2011 februári babák (beszélgetés)
andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=32771953
Változtattam rajta: csak 20 dkg cukor(elég édes volt), még tettem bele 3 kanál kókuszreszeléket, és csokit reszeltem bele, nem tortadarával készítettem. És egy kicsit tovább sütöttem, mint 30 perc, mert úgy találtam, hogy még nincs kész :).
Az este bűnöztem :D...szénhidrátbomba :D.
Babaszobán már mi is ügyködünk, hétvégén kiválasztottuk, hogy oroszlánkirályosra vesszük a figurát, tesóm jó kis szavannát rajzol a falra, emellé oroszlánkirályos szereplőket választunk, illetve baldahin, ágyhuzat hasonlóan oroszlánkirályos lesz!!!!!:)))))
A lányomnál hasonló elgondoláson alapulva micimackós lett a szoba, mert nem mertem nagyon lányos irányba elmenni, mint pl. hercegnős, hátha a végén mégis megviccel minket és fiúcska lesz, de hát nem így történt, s Szonja nagyon szereti a szobáját!!!!!
Sok sikert a "babamozizáshoz"! A libidód miatt ne aggódj, állítólag a 2. trimeszterben visszatér, sőt......
Nálam a lányomnál abszolút elszállt, most hogy a kisfiammal vagyok várandós jelenleg semmi ilyet nem tapasztalok!!!!!
Hasonló a helyzet :)
Hú, nem is mondtam, netes receptet próbáltam ki a hétvégén, isteni finom lett, és pillanatok alatt elkészült :)....most pedig egy sós zabpelyhes kekszet fogok sütni, mert ez kicsit egészségesebb, és remélem nem annyira kilónövelő :D
Azt hiszem láttam már ezt :)....de nálunk meg volt oldva, én választottam a fiúnevet, férjem a lánynevet :).
Hogy telt a hétvégéd?:)
Sziasztok!
Még nem olvastalak vissza benneteket, mindjárt neki állok, addig is a kislányos anyukáknak ajánlom ezt az oldalt:-D
Egyszer-kétszer már igen, amikor nagyon beindult a kiscsávó:).
Nálatok érezte már?
Jo reggelt,
Izgalmas napra ebredtunk, ma derul ki a pocaklako neme... :D Meg 4 ora az idopontig. Az mar semmi a hat hethez kepest.
Haaaat lanyok en nem tudom, hogy ti hogy vagytok bele, de a terhessegem kezdeten a libidom ugy elszallt mint a szel. Meg ragondolni se tudok. Mindig mondom az emberemnek, hogy "segitsen magan", vagy en is beszallok, csak ne menjen mashova :) O meg folyton lehulyez :D
Most rohanas van, de delutan jovok a nagy hirrel es a nevvel.
Szep napot nektek :)
Szombat délelőtt nagytakarítottam, vasárnap meg jó sokat pihentem mert lehet egy kicsit megfáztam,de mostmár talán jobban vagyok.
Hát ez a kiscsaj miket nem művel?:)
Szokásos :)....vasárnap keveset pihentem, fájt is a hátam este rendesen :).
Lilla ráfeküdt szombat délután a vízhólyagomra,fájt is, 5 percenként jártam pisilni, míg rábeszéltem, hogy költözzön arrébb :).
Te mivel töltötted a hétvégét?:)
Szép napot mindenkinek :)!
Szia!
Lehet, hogy a pakolgatásban megemelted magad, Te ilyeneket már ne csinálj, inkább jöjjenek a barátok, most nálunk is mindenki mzgósítva van!
Vigyázz magatokra!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van.
Már körvonalazódnak a nevek nálunk is. Máté, Bence,Zsombor vagy Levente :)
De eddig úgy néz ki Máté lesz a Pici neve :)
Majd kiderül apa mit álmod meg :)
Nálunk is pörögnek az események. megvan az új 180*200as ágyunk, hogy majd a elférjünk kényelmesen ha néha kedve támad a Picúrnak közénk jönni.
Szőnyegtakarítás, új szőnyeg beszerzése bútortologatás de még csak úgy magunkat rakjuk rendbe :)
Összeírtam mi kell majd a Picinek kezdésnek..nem semmi kis lista :)
Nos képzeljétek úgyfest nekünk ennyi volt egyenlőre apával az "együttlét"...ugyanis véreztem :(
Megijedtem eléggé.Eddig nem volt semmi gond :(
Remélem most sincs, minden bajom van hogy ez most miért volt.Eddig se vittük túlzásba a dolgokat de most azóta minden rezdülésemre jobban figyelek.
Majd ha legközelebb megyek orvoshoz mondom neki :(
Ezenkívül nem tudom ti hogy álltok a lábgörcsöléssel?Illetve nekem nem görcsöl csak az az érzés végig bennem van mintha begörcsölt volna és húzódna.2-3napig elég erős volt de most jobb.
Legyetek jók Lányok :) Majd fel felnézek én is.
Ja és Üdv a nemrég csatlakozottaknak akiket még nem üdvözöltem :)
Szép gondtalan babavárást!!
Szia Tana!
Sajnos a peg peregót nem próbáltam.
A leírt tulajdonságaim alapján összegezd, hogy neked azokból mi a fontos, és nézd meg élőben a babakocsit, hogy miknek felel meg. Talán így közelebb jutsz a megoldáshoz.
Viszont, ha ingyen kapod meg a kocsit, akkor szerintem érdemes gyakorlatban kipróbálni, és ha nem válik be, még mindíg vehetsz. De hátha nem kell, és akkor tudsz spórolni.:)
Ja, és igen, használtan, mindennel együtt, már fél áron megkapod a jó kis márkás kocsikat is. Ki lehet fogni, nagyon szép állapotúakat.
Én annyira vigyáztam rá, hogy szinte új volt.
Fájt is annyiért eladnom, amennyiért eladtam, de hát a használtnak ez az ára. A fele.
Sziasztok! Csatlakozom én is, mert már egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat.
A kendős dologhoz szerettem volna hozzászólni, kisfiam lassan két éves lesz, de vagy 1,5 évig biztosan kendőztem... Szerintem a legjobb dolog, amit anyukáknak kitaláltak. A másodikat, akiit februárban hozok a világra csak ezt fogom használni.
Már hazaérkezéskor simán felkötöttem a kicsit, és tényleg szinte egész nap abban volt. Több órát tudtunk úgy sétálni, hogy tudtam, minden rendben van vele, nem fázik, nem éhes nem szomjas( megmondom őszintén én simán szoptattam is séta közben, így nem kellet időre hazamenni sose...Bár én sosem időre etettem :)
Szóval nekem volt Nandu is, de a Didymos az ami igazán bevált..:)
Nem emlékszem pontosan, kb. 2-3 hetes korában talán??? Elöl, aztán négy hónapos korától kezdtem próbálkozni a hátratétellel, fél éves korától már mindig háton volt.
Nagy sírásoknál kendőben nyugodott meg, esős-szeles időben úgy vittem ki sétálni,tömegközlekedni is praktikusabb.
Gondolom, hogy a második többet lesz kendőben és hamarabb kerül hátra, hogy az elsővel is tudjak foglalkozni:)))
3 nap után most értem neki leülni, konyha felujítás volt nálunk még gyorsan a picur érkezése előtt! kitakarítottam, de a kis drágám is sokat segített. Igaz ma du már csak néztem ki a fejemből, majd leszakadt a hátam és a lábam , de ez inkább csak izomláz a székre le fel mászkálástól.
Kispocok olyan jól viselkedik, imádja a tesó és az apja hangját olyankor mindig beindul:-)
Sziasztok!
Sehol senki?:)
Az én kis manóm ma nagyon aktív volt. Ma negyedszerre érzem, és mindig evés táján élénkül be. Most is küzd keményen.
Hogy vagytok ebben az esős időben?
Ez igaz! Még mi sem tudjuk :)
Talán a héten már kiderül :)
A kendö téma engem is érdekel...és mikor tetted bele elöször a picit? gondolom elöször elöre, késöbb hátra is, ugye? Így tavasszal, nyáron jó megoldás lenne...praktikus, és azt mondják a baba is hamarabb megnyugszik benne...