2011 februári babák (beszélgetés)
Zalán már evett őszibarackot,almát, ízlik is neki. Mivel 2,5 napja nem kakált, a mai gyümi helyett szilva-almalevet fog kapni. Egyébként Z-is nyitja a száját, vigyorok kaja közben,azt hiszem tetszik neki a kanalas étkezés. Tegnap hozta le Árpi az etetőszéket a padlásról,ma fel is állítom a konyhában.
Ja és már 2 napja akartam írni, hogy vettem még a terhességem elején Nuby cumisüveget,de mivel Avent mindenem azokat kezdtük el használni. Na mondom elő a Nuby cumisüveggel,az lesz az innivalós üveg. ÉS csajok tök jó, ilyen kis dudoros a cumi része, masszírozza Z ínyét nagyon szeretni. Ráadásul 3 állású a cumija,tehát sokáig lehet használni. Mi egyelőre a 2-esen iszunk. És nem is olyan horror összeg, ha jól emlékszem Rossmannban vettem 1000-1200 ft-ért.
igen az indokolt ha van a családba ételallergia.
azt még nem meséltem el nektek, hogy a nővéremnek 2 gyerköce van a nagylány/már 14 éves/8 hónapig szinte csak szopizott kgokat hízott havonta olyan volt mint egy lufi csupa hurkamindenhol, de mivel anyatejes volt így dícsérték érte, megszületett a kisfiú 4 évvel később szintén igény szerint szopizott ment a tesóm a 6 hetes babakontrollra/akkor még nem nagy divat volt az otthoni mérlegelés/semmit nem hízott a gyerek 6 hét alatt egyből leállitották az anyatejről csak tápszert kaphatott, tehát azért érdekes az emberi szervezet is, pedig mindent úgyanúgy csinált tesóm, és múltkor beszélgettünk a bébikajákról tesóm azt mondta, hogy abba az időbe nem is volt ennyi márka és 2 hónapos 3 és 4 hónapos kaják voltak, ez az utobbi pár év termése , hogy fél évig szoptassunk, aláírom hogy jó, de igen mindenkinek a saját babájának az igényét keel figyelni, én is hiába próbáltam az almát adni 1. ha öklendezett tőle.
jó reggelt mindenkinek!
Szerintem nem kell azzal foglakozni senkinek , hogy mekkora a baba, ha megfelelően fejlődik, nekem is mindig mondják, hogy mekkora nagy, meg kell nézni az apját 196 cm magas a kisfiam is 7 éves lesz 130 én sem vagyok épp kis nővésű.
képzeljétek már olyan jól megy a futás,hogy 9 kört is le bírok futni, persze nem csak kocogni külön edzéstervem van:-) hajt apa, legnagyobb bánatomra még egy kg sem ment le rólam, bár azt észrevettem, hogy feszesebb a a testem, férjem nyugtatgat, hogy még kb. 2 hét és olvadnak majd a kg-ok, kíváncsi vagyok, mert vészesen közeleg a nyaralásunk.
mi is lassan tízoraizunk aztán indulunk bevásárolni a zöldségesbe hétvégére, ilyenkor hoznak friss árut, aztán ha megint olyan meleg lesz mind tegnap Zsömi beszorul a laksába pár órára.
Lehet akkor cserélt amikor háttal voltam neki, merthogy forogni kellett a vizsgálóasztalon. Elég körültekintő volt a doki, sőt furcsáltam is mikor kiselőadást tartott a vonzás törvényéről, meg hogy pszihésen kell átállnom, bebeszélnem hogy egészséges vagyok, egészségesen étkezni, gyerek mellett is tornázni és egy-egy félórácskát legyek néha egyedül, szerinte akkor a tüneteim is elmúlnak. Amúgy nem mond hülyeséget, de azért még kizárnám a legrosszabbat.
A főorvos küldött hozzá direkt, hogy kizárjuk a sérvet, akkor csak megnézte, bár az ambuláns lapon nincs kitérve rá, hogy nincs sérv, csak hogy normálisak a belsőszervek.
Na megetetem a kis vigyorimat egy kis almaszószal, aztán megyünk a babaklubba, most nem akarok egyedül maradni, társaságban hátha elfelejtem egy picit.
De szót fogadok kiscicalány! Egy kicsit megkönnyebbültem, már azon görcsöltem hogy hogyan oldom meg a gyerek etetését, ha engem benyugtatóznak. :-)
valami nekem is van, mert 5 napja minden délután-este megy a hasam. Én egyszer amúgy megcsináltam már a Colonix-méregtelenítő kúrát, drága, de 1,5 évig semmi bajom nem volt, az nekem csodaszer volt. Csak amíg szoptatok, nem nagyon kellene méregteleníteni, bár kérdeztem a háziorvost és mondta, hogy a Steinenberg-féle méregtelenítő kúrát csinálhatnám sok folyadékkal..
Lehet neked is segítene egy méregtelenítés.
Grr. Akkor a sérv még mindig nem kizárható:S Bár lehet, hogy csak gyors volt, és te észre se vetted. A legtöbb beteg ugyanis nem ezzel van elfoglalva-és ez érthető is.
Hogy értsd, azért kérdem, cserélt-e fejet, mert a hasi szervek (máj,epeutak, epehólyag, hasnyálmirigy,lép, vesék stb) mélyen vannak, ehhez olyan fej való, ami kicsit domború, míg az 1-2 cm-nél magasabban lévő dolgok, mint pl. a sérv, ahhoz lineáris fejre van szükség, ami viszont a hasi szerveket nem látja jól.
Szerintem IBS-nél is hatásos, mert ez a béldaganatszűréses dolog a rákos sejteket hivatott megtalálni a székletben. De ha gondolod, meg tudom kérdezni a csajt, akitől mi is rendeltük a teszteket.