2011 februári babák (beszélgetés)
Inkább már nem is írok semmit sem Acyre állandóank kötekedel velem!!Majd írok ha megszültem de addig semmi tapasztalatomat nem írom el!!Majd rájösztök TI is hogy mi a helyzett!!:)
A Flór Ferencben. Nézik az eredményeket, de azt mondták ma, hogy ha valaki már ennyivel túllépi, akkor megindítják a szülést, hiába jók az eredmények. Hogy őszinte legyek nem nagyon értek vele egyet.
Majd meglátod ha eljön az időd!!Vagy így vagy úgy szülsz majd!!
Hát ha a hűhó ezt jelenti, én is akarok majd!:-DDDD
Már nem jól fogalmaztál sajnos!!
Nincs olyan hogy sok hűhó semmiért baba ügyben!Minden hűhónak megvan a maga oka!!!Én ezt tapasztaltam!!Ha hűhó lesz az se baj de legalább tágulok és könnyebb szülésem lesz!!:DDDD
Melyik kórházban mondták ezt? Szerintem attól függ...nézik az nst-t, magzatvizet.Lehet addig sem várnak ha látnak vmit...
No, akkor indul a mandula?:-)))De lehet, hogy még el fog múlni és akkor sok hűhó...:-DDD
Nekem ma azt mondták a kórházban hogy a kiírt időpont után 5-7 nappal megindítják a szülést.
Csajok kapkod!!Mensigörcseim vannak megint és derékfájásom van!!Enyhék még..........
Érdekel, hogy beindulsz majd-é a bábakoktéra!:-DDD
Jaja, láttam videón is!.-DDD
Persze, hogy érdekel minket, ne viccelj!:-)Ha itthon vagyok én feltétlen felírlak. Hajrá!Elküldöm a számom.
:DDDD Hát igen!!!Addig míg ők nem látják!!:DDDDD
Klasz kis témánk van. Pont most mondta a párom, hogy mennyire jó dolgokkal, és szép dolgokkal jár a tehesség.
Na ez a nyákdúgó mondom én nektek hogy nem a fehér nyúlós trutyi!!:))
Ja, és Acríe, ma én is tojásos lecsót ettem, meg apa kínait főzött, jó csípőset, hátha az is hatni fog, de eddig nem.
Várom a koktél hatását.
Ja, küldene valaki priviben telcsi számot, és üzenek ha valami van?
Felírná a fórumra valaki.
Persze, csak ha érdekel valakit.
Na az előbb még írtam.
De elveszett.
A lényeg a nyákdugóm, csak tegnap óta távozgat nagy mennyiségben, tuti, mert most tényleg ilyen nyálkás nyúlós barnás cucc jön.
1órája távozott egy tisztaságbetétnyi sárgás taknyos cucc is. Úgyhogy nem az a fehér volt amit írtam.
Ja és 10 perce megittam a bábakoktélt.
Borzalmas volt számomra.
Kiváncsi vagyok, lesz-e hatás.
Nemsokára teszek még fel egy pocis képet.
puszi, este jövök.
Sziasztok!
Hát megint másképp alakult a napom, nem tudtam visszajönni.
Kissebbikem, folyamatosan visszalázasodott 40 fokra.
Most apukája elvitte, de nehéz szívvel engedtem el.
Visszaolvastam mindent, nem gyengén termeltetek.
Majd este próbálok írni, de apa pont most pirított rám, mert több mint fél órája olvasgatok.
Úgyhogy nem akarom kihúzni a gyufát
Lassan megyek a nagyobbikomért haza hozni a tornáról.
Puszi csajok!
Lassú víz partot most így meglátjuk!!
Megint fahéjasat fogok enni:-)
Jól van!:-)))Nálunk semmi...benyammoltam a bundás kenyerecskét, desszertnek lehet, hogy megint tejbegrízt csinálok!:-)
Sziasztok!Újra!
Ma elkezdődőtt itt is valami!!Ami eddig nem volt max 2x hogy mensigörcsöm volt de folyamatos és egybeköthető derékfájdalom!Csöppöm nem nagyon mozog még mindig nem tudom lesz e ebből valami!!
Este fürcsi hogy nyíljak és már nem sajnálom a melegvízes kádat magamtól!!!:)))
Bocsi, hogy eltűntem, de csinálom a bundi kenyeret!:-D
Jaj, melyik könyvet is? De kérek, bármit!:-)Köszi:)
Mert most nézem, hogy adott egy papírt a védőnő és azon is rajta van hogy 40+5 ez a legkésőbbi időpont a kórházi felvételre! Jó lenne megszülni hétvégén mert 13.-án a dokim megy síelni :S
Ha kéred a könyvet privátban írj, mert most lépek kicsit:)!
Ez attól is függ, hogy milyen "állapotban" vagy, méhszáj, magzatvíz, stb. Látod, angelillát is felvették már kerek egy hete, viszont nem indítottak meg nála semmit, de haza se engedik. Pedig ő akkor 39 hetes volt.
Nekem is lenne eladnivalóm :D!
Annyi, hogy adott számlaszámra kell utalni 100 ft-ot, s onnantól árulhatsz is:)...de én sem intéztem el. Szerintem nem is fogom most:).Ezt pedig úgy tudhatod meg, ha a saját menüdben az eladásra kattintasz, s ott mindent leír:). Gondolom, ennyi :D!
Csajok az egyik kismama ma azt mondta nekem hogy 40 hét+5 hetesen már felvesznek a kórházba. Ez tényleg így van?
További ajánlott fórumok: