2011 februári babák (beszélgetés)
Szerintem ezt is tanítják az egészségügyin, itt is főállásban riogatnak állandóan.:-)
Én ma nem mertem enni semmit, mert reggel nagyon dagadt voltam, erre a S..rban majdnem kiájultam a sorból. Gyorsan bontottam 1 joghurtitalt mire a kasszához értem meg is ittam és szerecsére talpon maradtam. Kértem fél kiló fehérjeport, annak a felét ma megiszom, hátha kihajtja belőlem a fölös vizet, mert borzasztó rossz.
Mostanában úgy kezdem a fórumolvasást,hogy először a decemberiek,akik már javában babáznak és szoptatnak,nem alvás és hasfájás és pelenka stb...
Aztán a mindennapos januáriak,akik már nagyon türelmetlenek,jóslófájások,babát remélő melegfront ugyebár....
Aztán a februáriak :) Nagyon érdekes!! És izgalmas!! :)
Tegnap megoldódott az egyik nagy dilemmám,hogy ki legyen a szülésznőm??Nekem nem szült sajnos se barátnőm,se közeli ismerősőm mostanában a debreceni Klinikán,így nem volt aki ajánljon.Nyomoztam itt a hoxán is,védőnő is adott telefonszámokat.De aki másnak szimpatikus,nekem nem biztos és fordítva..
Egyet viszont többen ajánlottak,és tegnap elmentünk párommal(legalább szokja ő is a környezetet,a múltkor már a portán "megszédült",mostmár nézegette a szülőszoba előtt üldögélő 3 kispapát) :) szóval tegnep felkerestük ezt a szülésznőt és nagyon szimpatikus és elvállalt!Nagyon!! megkönnyebbültem!!
Sziasztok!
Mindig sajnálkozva olvasom,hogy vannak akik rosszul alszanak éjszaka.Alapvetően én sem tartozom a jó alvók közé,de mostanában,meglepő módon nagyon jókat alszok még.Se sav,se wc.De vajon meddig tart ez az idilli állapot?!.. :)
De édes :)
szépen növöget :)helyes :))
Most megyek, kicsit lepihenek.
Délután majd jövök fotóval.:-D
Mindenki vigyázzon magára!!!
Erre kicsit mérges vagyok, hogy ennyire ijesztgetnek, mert így hogyan lehet békében kivárni az időmet?
A múltkori védőnős találkozáson is rám ijesztettek, hogy minden órás vagyok, na ez volt két napja....
Helló Csajszik!Én 10-kor keltem ma, mert rejtélyes módon mostanában éjjelente 2 óránként ébredek 5-6 után meg tudok aludni 9-10-ig is. Biztos addigra fáradok el, de nagyon. Párom reggelivel várt, jó kis tojás rántotta:-)))Úgyhogy most is pihi tovább. Ebéd felé anyósom jön át, együtt főzünk hagymás rostélyost. Kértem, hogy segítsen mert még tegnap nagyon gázul voltam délután. Nagy köhögés után csak pihegni tudtam. Jött a barátnőm is de csak őt beszéltettem, mert nem igazán tudtam. Reggelre kicsit jobb mindig. Azért a tompa bordafájdalom egész éjszaka és mindig megvan, de legalább kapok picivel több levegőt, ez is valami.
Örülök, hogy minden rendben, Armika!
Viszont, ha leszállt a poci, akkor készülhetsz!:-)
Köszönöm az aggódást.
Szerintem megint csak téves lesz az eredmény, ahgy a múltkor is. Bár nem tudom mit elhet ezen elrontani, de úgy látszik, én hajlamos vagyok rá:-S
Pedig fürdés után pisiltem, csak nem tudtam olyan sokat pisilni, így éppenhogy sikerült.
Jól esett, hogy ennyien szurkoltatok nekem, tényleg nagyon köszönöm. Tegnap nagyon ideges voltam, de most próbálok megnyugodni egy kicsit, hogy a hétvége alatt ne őrüljek meg!
Sziasztok!
itt vagyok!
Itthon vagyok, és nem történt semmi.
A dokim szülés miatt nem volt elérhető, a védőnő pedig ugye nagyon rám ijesztett.
Felhívtam a helyi szülész-nőgyógyászt, és nagyon segítőkész volt.
Nekem a múltkori vizeletem is ilyen rossz lett, és azt is meg kellett ismételni, és az már teljesen jó volt. Szóval a bacik miatt még az antibiotikum előtt még egy vizelet vizsgálat lesz, hogy tuti legyen az eredmény.
Egyébként az tmondta, hogy a kevés vér az arra is utalhat, hogy a nyákdugó készülődik eltávozni, és ez megjelenhet a vizeletben.
Emma ugyanúgy mocorog, de az tény, hogy ma reggelre LÁTHATÓAN leszállt a pocakom.
Szóval nem mentem kórházba, jövő héten kezdődik a kivizsgálás.
Na legalább ma már bevolt lépve a Leányzó úgyhogy csak nincs nagy gond :)
Húú én nem tudom mi van velem is de ezek az alhasi fájdalmak nem tetszenek..tegnap este is..
bár szerintem rosszul fekszik babóka amiatt ennyire gáz.36.hétig muszáj kibírnunk!!
védőnőhüz is 19-re vagyok bírva orvoshoz meg 24körül úgyhogy ha nem leszünk jobban megyünk orvoshoz korábban.nyugtasson csak meg.
Ágyneműket mosok Picúrnak meg a vaterás szoptatós hálóingeket is rendbe teszem.
Én találtam 2db-ot posta ktg-el együtt 2500ft-ba kerültek.2db L-es méretű nagyon jó pamut anyagúak és írtó édesek kis gólyásak.Valahogy spúr voltam többet kiadni ezekre.de Páromnak is nagyon tetszett,nézte hogy is van a szoptatós rész milyen kis cselesen van megoldva :)
és rábeszélt hogy jövőhéten szedjük le a fát,meg akkor csináljuk meg a babarészt..hát ha ennyire tetszik neki a fánk gyönyörködjön csak benne még egy hetet, tényleg szép úgyhogy belementem:)
Ő is még ma vizsgázik üzleti jogból aztán elvileg ez a félév is kész.amiket a héten megcsinált egyik 4-es másik5ös.Büszke vagyok rá mert kb1-1,5nappal előttük olvassa el a könyvet,jegyzetet és így levizsgázik belőle utána.hihetetlen..úgyhogy remélem ebből örököl valamit Levikém :)
már csak attól tartok hogy akkor szülünk mikor kikell mennie 2hétre németekhez melózni :S
akkor leszünk 35-36hetesek vagy 36-37 még nem tudom melyikbe küldik ki.
izgi lesz az tuti.
Remélem minden rendben van Armikával! én tegnap voltam a dokimnál! a fehérjével kapcsolatban már írtam, hogy mit mondott!
nézte a baba méreteit, szerinte minden rendben van! ne aggódjak, azért elküldött 18-ra egy UH-ra, hogy fejlődik-e a baba rendesen! a méhszájam teljesen zárt! :S pedig gondoltam, hogy már kicsit kinyílt! :D hátha jönne már! azt mondta a dokim, ha esetleg mégsem annyi idős mint amennyit számolt (bár kétlem), akkor nem ijedünk meg ha 10.ig bent marad! mondom, ne ijesztgessen! én akkor már babázni akarok! :D erre mondta, hogy ő a babának hisz, tudja, hogy mikor akar jönni! azt mondta, jobban tudja, mint 9 bolond szülés! aranyos volt! úgyhogy próbálok nem aggódni! ismerőseimnek is azt mondták, hogy kicsi a baba! ők a 38. héten vannak és 2750 gr-osak! de semmi bajuk nincs! ha azt nézem 2 hét alatt az én drágám is nőhet annyit! és akkor még van ideje kibújni!