2011 februári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Csillus, köszi, h leírtad a tapasztalataidat meg a tanácsaidat! Jól jön! Néztem a neten, igazán szép kocsik, bár nekem a 3 kereküek nem nagyon jöttek be eddig, de egyre többen dicsérik. Az ára, ahogy nézegettem 5-600 eur körül kezdödik...nem olcsó, bár azt mondják, ha most kezdjük a családalapítást, érdemes befektetni, meg a neten el is lehet adni aztán...
Véletlenül Peg Peregot nem próbáltad? Sógornöm 3 gyerköc után nagyon ajánlja. Szintén lehet könnyen variálni, egy esernyö méretre összecsukni...egyedüli hátránya, h nem rugózik.
Jó reggelt Kismamik!
Végre újra itt! Mi pénteken nagyot buliztunk a lagziban és úgy tűnik a kisfiam élvezi a mulatós zenét, bár talán a roki vol a kedvence - amíg táncoltunk adig pihizett, és ahogy leültünk rákezdte, mintha csak azt monda volna: na még táncoljatok! Nagyon aktív volt. :) Tegnap pedig sógornőméknél voltunk, szalonnát sütöttünk, de olyan jó volt, hogy egész délután sütött a napocska! Most lassan odateszem az ebédet főni, és kezdhetjük a pakolást, mert holnap jönnek az ablakot kicserélni.
+Acyre+!
Gratulálok Márkhoz! Hajrá fiúk! :)
Lassan már körvonalazódik a picifiunk neve Nimród vagy Kristóf. Még próbálok álmodni vele, hátha megüzeni, Neki melyik tetszik jobban!
Jaj a vízöntős témára visszatérve; Apuci és én is vízöntők vagyunk szóval 3 vízöntő 1 családban...., de mondtam a férjemnek, hogy van 3 szobánk mindenki el tud vonulni hisztizni egybe. :)))
Jó reggelt mindenkinek!
Engem már fél 7-kor kidobott az ágy. Egyszerűen nem tudok tovább aludni.
Tegnap este falunapokon voltunk, pörköltfőzés volt, és szégyen nem szégyen, két nagy tányér pörköltet ettem meg, és legalább 3-4 szelet kenyérrel tunkoltam, de nagyon jól esett:)
Gondolhatjátok, cigányzenekar játszott, igazi cimbalmos, nagybőgős muzsikusok, és a kisfiam úgy táncolt, hogy a párom is érezte a kezével.
Gondolkoztatok már azon, hogy pl. mikor egy bizonyos zenét hallgattok, és megmozdul a pici, vajon azért mozog mert zavarja, vagy azért mert tetszik neki? Nekem tegnap ezen járt az eszem, mert én utálom az ilyesfajta nyekerét, lehet, hogy ő is?
Szerintem a lányok is előbukkannak majd, a fiúk hamarabb látszanak, de legalábbis hamarabb merik róluk bizton kijelenteni, hogy fiúk. Még mi sem tudjuk ki van odabent:)
Kendő:
első három hónapra elég egy rugalmas kendő (7 kg-ig), állítólag azzal könnyebb kötni. Utána már szövött kell.
Magyar gyártmány, már elfogadható minőség a NANDU (de a használati útmutatóját nagyon nem ajánlom), nekem is ez volt az első kendőm. Kb. 5000 Ft. 10-15.000-től fölfele vannak minőségibb kendők. Színesebbek is, szebbek is de főleg sokkal könnyebb velük kötni, nem olyan kemények.
Általában igaz, hogy a használt, betört kendővel könnyebb kötni, érdemes használtan venni.
Sziasztok!
Mi most megyünk apukámékhoz, pont falunapok vannak.
Végre mi is kimozdulunk:)
Sziasztok!
Nekünk Benedek Zsolt lesz a pici, valszeg, de a Donát volt a favorit. Még lehet változás.
Majd ha kibújik, és ránézünk, döntünk.
Amúgy lassan én is egyedül vagyok. Nagyobbik a nagyinál, kisebbik, meg cserkészkedni hétvégére az apukájával.
Szia!
Én takarítgatok! Egyedül vagyok sajnos! A gyerekek meglátogatták a mamaáékat a párom meg dolgozik! Nem szeretek egyedül lenni!
Szia!
Én dolgozom, de remélem kisüt a napocska és jobb kedvem lesz. Délutánt végre hosszú idő után hármasban töltjük, társasjátékozunk, teniszezünk és utána megnézzünk valami filmet, de csak otthon a fotelból. És ti mit csináltok?
Jó reggelt!
Ilyen ronda időt hétvégére:( Eső, szürkeség, köd, és 9 óra elmúlt.
Remélem azért jól telik majd a hétvégétek. Ki mit csinál?
Te jó ég! Nálunk se jobb a helyzet, nálunk nincs átalány, szóval most nem fizetünk semmit, de ha bejön a hideg akár 60.000 Ft is lehet a fűtésünk.
A kandallóval az a bajom, hogy nem fűt csak egy szobát, vagy ha olyat szeretnék, ami a radiátorra köthető, az nagyon sok helyet igényelne, és nagyon nagy átalakítást:-( Az nekünk most nem megy.
Hát igen.....
Mi is most ruházunk be egy kandallóba és visszatérünk a fával való fűtéshez, mert a gázárakat nem lehet kifizetni, jelenleg 28000 Ft az általányunk..... Szóval no comment!!!!
Hát az elején én még reménykedtem, hoyg a február az már nem is lesz annyira tél, hiszen akkor már megyünk majd kifelé belőle, de a mostani előrejelzések nem boldogítanak, kemény, nagyon hideg, csapadékos telünk lesz állítólag, és nagyon sokáig fog elhúzódni.
Már előre félek a gázszámláktól:-( És mi lesz jövő télen, amikor csak GYED-et fogok kapni?? Huu na ebbe jobb bele sem gondolni, majd lesz valahogy.
Akkor a február nagy buli lesz majd:-D
Én nyári gyerek vagyok, és mindig is nyáron akartam szülni, de most, hogy átéltem pár hetes terhesen a kánikulát, és attól már rosszul voltam, el sem tudom képzelni, hogy nyáron szüljek, szóval nagyon örülök a februárnak:-D
Ahogy jön a hétvége, úgy tűnünk el szépen lassan:-D
Mindenkinek jó hétvégét, aki már lelépett innen, és vigyázzatok magatokra.