2011 februári babák (beszélgetés)
Juj ezt ne mondd! Csináljatok sok közös pocakos fotót, legfeljebb ne oszd meg mással, amíg meg nem lesz a baba.
A barátnőmnek egyetlen közös képe van a párjával, pocakosan, mert valamiért nem akart csinálni, és örök életre bánni fogja, mert balesetben meghalt a párja májusban:(
Na elég a szomorú témából, vaterázz már nekem egy mellszívót, mert ma elhatároztam, hogy veszek egyet:DD Teszveszen is otthon vagy?
Én meg összekapom magunkat, s indulunk az eredményért:)!
Kiscica, vaterázol? :D
ez igaz! :D
sikerült, bár az első srác jól megszívatott minket! elvileg a régi albérlő jan. elején költözött volna ki, de az új srác azt mondta, hogy neki már most kéne, hogy költözik és az ár is jó stb.stb! frankón kiköltöztettük a régi albérlőt, az új meg csak húzta az időt, végül lemondta! úgyhogy elviekben fél havi rezsit, gyakorlatiakban meg egy egészet ki kellett oda is fizetni, mert ugye a kaukció az nálunk van, amiből a srác fedezte a fél havi rezsiét! érthető? :D
nah mindegy, talán jobb is így! most egy 25 éves csajszi lakik ott! pikkpakk kiperkálta a kaukciót meg az első havi bérletet! remélem majd jobban rendben tartja a lakást mint a pasik! sőt azt is mondta, hogy most válik a férjétől, árulják a házukat (állítólag nagyon pénzesek, dehát messziről jött ember azt mond, amit akar) és akkor ő szívesen meg is venné a lakást! hát jó lenne, majd! ki tudja!
:D
szerintem csináljatok még gyorsan egyet-kettőt. én sajnálom, h ez kimarad
szegénykém.biztos így lesz :)
egyébként tesómék is így jártak mint ti.márc elején irány külföld és csak dec-ben jön..iszonyat kivan borulva hogy nem lehet a kislányával így az elején..de nem mindegy mennyit keres..sőt hogy egyáltalán van e munkája..
nem könnyű sajnos :S
június végén ment ki :((((( olyan mintha ezer év telt vna el azóta.
most épp házakat újítanak fel, de volt tetőn is, szval ami van.
jó fej kutya lehet! :D
most már jobban vagyok, de délelőtt begörcsölt a vesém valószínű, úgyhogy az nem volt túl kellemes! most megijedtem és azóta csak iszom folyamatosan, nehogy itt az utolsó hétben vesekövem legyen nekem!
Vacsira hazaér a férjed:).
Tényleg a lakást sikerült kiadnotok?
Jól aludtam, addig amíg a kutyánk a szomszéd szomszédjához érkezőket nem kezdte el ugatni jó 10 percig. Komolyan ellátja az egész utcát hanggal!
És te hogy vagy?