2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Igen, de ez általában akkor kel, vagyis a takarítás, ha nem "önszántadból" csinálod, hanem nem tudsz leállni, pörögsz, a hormonjaid dúlnak, fészekrakó ösztön...:))
Tudom nehéz a vége, nekem is Ami 40+6 napra jött...a vége már annyira rossz volt, úgy megfogtam, puszilgattam volna...stb...
De mindjárt itt a nagy nap.:)))
Sziasztok!
Hogy vagytok ma? Én tegnap nemvoltam túl jól, sokat keményedtem és voltak jóslóim.De én már megszoktam.Valami változást várok ,de nincs. Már kezdek ideges lenni, h.nem nyílok ki időben.
Nagyon rossz ez a várakozás.:(
Mi hárman kb. együtt szülünk, én szept 1-re.:)))
Tegnap vacakul voltam, ma tele vagyok energiával.:))))
Nekem sincs jóslóm, vagy csak nem tudok róla :)
Mikorra vagy kiírva?
Sziasztok!
Gratu mindenkinek aki már túl van a szülésen!:)
Lányok,nekem még jóslóm sincs,legalábbis én nem érzem.Csak néha befeszül a hasam,de nem fáj!
Viszont elkezdett nyílni a méhszájam,nem nagyon,de már nem teljesen zárt és meg is van rövidülve.
Holnap megyek vizsgálatra,kíváncsi vagyok mit mondanak!:)
Hát lányok a végén még egyszerre mentek szülni! :D Akkor ki fog itt beszélgetni???Na jó azért vagyunk már itt páran akik túl vannak rajta és nem alszanak éjszakánként! :D
Hajrá nektek lányok remélem könnyű szülésetek lesz.
Megy a drukk! :)
Kinek is kell még? :)
Sziasztok.
Ki hogy van?:)
Szerintem Demeeri már babázik. :)
Bogi?
sziasztok
Én is egybe vagyok még. Kristóf jól elvan. még a feje se ment le teljesen . holnap reggel újra ctg meg doki. jó lenne ha nem kéne befeküdnöm , nem akarom Martint itt hagyni na meg uncsi lenne bent nagyon,.
jól vagyok, de már fáradok. érzem h nincs sok.
Hát nekünk még mindig semmi :S
Pedig már szivesen szülnék,nem szeretnék befeküdni :S De szerintem csütörtökön vagy legkésőbb szombaton be kell feküdnöm ha nem lesz semmi történés.Pedig reménykedtem,hogy a mai front megindítja a drágámat,de csak a fejem fáj iszonyatosan.
Szia!Örülök hogy ti máris túl is vagytok rajta.Az espumisant használjuk remélem hatni fog.Az éjszakát szépen átaludta 5 óránként kel fel enni éjszaka.Nagyon kis fáradt volt már tegnap.Nekünk is jó volt egy kis alvás.
Nagyon vigyázom hogy mit eszek ma én sem ittam tejet hátha attól fáj a poci de ugyanúgy nem aludt ma még egy szemhunyásnyit sem.De talán most elalszik.Holnap meg megyünk dokinőhöz aztán megbeszélem vele mi lehet a gond.
A széklete az jó normális világosbarna.
Szerintem simán lehet picit hosszabb köröm is, főleg ha nem épített, csak egy réteget tesz rá, alapból a köröm sem állandóan csutka rövid, én soha nem karmoltam meg Amit...biztos te sem fogod a Picit.
Biztos szépek lesznek.:)))
Aludtam 2 órát, semmit nem ért...
Nekem nem épít a körmös, csak a sajátomra húz rá egy réteget amivel tartóssá tesszük a körmeim mivel nagyon gyatrák. Csutkára visszametszetem vele, aztán meglátjuk hogy működik-e a baba mellett. Ha nem, akkor szépen leszedem :)
csak félek, hogy onnantól totál betörnek és még rosszabb lesz:(
Igen...én vagyok a szept 1.:)))
Én 2011.08.26-ra szeretném Pankát, az olyan jó kis dátum.:)))))
Én Fodrásznál már voltam, csak festenem kellett, az én szoktam ammónia mentessel. Pedikür még rám fér, vm vad piros körmöket szeretnék, manikűrt megcsinálom magamnak.:)))
Ja persze, te vagy a szept 1 :)
Én holnap körmöshöz megyek meg védőnőhöz. Aztán majd 22-ére van időpontom a fodrásznál, meg még egy kozmetikust kéne beiktassak valamikor....
én 29-e körül szeretném ha jönne, az olyan klassz dátum :D
2,5 hetem van...most leszek 38 hetes, olyan messze már nincs.:)
Már jöhetne Panka végülis.:) De jobb lenne a jövőhéten.:)
Már valamivel jobban vagyok, hajat festettem, holnap pedikűrős, picit összeteszem magam.:))