Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2011 februári babák (beszélgetés)
Semmi gond!!Beírlak ide aztán ha egy két emberrel több lesz széjjel küldöm a frissített változatott!!:))Írj privit ha gondolod!
én nem szereplek a nagy táblázatban sem, pedig írtam privátban mianak!
Kiscicalány elküldtem!!
Mollka nem tudom kell e még vagy már idő!!Most már azt mondom legyek túl rajta ha elindul a folyamat!!
szia doszil:) nem én is kb 1hete regisztráltam:) én feb.26-ra vagyok kiírva és Dr.Vonnák Eszterhez járok nála fogok szülni de megmondom őszintén a szülésznőn nem nagyon gondolkoztam és a dokim sem említette...neked ki a dokid?mikorra várható a baba?esetleg együtt fekszünk be?:D egyébként kislányunk lesz:)
Manócska, nekem is elküldöd a táblázatot?
de a hasmenés az másoknál is bejött már. Vagy még kérnél egy kis időt? :)
utána láttam, h licit nélkül zárult le, csak vakegér vok :)
itt csak kis hó van, viszont hideg annál inkább... :S
Jól köszi. Én még csak olvasgatom, hogy kivel mi történik, ahogy egyre közeledik az idő és csendben várom, hogy eljöjjön a mi időnk is. :) de az még min. 4 hét :))
Nem vettem meg végül, lemaradtam róla, mert elmentünk sétálni a párommal. De van még fent sok ami tetszik, és tűrhető az ára is:)
Iszonyú hideg van kint és tiszta hó és jég minden.
Ott is ilyen zord az időjárás?
Elment!!De tuti holnap még leszek sőt ilyeszgetés 1000-rel!!
Hogy vagy?
elküldöd nekem is? Még mielőtt megszülsz :D
Sziasztok!
Akinek elküldtem a táblázatról az emailt és a táblázat nem volt benne bocsika!
Írjon már mégegyszer!
Nem jól vagyunk:))Keményedek és megy a hasam!!
Nagyon össze kell kapniuk magukat a spanyol meccsre, mert a spanyolok nagyon erős csapattal vannak ott. Remélem izgalmas lesz és nem dől el az első 20 percben...
Bizony én is halálra izgultam magam ... de legalább elkenték a fiúk a németek száját :)
Hasonló izgulás várható a holnapi spanyol meccsre. Aki szülni akar holnap este, nézze csak ...
Csajok !olyan jó volt a kézilabdameccs, hogy teljesen leizzadtam ,akár meg is indíthatná a szülésem:-) az lenne csak a szép este!!!
Találtam igen, szerintem meg is veszem, de azért még nézelődök, mert van egy kevés idő a lezárásig:)
akkor nem csak én kuvikkolok a gép előtt :)
Várunk, úgyis kukorékolunk még néhányan itt estig:D
erről tudnék én is mesélni, na majd egyszer személyesen. Megyek is, mert kell Árpinak a gép. Később még benézek.
Én is bejártam még heti 2x a táppénz alatt is dolgozni, segíteni, persze ingyen, egészen addig, míg a főnököm két hete hülyét nem csinált belőlem...
Azóta a tájukra se nézek, csak ha nőgyógyászhoz megyek.:) Pedig úgy szerettem a munkámat.
További ajánlott fórumok: