2011 februári babák (beszélgetés)
Köszi a gyors választ.
Nekem az a fura, hogy a derekamban egyáltalán nem nagyon érzek fájdalmat. de azért a hasban amikor jön, az kemény. Úgy az 5. 10perces fájásom van.
Lehet beülök 1 kád vízbe. Húú, mintha most előbb jönne.
Lányok!
Manó itt vagy még?
Ha jönnek a rendszeres fájások, de fájás szünetben is kemény a has, az normális?
Már nem emlékszem a többieknél hogy volt, Levinél Beninél.
Megszült mamik?
Sziasztok lányok!
Mondta kiscicalány, hogy érdeklődtetek, hogy egybe vagyunk-e még a kislányommal! Nagyon szépen köszönöm az érdeklődéseteket, nagyon jól esett! Igazából mindig figyelemmel követtelek Titeket, tudom, hogy ki mikor szült stb...
Sok dolgom volt, időközben építkezés, anyósomnál laktunk, egész nap reggeltől estig szinte mindig talpon voltam.
Gratulálok azoknak akik már babáznak, és kitartást azoknak, akik már türelmetlenek!
Én éppen ma este ittam meg a bábakoktélt, kb 15 perce...az ízétől még mindig hányingerem van, de már 2 ujjnyira tág vagyok, nagyon vizesedek, már nem nagyon bírom. Most töltöttük a 40. hetet, így azt gondoltam egye fene...kipróbálom, mert láttam más is kipróbálta!
Ezentúl már írni fogok, és bocsánat, hogy ennyi idő kihagyásával visszapofátlankodok :-)))
Na puszi nektek!
Puszi neked!!
Ott mi a helyzett?
Na harmadik gyereknél szabad nekünk a rinya már!!!Sőt kell is!!!Kivi lennék arra a nőre aki nem rinyál harmadik gyereknél!!
Tágítanak, ennek hatására elindult a folyamat!!!Tudom és lehet nem guszta de fürcsi közben sex??Tuti lehet nem?:))
Elvileg még hetek is lehetnek. Na nálam a hetek kizárva, de én már napokat se akarok várni.
Én vagyok a másik rinyagép.
Jujj, Manó!
Akkor drukkolunk. Ez nem igazság, hogy beelőzöl. Vigyél engem is magaddal.....
Útcsó időben már nem!!Úgy kezdtem a naplómat is bemutatni akik olvassák lehet sok rinyát hallgatnak majd mert ilyenkor nem vagyok úgy fogható semmire sem!!Ma meg pláne nem!!Bocsika ha túlreagálom!!!
Már pedig tegnap is írtam hogy ne szólj szám nem fáj fejem!A fenébe ezt elfelejtettem na de majd mától...............
Még nem. Elméletileg vasárnap néznek vizet és megint nst-t. Puha a méhszáj és 1 ujjnyira voltam nyitva hétfőn. Azóta nem vizsgáltak. Én igyekszem indulni, csak hát lustaság van a pocakomban. :)
Igen, már tényleg nagyon nyűg, főleg hogy fenyeget az orvos is. :(
Köszi! :D
Jaj nem tudtam!!!:((
Néztek vízet?Mennyire vagy nyítva?
INDULJ!!!:DDDDDD
Nem jó a túlhordás mármint nyüggel jár!!Szorítok nagyon!!!!
Én is! :) Mert, ha nem akkor jaj nekünk. :(
Én már a 3. napnál tartok túlhordásban.
Kata, nem vállalom be ízesítés nélkül a málnalevél teát, mert felfordulok a szagától is:DD
Megyek ledőlök, olvasgatom a SZülés, ahol én irányítok-ot, és relaxálok, készülök, hogy 2 hét múlva mikor szülök, edzett legyek.
Jó éjt lányok! És sok sikert azoknak, akik már nagyon szeretnék a babájukat a kezükben tartani:)
Nem tudom mi van,... de nekem tegnap délután óta szinte egyfolytában kemény a pocakom. Most is olyan mint a kő és a derekam is fáj. :) :(
Persze, az nst egy darab fájást sem mutatott.