Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 decemberi babák fórum

2011 decemberi babák (beszélgetés)

2011. okt. 25. 08:51

Jó reggelt lányok!

Sajna az éjszakák nekem sem az igaziak, állandóan görcsöl a hasam. Valahogy én nem tudom megtenni, hogy nem megyek ki wc-re, mert nincs kedvem, ezért én éjszakánként akár 3-szor, 4-szer is kimegyek. Az én babóm is nagyon sokat csuklik, de ez tényleg jó, sőt ha megszületnek majd, akkor is sokat fognak csuklani, de állítólag azzal sem kell majd foglalkozni, mert a tüdőjük erősödik, és ilyenkor még gyenge a rekeszizmuk.

13858. kéknefelejcs79 (válaszként erre: 13855. - Kicsipetraa)
2011. okt. 25. 08:33
Igen, nekem is minden nap csuklik Mira, olyan kis vicces :))) Teljesen normális, tényleg azt jelenti hogy tudja már a légző mozgást végezni és nekik nem is annyira kellemetlen a csuklás - bár ezt nem tudom miből gondolják, megkérdezték a babáktól? :D
2011. okt. 25. 08:30

Jó reggelt!

Jaj szegénykéim, sajnálom a rossz éjszakát, szerintem ez a nyomi idő se tett jót nekünk. Én annyira nem panaszkodom, egyszer kell csak felkeljek pisilni. Azt mondják ha többször felkel az ember éjjel, hogy a szervezete készül az éjszakázásokra a babával :DDD Na persze sav meg pisilés meg keményedés miatt kelünk fel, de végülis igaz, már most szokni kell, hogy pár hét múlva már nem alusszuk végig az éjjelt :)

Meglepő módon hajnalban, amikor a párom elment és felébredtem nekem is valami gyomorégés-szerűm volt, vagyis éhséget éreztem. Gyorsan lefojtottam egy kis babapiskótával...:)

Igen, ezek a "hogy-lesz-mint-lesz" gondolatok már aktuálisak, ahogy közeledik a vége. Nekem is van néha ilyen aggodalmam, bár főleg a szüléssel kapcsolatban. Nagyon nem parázok rá, de mivel még nem szültem, ezért izgulok kicsit...A császártól már legalább nem félek, tudom milyen.

13856. kicsipetraa (válaszként erre: 13850. - Cserfescsillag2)
2011. okt. 25. 08:26
Jajj de jó cserfescsillag!!! Gartula az új lakáshoz, kívánom, hogy boldogsággal legyen megtöltve mindig az otthonotok :)!!! Vigyázz ám magadra, pihenj sokat két doboz ruha között :)!!!
2011. okt. 25. 08:24
Tényleg olvastam egy másik topikban, hogy ha csuklik a baba az jót jelent, mert már próbálkozik a légzéssel és már érett. Ez jó mert nekem nagyon sokat csuklik Beni baba és eddig azt hittem ez nem jó. De most megnyugodtam :)!!!
13854. kicsipetraa (válaszként erre: 13853. - Szuniko)
2011. okt. 25. 08:23

Igen szerintem is normális.

Azért próbálok úrrá lenni rajta, nehogy itt a végén teljesen beparáztassam saját magam.

Amúgy lehet, hogy te tök jól fogsz aludni végig. Úgy legyen. Nekem sem rossz minden éjszakám, most biztosan valami hullám van.

13853. szuniko
2011. okt. 25. 08:02

Jó reggelt!

uhhh...kezdek felkészülni a legrosszabbra, ennyire rosszak az éjszakák?

..mi még csak most szomaton töltjük a 32. hetet, nekem még semmilyen panaszom sincsen, lekopogom, viszonylag jól alszom. De ahogy olvaslak titeket, azt hiszem jobb felkészülnöm az álmatlanságra... :(

Bebike azért figyelj ne hajtsd túl magad, nem ér annyit, nem tudod 2 napra elosztani a teendőket?

kicsipetra: már nekem is vannak hülye gondolataim, hogy minden renden lesz e, jó anya leszek e, nehogy baj legyen a szülésnél....stb. De szerintem ez első babásoknál normális nem?

Na szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra.... :) :)

2011. okt. 25. 07:26

Jó reggelt csajok.

Bébike Boldog 34. hetet nekünk :):):)!!!

Tényleg jó mozgalmas napod lesz, azért amikor tudsz pihenj is egy kicsit.

Nekem is rossz éjszakám volt, engem is a sav piszkált, bekaptam egy Renit attól jobb lett. De persze aludni nem tudtam, egyfolytában forgolódtam, kő keménynek éreztem a pocimat, minden zavart ááá sorolni is sok lenne. És természetesen megint jött a félelem a szorongás, a buta gondolatok, hogy jajj mi lesz, hogy lesz. Remélem azért ez nem fog már elkísérni a végéig, mert teljesen kétségbe tudok esni. Ilyenkor kell erőt venni magamon és a relax zenére koncentrálni, az lenyugtat valamennyire.

Amúgy ki, hogy van??? Többieknek, hogy telt az éjszakája???

13851. Bebike85
2011. okt. 25. 06:13

Jó reggelt kismamik!

Remélem mindenkinek jobban telt az éjszakája az enyémnél! Megint a savval küzdöttem, nem tudom hányszor kimentem pisilni. 7-fél8 felé kelnem kell, aludni már nem akarol, mert akkor tuti rosszabb tlenne. Ráadásul ma elég mozgalmas napom lesz: doki, onnan haza, mamáánál ebéd, papurbt, psta apának föladni a csomagot. Ja és a doki elött vahy után festékbolt.ín

13850. Cserfescsillag2 (válaszként erre: 13849. - Kéknefelejcs79)
2011. okt. 24. 21:31
Vettünk egy szép, új lakást Székesfehérváron. Már "csak" be kell költözni. Alig várom már!!! Így a 35. hétben nem lesz egyszerű, de én nem emelgetek úgysem. Jönnek a szülők segíteni.
13849. kéknefelejcs79 (válaszként erre: 13848. - Cserfescsillag2)
2011. okt. 24. 20:03
Hová költöztök Cserfescsillag? Hú, nagy munka a költözés, de utána biztos nagyon klassz lesz a szép új lakásban! :) Azért vigyázz magadra ne fáradj ki nagyon!
2011. okt. 24. 19:58

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök (remélem nem zavarok). A héten nem nagyon leszek, mert költözés lesz. Hétvégén legalább már ki tudom mosni Jázminunk ruhácskáit. Remélem lesz időm mindenre!

Vigyázzatok magatokra!!!

13847. Kisszsuzska83 (válaszként erre: 13845. - Kate001)
2011. okt. 24. 19:18

Kedves Kate!

Nem tudom, hogy van-e C&A a közeletekben, de én ott láttam szoptatós melltartót. Ott volt elég nagy méretben, sajna nekem is elég nagy kell (80 E). Igaz itt Németországban néztem, nem tudom, hogy Magyarországon van-e? De azért megér egy próbát.

13846. Bebike85 (válaszként erre: 13845. - Kate001)
2011. okt. 24. 19:07
Én sem a kínaiban vettem a szopis melltartót, hanem egyrendes fehérnemű boltban, ami komolyan mondom elég drága bolt, de a melltartő 2100 ft volt,ami szerintem nem volt drága.
13845. Kate001
2011. okt. 24. 19:04

Sziasztok CSajok!

Te Zebra! Ne legyél ilyen szökős, inkább bújj Apa mellé. :)

Látom mindenki vásárlási lázban ég, hát hajrá, a kínaiban sokmindent be lehet szerezni. Nekem még papucsot kell vennem és ennyi, megvan mindenem. EGy csizmát akarok még, mert lefagy a lábam az őszi cipőmben. Irigylem azokat, akiknek picike szopis melltartó kell. Sajnos nagy méretet nem lehet kapni a kínaiban. Hétvégén voltam a Brendonban, 90 E-s kellene, de nem volt nekik csak a drágábbik fajtából, 8000-t meg nem adok érte.

Fiuk elmentek a boltba fagyiért!!! :) Na nem az én ötletem volt ám! :)

Gabica! Látod, hogy nem is vagy kövér, az S-es méret nagyon is jó. :) Amikor én vettem, akkor én is meglepődtem, mert M-est vettem, és még ez is nagy! :) Itt mindenkinek csodás alakja van, még pocakosan is! :)

13844. Bebike85
2011. okt. 24. 18:55

Sziasztok csajok!

Megjöttem a bevásárlásból. Elfáradtam rendesen, mert közben apa dolgait is intéznem kellett. Vettem egy szoptatós melltartót (ebből majd veszek mégegyet), egy gombolós hálóinget, egy gombolós pizsit, 3 bugyit meg egy bebújós-tépőzáras csizmát.

13843. 92a7eaf480
2011. okt. 24. 18:28

Hahó Lányok!

Ma Pesten voltam, táppénzes papírt vittem a munkahelyemre, meg ilyesmi.

Jól éreztem magam :)

Képzeljétek... Hisztizek, hogy így kövér vagyok, meg úgy, erre S-es kismama gatya jó rám :D

Úgyhogy hiszti befejezve :D

Remélem, Ti jól vagytok, nincsenek keményedések :)

Megyek, elfekszem egy jó nagy kád vízben és olvasok egyet :))))

Sok puszi Mindenkinek!

2011. okt. 24. 17:54
Egy kis jókedv mára :)
2011. okt. 24. 17:54

"A Nők által használt 9 halálos kifejezés:

1) Rendben. Ez az a szó, amit a nők egy vita lezárására használnak, ekkor igazuk van, te pedig elhallgatsz.

2) Öt perc. Ha épp öltözködik, akkor fél óra. Az öt perc csak abban az esetben öt perc, ha még öt percet kaptál a meccset nézni házimunka előtt.

... ...

3) Semmi. A vihar előtti csend. Ez jelent valamit, és jobb, ha készen állsz. A viták, amelyek 'Semmi'-vel kezdődnek, általában 'Rendben'-el fejeződnek be.

4) Csak nyugodtan. Ez kihívás, nem engedély. Nehogy megtedd!

5) Hangos sóhaj. Ez nem egy konkrét szó, hanem egy nem-verbális kifejezés, amit a férfiak gyakran félreértenek. A hangos sóhaj azt jelenti, hogy szerinte idióta vagy, és miért pazarolod az idejét azzal, hogy vele vitatkozol a semmiről. (Lásd a 3. pontot a semmi jelentéséről)

6) Semmi gond. Az egyik legveszélyesebb kifejezés. Ez annyit jelent, hogy hosszan el fog gondolkodni arról, hogy milyen módon fizetsz majd meg a hibádért.

7) Köszönöm. Ha egy nő megköszön valamit, ne kérdőjelezd meg vagy ájulj el. Mondj egyszerűen annyit, hogy szívesen. (egy zárójeles megjegyzés: ez mindaddig igaz, amíg nem azt mondja, hogy 'Nagyon köszönöm.' - ez tömény szarkazmus, ekkor nem köszön meg semmit, és ne merészeld azt mondani, hogy szívesen, mert abból 'Tökmindegy' lesz)

8) Tökmindegy. Ez a női változata annak hogy bazd meg!

9) Ne aggódj, megoldom. Egy újabb veszélyes kifejezés, azt jelenti, hogy valamit a nő már többször elmondott a férfinek, és most megcsinálja helyette. Ennek folyománya lesz az, hogy a férfi megkérdezi: 'Mi a gond?' - amire a 3) lesz a válasz."

13840. kéknefelejcs79 (válaszként erre: 13839. - Kicsipetraa)
2011. okt. 24. 17:47
Majd megkérdem, lehet hogy sima szülésnél is, de azt is hallottam, hogy nem mindegyik kórházban.
2011. okt. 24. 16:37
és ilyen homokzsákot csak császár után tesznek a hasra, vagy mindig.
13838. kéknefelejcs79 (válaszként erre: 13836. - Kicsipetraa)
2011. okt. 24. 16:34

Hát ezt nem tudom... De császár után tavaly kifejezetten jól esett az a homokzsák, amit az első órákban ráraknak az emberre, hogy gyorsabban összehúzódjon a méh. Olyan biztonságérzetem lett tőle, hogy valami "összetartja" a hasamat :)

Most nyáron meg az a lány is hordott ilyet, akivel egy szobában voltam, sima szülés után volt. Szerintem kellemes lehet a hasnak.

13837. Zebra25 (válaszként erre: 13836. - Kicsipetraa)
2011. okt. 24. 16:33

Nem tudom

azt mondják, hogy nagyon praktikus

2011. okt. 24. 16:31
de ez amúgy nem kényelmetlen??? Nem zavarja majd a hasunkat, vagy pont az ellenkezője, hogy kényelmes és jó érzés hordani a szülés után???
13835. Zebra25 (válaszként erre: 13833. - Kéknefelejcs79)
2011. okt. 24. 16:29

nézegettem Én is, tényleg elég drága

úgyhogy tényleg csak akkor veszem meg ha kiderül, hogy milyen úton jött ki Kendém

13834. Zebra25 (válaszként erre: 13832. - Kicsipetraa)
2011. okt. 24. 16:29
igen, elaltattam és meg is léptem:)
2011. okt. 24. 16:25
Azt hiszem gyógyászati segédeszköz boltban lehet kapni, bár elég drága, több ezer ft. De lehet hogy kényelmes, meg hasznos.
2011. okt. 24. 16:24
Te amúgy már megint huncut vagy. Apa lefeküdt és máris felkeltél :D:D:D!!! Ilyen vagyok én is:)!!!
13831. Zebra25 (válaszként erre: 13830. - Kicsipetraa)
2011. okt. 24. 16:23

eleinte azért jó még talán mert ugye idő kell, hogy a cuccok visszarendeződjenek a helyükre.

Majd ha tényleg kell akkor veszünk

13830. kicsipetraa (válaszként erre: 13829. - Zebra25)
2011. okt. 24. 16:21
Aha értem, na hát szerintem én nem veszek, majd legfeljebb tesómat beküldöm érte ha kell és vesz nekem :).

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook