontokat. Ki hallott mar ilyen? "Megbolondulnak" tole. Tisztara ugy viselkednek, mint az emberek. Marakodnak, nincs egy perc nyugtuk se. Kiengedni se tudom oket, mert esik az eso... igy csak egymas agyara megyunk. :)
Nem tudok visszafekudni, van egy fontos melom, amit meg ma le kell adnom. Majd utana :)
Hatra jarsz dolgozni? Huha. az nekem sem lenne a kedvenc elfoglaltsagom. Meddig dolgozol meg?
Ej, ez tényleg rosszul hangzik!
Macskáknak mi bajuk? Itt Nyíregyen kicsit szürkés, de azért süt a napocska.
Feküdj még vissza! :)
Én jól köszi, csak korán kellett kelni. :-s Utálok hatra jönni... :(
Jo reggelt, nem jobban,de tobbet aludtam , mint tegnap. Az ido gusztustalan, a macskak megbolondultak, az emberem mar hajnalban itthagyott. Nem jol indul a nap...
Te hogy vagy?
sziasztok!
na végeztünk mára és minden ok :)
Nos mi is a kis kukisok táborát gyarapítjuk :))
egy pillanatra de megmutatta a kis fütyijét :) Ki is nagyította a doki.Férjem repdes azóta :) (De szerintem kislánynál is örülne.)
úgyhogy örül a család.
Csütörtökön afp, ma kellett volna csak nem volt beutalóm:S
ennek nem örült a dokim de nem tudok mit csinálni.
nah izgalmak után lepihenek.
jó éjt, sziasztok :))
Szia!Szerencsés voltan mert Szonjával semmilyen rosszullétem nemm volt,nagyon jól viseltem a terhességet és eddig kisfiammal sincs máshogy!!!
A szülés viszonylag könnyen ment, én túlhordtam a babát és ezért be kellett feküdnöm a kórházba, és másnap indult be a szülés, délután kezdődött a vajúdás, este 19:00-kor kerültem szülőszobára, és éjjel 22:45-kor született meg a kislányom, a kitolás egy kicsit elhúzódott, mert Szonja hátsókoponya tartással született és így mindig visszacsúszott
Sz
Most néztem én is a fotókat, nagyon aranyos:):)
Gratulálok!
Mimike! Drukkolok! nekem is kb így nézett ki az első pozitív tesztem!
Majd írj holnap, hogy mi volt!
Megnyugodtam kicsit:)....kisírtam magam:)...és levontam a következtetést...Lillánk egészséges baba :).
Az a baj, hogy magzatvízvétel az első pillanattól rossz érzésekkel tölt el. Rettegek, hogy a picilányunkkal történik valami emiatt. Főleg, hogy ma kiderült ha fertőzés, gyulladás van a szervezetben nem szabad elvégezni. 3% az esély a down-kórra korom miatt. Azt hiszem ezt bevállaljuk.
Holnap reggel megyünk vérvételre a fertőzések miatt.....utánaolvasgatva...olyat is találtam, hogy ha uh előtti este puffasztó ételt ettünk, a baba belei lehetnek echodensek.