2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Érdekes...akkor mi lehet?
Nekem anno Amival 33 hetesen folyt a combomon valami fehéres, de az kiderült, hogy vm bacis folyás volt...
Pihengess....
Szerintem az h feszül, azt jelenti, hogy lehet nemsokára megreped és elfolyik, nem???
Sziasztok.
Aki szült annak gratula a bébikhez :))
Hát nekünk ezek szerint mégsem a magzatvíz volt,de nem is tudják,hogy mi.De viszont mióta megvizsgált az ügyeletes dokinő fáj alul a pocakom úgyhogy le is pihenek lassan.Viszont az,hogy a burok nagyon feszül mit jelenthet?Mert azt többször kijelentette a dokinő,amíg vizsgált.Van ennek valami jelentősége?
Na hát én ezekből a fájdalmakból szinte teljesen kimaradtam! 2.-án úgy feküdtem le, hogy még van 3 hét a szülésig, megvolt, hogy holnap mit főzök, a krumpli megpucolva várt rá a hűtőben, erre 3.-án hajnal 5 órakor már a kórházban voltam, 10:20-kor meg már a kezemben tartottam a kisfiam.
Én is mindenkinek szurkolok, remélem te is mihamarabb a kezedben tarthatod a picidet!
Sziasztok!
Nálunk is minden rendben, voltam ma a védőnőnél, megismerkedtem a gyerekorvossal is, megkaptam a kiváltandó recepteket (de nem fogom kiváltani csak ha már megszületett a Picur), hatékony reggelem volt :)
Most megyek mindjárt babaruhákat pakolászni, válogatni :)
Smile és Zsu megy nektek a drukk :)
Zsu: derékfájás lehet már a szülés előjele :D
Azokat én is nagyon szeretem.:)
Pár órája fáj már a derekam, ez jelenthet valamit?!Úgy volt h. átmegyek anyámékhoz, de nem merek.
Sziasztok csajok :)
Reggelre még mindig egyben.De mintha valami folydogálna belőlem néha,mintha bepisiltem volna fekvő helyzetben.De ma megyek fel CTG-re úgyhogy megkérem az ügyeletes dokit,hogy nem-e vizsgálna meg.Remélem ez már a magzatvíz :)
Az jó jel, ha keményedik asszem...
Az a helyzet nekem Amival se jósló nem volt, se keményedés se... semmi anno.
Most volt szombaton a görcs, azóta semmi ilyen jel, csak h egyik nap vacakul vagyok, másnap szuperül...
Nem tudom h. van-e fészekrakó ösztönöm,de én amióta itthon vagyok kb. egy hónapja takarítgatok.A helye meg van már régóta a babának,sok mindet már nem csinálhatok itthon.Ezt a fészekrakó ösztönt nem igazán értem.
Ma nyilván nagy pörgés nem lesz, m. nagyon keméynedik a hasam, már egy 10 perces mászkálástól is.:(
Sziasztok.
Ez így van Zsu :D. Hétfőn többet takarítottam, mint az előző pár napban, porszívózás, mosás stb. Estére már megvolt Kingus. :)