2011 decemberi babák (beszélgetés)
Nem a 6. ciklusnapodon vagy?
a görbe szerint még csak most múlt el a vérzésed
szerintem még nem volt peteérésed
az, hogy volt egy kis emelkedés majd megint csökkenés az attól is lehet, hogy volt esetleg egy meg nem repedt tüsződ az előző cuklusból és az most repedt megEngem mikor túlstimuláltak akkor volt ilyenem, de szerencsére menszivel távozott is
Végül is csak nátha, de az éjszakák is nehezek. Remélem most már kezd gyógyulgatni, mert állandóan attól félek, hogy mi lesz vele, ha én a kórházban leszek. Az orrát félóránként szívjuk, éjszaka is nyűgölődik. Jó persze itt van az apukája, de sajnos az nem ugyanaz, vagyis ő is ellátja, de csak én vagyok az anyja.
Most megyek, mert készítem az ebédet.
Szép napot nektek!!!
Azt gondoltam hogy megvolt már a peteérésem,és vártam az emelkedést erre ma megint leesett a hőm és ma vagyok a 16.cn napon. a ciklusaim 27,28,29naposak
itt a görbe
Azt szeretném tudni hogy szerintetek volt e peteérésem már vagy hogy mikor volt ha volt,köszi:)
jaj
jobbulást a kisfiadnak, de mi a baja szegénynek?
nátha?
hú hát akkor Te is nemsoká babázol:)
persze, velem minden okés és Kendém is jól van
Aranyos vagy, hogy megkérdezted. Köszönöm jól, csak a kisfiam már pár hete beteg, így minden pillanatomat leköti, de azért olvaslak benneteket. December 13-án fognak császározni. Még van 2 és fél hetem. Néha fájdogál a hasam, néha görcsölök, de szerintem ez normális.
Remélem veled azért minden rendben, olvastam, hogy dagad a lábad. Sokat kell ilyenkor pihentetni. Szerintem amennyit pedig felszedtél kg-ban az nem sok, kb én is ott tartok.
Szép napot mindenkinek!!!
szia
hú, hát tegnap előtt beszéltem vele telefonon azt mondja, hogy nagyon nagyon jól van.
Mondtam is Neki, hogy lehet, hogy vihar előtti csend:)
azóta volt fent a fórumon de tegnap nem beszéltem vele.
Majd lehet ma délután felhívom megint.
Majd lessz,gondolom terveztek még babát nem?
Mi lehet hogy bevállalunk egy 3.-at is.
Igez még ez sincs kinnt!
Jó reggelt mindenkinek!!!
Remélem jól vagytok!
Zebra Kicsipetráról nem lehet valamit tudni?
De aranyos vagy:)
Igen, nehéz itthagyni a csapatot, Mindenki olyan aranyos:)
Mi jót vesztek?
örülök, hogy jól aludtatok, fontos, hogy kipihend magad hisze nemsoká szülni kell menni:)
Hú Bebike jól birjátok!
Le a kalappal a párod elött!
Hát nem tudom.Én tökre zárva vagyok ezért merek befeküdni a kádba.Legalább is kedden még zárva voltam.
Amúgy én is csak azóta merek fürdeni amióta betöltöttem a 36.hetet.Elötte csak zuhiztam nem mertem hátha bajt csinálok a meleg vízzel.
Ágota,ha itthon van a férjem akkor ő sem enged nekem cipelni de az ember lány amikor már van egy gyerkőce akkor van hogy muszály cipelni.
jó reggelt lányok
hogy vagytok ezen a didergős napon?
jól aludtatok?
Sziasztok csajok!
Ezek szerint izgulhatunk még szunukoért.
Hogy alzdtatok? Én egész jól. Mostanában jókat tudok aludni és még nap közben is tidnék. Nem tudom mi van velem...
Én is praktikáztam a fürdőkádba is befeküdtem,apával is öszzebujtam,lavórt cipeltem az emeletre,18 kilós lányt lecipeltem,de semmi.
Szegény apát én már kikészítettem teljessen!Ti nem?
praktika,na azt én sem türtőztetem magamtól....de nem SZLÖK MÉGGGGGGGGGG!!!!!!
SÍRÓ FEJ=-(
Nem tudom hogy bennt fogják e én is csak találgattam.
Én már két hete mennék szülni,de hiába vetem be a szülésmegindító praktikákat ez a gyerek jól elvan bennt!
Bennt fogják a kórházban? Miért fogják bennt?
Ritus drukk a ctg-hez.....
Holnapén is megyek,de én már úgy szeretnék menni,hogy szülni akarok!!!!!!!!!!!
Jó reggelt lányok!
Húúú, de lemaradtam tegnap. Szóval Szunikonk mennt szülni,és én meg nem tudtam! Durva!
De látom a babója méga pociban....nem baj tán jobb us így.
Jobbulást Szuniko és várunk vissza!