2011 februári babák (beszélgetés)
Sziasztok!
kiscica! szorítok Neked, hogy minden rendben legyen a vizeleteddel! várom az infókat! :D
Tud valaki segíteni tgyás ügyben? nem nagyon tudom, hogy milyen papírokat kell nekem kitölteni és melyiket a munkáltatónak! és hogy milyen okmányokat kell hozzá csatolni! valaki jártas ebben?
Én meg olyan pocsékul aludtam éjszaka, olyan fájásaim voltak mint még eddig, nem tudom, hogy a gyömbéres koktéltól-e, de hajnal 5ig gyakorlatilag semmit nem aludtam. Aztán tévéztem, 7körül aludtam vissza, most ébredtem, elmúlt minden, kivéve hogy Zalán fél órája csuklik. Ma iszok szerintem még egy grapfruit-narancs-gyömbért, hátha segít, bár holnap le kell még vizsgáznom, addig ki kell bírnia a babónak bent.
Nálunk ma gulyásleves lesz, valami túros batyu félét szeretnék sütni mellé, bár a párom azt mondta kakaós csiga legyen megint, tegnap nagyon kapósra sikerült.
Remélem Armika eliindtja a lavinát, mert 8-10 napja nem jött baba..
Amúgy ma kettős fronthatás van, hátha..
SZURKOLOK!
JÓ reggelt Lányok!
Nálam megint sűrű volt a program, azért nem jelentkeztem. Bele bele néztem a fórumba, de látom senki nem babűzik.
Én hulla fáradt vagyok, tegnap levezényeltem egy 13gyerekes szülinapi partit, egyedül, úgyhogy kivagyok.
Már napok óta erre készültem.
Na majd még írok, addig is szép napot mindenkinek!
Puszi
Sziasztok!
Tudnátok tanácsot adni? Mikortól nem ajánlott magnéziumot inni/szedni?
Köszönöm.
Jó reggelt!
Ilyen is ritkán van, de most sikerült végre végigaludnom az éjszakát úgy, hogy csak 2x keltem fel pisilni. Végre kipihentebbnek érzem magam:)
Armika, megy a drukk!!!!:):):)
Jó reggelt! Gyorsan beköszönök, de aztán készülődök, és megyek a védőnőhöz. Jó program lesz ez mindenn nap:-(
Szóval még nem mentünk szülni:-D
De voltak jósló fájásaim, és elég rendszeresek egy ideig, és keményedések is voltak. Nem tudom,hogy a koktél hatására-e, vagy sem, de a lényeg az hogy valami változott mert nekem egy ideje még a jósló fájások is eltűntek nyomtalanul.
Ma is iszom egy koktél, plusz a málnalevél teát, aztán meglátjuk.
Jó reggelt!
Én nem aludtam most túl jól, de nem is csoda, minden marhaságot álmodtam, szellemtől kezdve betörőkig mindent:)
Rájöttem, hogy ekkora hassal vizelet adni na az kb. olyan nehéz már, mint a zoknit felhúzni:D De azért sikerült, most viszem a kolléganőmnek, hogy kukucskálja meg mikroszkóp alatt is.
Remélem minden oké, legyetek jók:)
Hajni, te nem felejtsd el megkérdezni a méreteket, mint én.:)
sziasztok!
kiscica remélem nem lesz gond :)
Armika drukkolok :)
Hát Ada felkell kötni a gatyót :) Majd ma remélem én is tudok nyilatkozni méretekről :)
ilyen estém naggyon rég volt mint most..1x keltem éjfélkor fel pisilni és azóta csak most.viszont a hasam egész végig mint a beton olyan kemény :S
ilyen még nem volt nekem..és közben néha néha görcsölget.
de elviselhető még simán.
lassan visszadőlök aztán8kor kelni kell hogy összepakoljak és aztán jövök ide amíg várom a védőnőt..
Bocsi, kaja volt meg fürcsi!!
Én nem húztam vissza sehonnan sem sőt úgy voltam vele amit akar lásson!!Én nem tudtam odafigyelni rá nem ő volt az első!Neki én mert látta hogy szenvedek és rossz volt neki hogy nem tud segíteni rajtam!
Egyébként mindent látott!A lábam közé állt mert volt egy pillant a lányomnál hogy szólt neki a doki hogy jöjjön csak....akkor mutatta meg a lányom hosszú fekete haját!Na onnantól végig nézte hogy jön ki a feje és a válla és a teste!Majd ő vágta el a köldökzsínórt!
A fiamnál kicsit másabb volt a szülés többet szenvedtem rövidebb idő alatt de akkor is ott volt ahol nem kellet volna lennie :)))
Tudom!!:)))Jó hogy ma ilyen nyugis napotok volt!A déli alvás itt is meg volt!!
Egyébként a párod mit mond hogy tervezi vagy hogy szeretné a szülést?Mert oké hogy úgy vagytok ameddig bírja és nem erőltetel rá semmit sem!
Ne már mindenki elment??
Leraktuk a kicsiket és össze meg széjjel rámoltunk!!
Ha van valaki én még vagyok!!:)