2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Sziasztok!
Gyorsan jöttem újságolni, mert rengeteg dolgom van. 13-án szombaton 6 óra 29 perckor világra jött Nimród. 3600 grammal és 52 centivel. Ma jöttünk haza a kórházból. Minden rendben van, mert van sok tejcsi :)
Köszi a drukkokat mindenkitől :)
az időjárást én is hallottam, hogy most már kánikula lesz.
nem rajongok annyira érte, de legalább itthon vagyok végre:D
Jó, hogy minden rendben. :)
Mi jól vagyunk, megy a cicizés ezerrel. :D
Holnap szedik ki a katétert.
Gratula a Picúrhoz! :)
Ha hétvégén hazaengednek, hétfőn már egy két dolgot intéznünk kell, igyekszünk azért mértékkel kimozdulni. Akkor leszünk 2 hetesek.
Szia!Örülök,h minden rendben.:) Én ma nagyon keményedtem,és fájdogált a hasam.
Holnap még nem tom h. megyek el a ctg-re, mivel nem biztos lesz ki elvisz, gyalogolni meg már nem tok.
Néztem az időjárást, augusztusra végig kánikulát ír.:(
Az enyém is utálja a ctg-s vizsgálatot meg az uh-ot is!:D
Nem baj ha kisebb lesz,majd kint behozza magát!Én is 2850-nel születtem és semmi bajom nem volt állítólag!:)
Sziasztok!
Megjöttünk végre :)
Mai napi eredményeink: ctg-ben elmozdult a kiscsaj, egyszerűen nem volt hajlandó együttműködni. Tengelye körül pörgött egyfolytában.
Utána UH ahol a doki is megállapította, hogy elfordul :) Súlyra ma 2600-at mondott, ami még mindig nem túl nagy a korához képest (úgy három hetes lemaradásban van ha a méreteket nézzük), de legalább a 2500-at elérte, vizem van rendesen, áramlás és méhlepény állapota jó. Így aggodalomra nincs ok, a lényeg, hogy nem lesz túl nagy baba. Doki olyan 2800 körülire saccintotta a születési súlyát.
Így ma mentem és beszereztem néhány 50-es bodyt és rugit, meg egy-két 56-osat ami még hiányzott, biztos ami biztos alapon.
Ki hogy van ma amúgy? A mai meleget nem szeretem :( de azon kívül, hogy a gyerek sem (ezért sem volt együttműködő), teljesen jól vagyunk. És most természetesen már mocorog a drága, hgoy nem piszkálják :DDD
Szia! Nekem 3.- án született a kislányom... :D
Lassan visszaolvasok, látom már nagyon sok expocis, kisbabás van. :D
A pocisoknak kitartás, nem irigylem Őket ebben a nagy melegben. :(
Ti mikor viszitek ki elösször a Babókat sétálni/emberek közé?
Te jó ég, attól is fájhat az ő pocója??? Én meg nagy lelkesen iszom, mintha muszáj lenne. :/
De nem értem, mert az összes tejszaporító teában is van édeskömény...
Hát igen. Szegényt rossz nézni, ahogy szenved. :(
Szia!
Látom nem csak mi járunk ebben a cipőben.Annyi hogy a Dávid nem sír csak szenved szegényem és nem alszik.Ő is elbóbiskol és mikorra már aludna jön egy görcs.Próbáltatok már valami espumisant vagy valami szert?Mi az espumisant adjuk neki.Hol kisebb hol nagyobb sikerrel.Tegnap egész nap békésen aludt.Ma éjféltől reggel 6-ig fennt voltunk vele.Nálatok most kezdődött?
Sziasztok. húú csajok. teljesen kivagyok. képzeljétek Koppánynak egész nap úgy fáj a pocija, h reggel óta csak úgy nem sír, ha a karomban dajkálom. hiába "alszik" egy órája, lerakom, és ismét jön egy görcs, és sír. :( már nem tudom mit tegyek. semmi sem segít. valakinek ötlet?
Noémi szupik a képek. :)
Bogi meg már lehet meg is szült?!?!
Noémi nagyon szép képek lettek, igen csinos kismami vagy, a kislányod is tündéri. :))))
Gondolom lesznek majd babás képek is. :)
Azért ezek a képek örök emlékek, tényleg nagyon szépek.
Igen, szerintem Őt is végig fogom hordani, mint Amirát.:))
Azt mondják egyféle szülőknek, nagyjából egyforma gyerekeik születnek, Ami 3555g volt, szerintem Panka is e körül lesz.:))))
Panka, egy kis hosszú ujjú felsőt, rugit kapott, aminek nincs lábrésze (kis kertésznadrág stílus) kis sapi, zokni, teszek be kabit és egy bodyt is, ha kell esetleg.:))