2011 februári babák (beszélgetés)
Köszi szépen- akkor majd megvárom Katát! de ahogy írtad is- nekem is a fejrész nélküli kellene mindenképpen.
Nálunk heti 3x4 szer van olyan, hogy a nyakáig kakis lesz a kisasszony- de egyébként érdekesek a pelusok is- mert a derekánál csorog ki a nyaka irányában..-még akkor is ha éppen hordozóban ül!!! mi nagyokat röhögünk anyuval ha valamelyikünk észleli azonnal riasztjuk a másikat. Egyébként legtöbbször a pici is jókat kacag magán.. ilyenkor nagyon édes arcot vág.. mintha azt mondaná- " na ezzel kezdjetek valamit"..
Nálunk is volt egy ilyen korszak, de nem amikor beletettük, hanem amikor kiemeltük! De úgy üvöltött,hogy még a golyók is felugrottak, az meg már tényleg a félelem-ijedtség jele a fiúknál. Most úgy csináljuk már, hogy egyikünk fürdeti, a másik készenlétben áll a kifogóval, és ahogy emeljük, már rakjuk a másik karjába, és megölelgetjük, na így nem sír.
Mi csipogó könyvvel tereljük el a figyelmét míg belerakjuk a vízbe, meg közben is figurákat mutogatunk neki, így nincs gond.
Jó reggelt!
Most nagyon szuper esténk-éjszakánk volt. Míg utoljára írtam tegnap, apa és fia beszélgettek, közben apa szerint volt 1-2 puki (lehet, hogy kaki). Egyszercsak szól apu, hogy miért ilyen nedves Domi ruhája? Hát csajok a jobb hóna aljáig felkakilt, persze elöl hátul is bújt ki a dolog, úgyhogy fürdetés:D Pedig napközben is volt kaki, tehát ez max. egy napos adag.
Lacry borostyánláncot tegnap vettem, a csaj szerint egy, másfél hét után használ, de az esetek 90%-ban bevált a visszajelzések szerint.
Kingabringa, nem minden mei tai fejrésze emelt, azokat nem lehet visszahajtani ha jól tudom. A miénknek pl. nincs fejrésze, így nincs ezzel probléma:) Bár ebben Kata lesz okos, ha még idén feltámad és beköszön közénk:)
Azt hiszem Stikone kislánya sem ette meg az almát, és ők barackkal kezdték. Szerintem ne aggódj. Amúgy most ha 2 héttel később kezded el nem lesz semmi gond..
Én úgy tudom hogy leghamarabb 14. héttől de legkésőbb 24. hétig kell a hozzátáplálást elkezdeni. Úgyhogy még nem vagytok lekésve semmiről.
Tegnap azt még elfelejtettem írni, hogy volt itt a gyerekorvos barátnőm, és az ő javaslatára vettem Milumil gabonapépet, azt fogom majd adni Z-nek a glutén bevezetésekor. Akciós az is a Rossmannban. És azért csak nem a cukros, fehér lisztes háztartási kekszet kapja, hanem egészséges, cukormentes gabonakeveréket(zab, árpa, rozs, búza), amit csak anyatejbe vagy tápszerbe kell keverni, és olyan lesz mint a tejpép. Vagy lehet gyümiben, főzelékbe is.
Én egy hete rendeltem, szerintem használ. Bár most levettem Z-ről, mert olyan hurkás a nyaka, így biztos nem kényelmes neki. Úgyhogy a bokáján van, duplán téve.
A tízórai barack átvitele délutánra azt eredményezte, hogy Zalán ma fél 7ig aludt, tehát 1,5 órával többet mint szokott. Juhéé
Halihó!
Erik buksiján az a piros folt képzeld anyajegy :( Nem tudom honnan örökölte mivel senkinek nincs ilyen piros anyajegye a családban.... DE sebaj majd a haja eltakarja :)Még jó hogy ott van neki.....
Szia.
Nálunk a Beba prot a gyermek klinikán javasolták, mivel Lili 1 hetessen esett át a Rota viruson és károsodott az emésztőrendszere.Ma voltunk orvosi tanácsadáson meg a 3 hós szurikat is felvettük. Mondtam a doktornőnek hogy én ugy veszem észre,a babóm a tápszer miatt görcsöl. Most írta fel a Beba Senzitivet, ami direct hasfájos babáknak van. Most kisérletezgetünk, remélem bejön.
Köszönjük! :)
Akkor hajrá lehet gyúrni a kisfiúra :)
Sziasztok!
Csak gyorsan írok, mert olyan jó kis vihar jön, hogy kikapcsolom a gépet, nehogy véletlenül baj érje:)
Megvolt a napi csavargás, Domi élvezi már a mei tai-t, 5 perc alatt bealszik, és ma is egy órán át bírta, aztán éhes lett:)
Amira, neked meg írhat az ember sms-t:D Megkocsikáztattam a pelusokat!
Jövőhéten is megyek be, na akkor majd elviszem.
Remélem jól van mindenki, most megyek! Puszi!
Óóó, akkor neki is boldog névnapot!
Ez egy különleges lufi, mert vasárnap az A*chanban vettem egy bohóctól, aki a leukémiás gyereknek gyűjtött! Ha egy picit is, de segítettünk!
Én úgy szeretnék még tovább szoptatni! De attól tartok, hogy nem fog túl sokáig tartani, mert egyre többet kell pótolni :'( Már nem tudom, mit csináljak... Tea 1 liter, mellette Inka kávé, leves, víz... Urtica urens... És mégis egyre kevesebb a tejci :(
Pedig annál nincs jobb, amikor markolja a pólómat szopi közben, egyszer csak kinyitja a szemét, rám néz, rámosolygok,és visszamosolyog :)
Amit a legjobban imádok, hogy este, ha cicin alszik el, szinte kivétel nélkül mindig, nevet! Álmában! Meg kell zabálni! Most az előbb is úgy aludt el :D
A szívem megszakad, ha arra gondolok, hogy hamarosan vége :''''''(
Holnap megyünk a 3 hónapos szurira, negyed 9-re. Hogy fogunk fölkelni??? Mostanában fél 6/6-kor szopi, aztán szunya még fél 9/9-ig...
Nagyon boldog névnapot Erik babának!
Már írtam talán, hogy ha fiam lett volna, őt is így hívták volna. Na majd legközelebb!
Az új képünket nektek küldjük :)