2011 decemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Nagy nap az életemben, végre elmondhattam a munkahelyen Babót:) Elég jól fogadták, főleg a nagyfőnök:) Nagyon rendes volt, azt mondta addig dolgozok amíg jól esik és a baba a legfontosabb:) Ez így is van!
Tényleg rég beszéltünk Zebra, olyan rapszodikusan tudok jönni netezni, hétvégén meg nem is nagyon ülök gép elé:)
Székrekedésre nekem a joghurt is jó szokott lenni:D És sok folyadék:)
Székrekedésre ajánlom az aszalt szilvát, szilvalevet (hey-ho-féle, nagyon finom)
Ma keveset vagyok, csajok, elég szarul vagyok... :( ráz a hideg folyamatosan és fáj fejem... bevettem egy fél rubophent, most jobb, meg aludtam egy fél órát.. Amúgy pont 37 volt a hőm, tehát nincs lázam. lehet csak fáradt vagyok...
Nekem is az van amióta abba hagytam:(
Én is 24. héten megyek terhelésre
Én annyit tapasztaltam, hogy azóta székrekedésem van, pedig eszek barackot, dinnyét, meggyet, cseresznyét meg zöldségeket. Nekem a met-től jól működött az anyagcserém. Most lusta :)
Cukor terhelés szerintem valamikor a 24. hét körül van ha jól emlékszem.....
Igazán nem tudom, hogy utal-e valamire. Szerintem semmi jelentősége nincs ilyen esetben. Ha a méhszájnál lenne na az már gázabb.
Na akkor neked is azért ilyen nagy már a pocid, mert mellső fali vagy :)
nem
1x kimegyek hajnalban és kész:)
hála az égnek
:)))))
sokat kell menned pisilni?
:)))))))))))))
ez aranyos
Én mindig éhesen kelek, beles vagyok:)
Én sem gondoltam volna.)
És olyan hihetetlen még most is. Sokszor el is feledkjezem arról, hogy babát várok. Igazából ha nem fáj a hasam akkor semmit nem érzek.
de amikor eszembe jut, hogy babát várok akkor olyan jó:)
Mikor elkezdtük a próbálkozást akkor megálmodtam, hogy 2012-ben fogok szülni
akkor még nevetségesnek találtam hisz még 2008 legelején kezdtük a próbálkozást, azt hittük következő hónapban teherbe is esek. De nem így lett
és bekövetkezik amit megálmodtam, nagyon nagy esély van rá, hogy 2012-ben szülök:))))))))))
Szóval reményeim szerint valamikor január első napjaiban fogok szülni
:)
jaj értem:)
akkor reméljük pont december 6.án száll le a gólya a háztetőtökre:)
tényleg?
miért?