2011 februári babák (beszélgetés)
Nekem legalább e vagy f kosarú kellene most dupla D kosár kell,szerintetek szülés után mekkora kell majd?
igazatok van,mióta terhes vagyok csak ezeket halani mi történt a kismamákkal,remélem nálunk is császár lessz,2 kisnadrág kivasalásától felment ma is 140re a pulzusom,remélem inkább a császár melett döntenek:-)
Köszi a tippet, valószínűleg kipróbálom. Gyógyszertárban kapható???
Olyan ez is :), csak olcsóbb, 990, és nincs postaköltség :).
Én is ettől vagyok kiakadva, ma már 3 olyan hírt hallottam, amiben vagy meghalt a kismama vagy a gyerek akadt el a szülőcsatornában és oxigénhiányos lett, szóval mostmár iszonyúan szeretném a császárt és túl lenni rajta minnél hamarabb. Miért kell mostanában ennyi negatívumot mutogatni a szülésről, már nem merek tv-t nézni.
mi a 36.hétbe léptünk,de volt olyan éjszaka hogy 3 percenként voltak joslóim,azóta csak nagyon sokat keményedik a pocakom...
Sziasztok!
A délelőtti bevásásárlás megtette a hatását, mert egész nap kőkemény a pocim. Tegnap éjjel megint volt jóslóm. Ma léptem a 37. hétbe, szóval innentől bármi lehet.
Belinkeled? Megnézem milyet vettél, mert én is ott néztem, van egy csomó 1200-1300 ért (2 db).
No, most vettem két új kínai szoptatós melltartót 1000-ért. Személyes átvétellel.
No, akkor nekem a 6 hét be is jön :)!
Gyűrűim én is rég levettem, de nem olyan vészes a kezem, sőt, ha eleget sétálok, a lábfejem, bokám is tűrhető. Küldd csak át privátban, hogy mit szedsz?:)!
Annak én is örülnék, ha kibírnánk február 2-ig!
Sziasztok Lányok!
Ma egész nap kaparászott a Kincsem odalennt, az első dolgom lesz, hogy levágjam a körmecskéit, ha megszületett! :)
Iemma!
Én is dagadok ezerrel, de tegnap óta szedem a Shüss... sóból a 10-est és a 2-est és ISTENI! A 2-est a Ca pótlás miatt, de tuti, hogy annak is jótékony hatása van a vízháztartásomra, mert a kezem reggelre nem volt tűpárna!
Sziasztok!
Megint rossz hír a híradóban egy kismamáról:(
Az ilyen nagyon hiányzik szülés előtt nekünk.
Amúgy hogy telik a vasárnapotok? Sokan már a vége felé közeledtek. Mi még jól érezzük magunkat együtt, poci fent, Dominik mocorog, pisilés, jósló nincs, lehet, hogy mi végig húzzuk a 40 hetet?:)
A csuklásokat én is teljesen lent érzem, de ha nyújtogatja a lábát akkor még képes a gyomromat, tüdőmet rugdosni, nem is tudom hogy fekhet.
Vagy: Barátnőmnek egyáltalán nem ment le a poci és úgy szült meg.:-D
Én is lent érzem hogy csuklik a Drága és lent úgyhogy szerintem Levi is pozícióban van már:)
Látom Mindenki elfoglalt:)
Én is kb 15perce ültem le, főztem,takarítottam palacsintát sütöttem kb 80dkg lisztből és most várjuk a vendégeket úgyhogy szerintem nem kell majd elaltatni :)
de én is érzem hogy ezek az utolsó ilyen akcióim szülés előtt mert egyre jobban fáradok.. .S
nem baj :)
Nagyon keményedek!!!Ezt gyorsba hozzáteszem és mindenem szakad széjjel!!
Nagyábból jól vagyunk!Elég sok minden van most ami miatt szarul érzem magam (bocsi) és ki is hat rám!Fáj a derekam, hátam, szeméremcsontom!!
Poci!!Nem tudom hol olvastam valami nagyon nagy könyvben :)) hogy aki az első babát várja szülés előtt 6-4 héttel megy lejjebb a poci!!
Második babásoknál 4-2 héttel megy lejjebb a poci!
Harmadik babáknál pedig hamarabb!Na majd kiderülgetnek a dolgok!!:)
No, Lilla a köldök tájékán nyújtózkodik, de ott ezerrel, illetve köldök fölött....épp ma mondtam a férjemnek, hogy szerintem tuti befordult, mert lenn érzem a csuklást, és egy popsi dudorodik jobb oldalamon, miért kell neki átlósan feküdni, nem értem :D! Gondolom így kényelmesebb :)!
Én ezeket a matricákat raktam a kiságy fölé. A ló annyira béna, hogy muszály volt megvenni.:-)
[link]
Akkor Lillánk már Karácsony előtt leereszkedett:), mert azóta irtózatos mennyiségeket tudok enni :)....szépen gömbölyödök is :D!
Hát ha Huncsi is lejjebb menne lehet könnyebb lenne, de szereti beakasztani a lábát a bordám alá és szerintem túl jól érzi így magát. Pár hete még minden doki szerint túl lent volt, azóta feljebb jött és nem akar visszamenni, csak így gyakorlatilag 1 pohár víztől tele vagyok és 2 órán át pukkadásérzés.
:)))))) Azért hamikázatok még!!!Mi csak a 36. hetet töltjük ma és valószínűen látható is :)) hogy a hasam megereszkedett!!A gyomromba annyi kaja fér hogy már szégyen mennyi eszek :))
Nekem is mindenki ezt mondja, először az orromat mondták, mostmár a szám és a szemem alja is dagadtabb.:-)) és minden exkismama azt mondta eddig, hogy ez már a végén szokott lenni. Hát remélem, mert lassan már csak vegetálok. Én mától vagyok 37., de max. 1 hétig bírom még tovább nem hiszem. Már enni sem merek, mert ha eszek egy gyerekadagot olyan érzés, mintha szét akarna szakadni a hasam.
További ajánlott fórumok: