2011 áprilisi babák (beszélgetés)
sziasztok!
ma megyek 36hetes uh-ra kíváncsi vok mekkora a baby mert a 32hetesen 2220g saccolták. az első 6nappal jött előbb 2650gvolt.
málnalevél teát a betöltött 36 vagy 37héten kell elkezdeni inni?
Köszönöm a köszöntéseket!
Lalának is sok boldogságor!!!
Láttam a táblázatban, hogy már hárman babáznak. Kicsit irigylem őket. Már nagyon kiváncsi vagyok a babóra én is, ez talán elnyomja félelmemet a szüléssel kapcsolatban. Én szedek homeós bogyót és iszom a málnalevél teát is múlt hét óta. Remélem segíteni fognak és lerövidül a vajúdás. Én leginkább attól félek, hogy ez elhúzódik és kifáradok...
Majd jövök még. Sziasztok!
Szia!
Bizony, rég jártál erre, de itt zajlana az események, amint látod! :-)
Gondolom, inkább az ismeretlentők félsz! Nyugi, biztos minden rendben lesz! A teát pedig igyad, biztos jót fog tenni!
Szia, Lia!
Tényleg rég voltál! Örülök, hogy minden rendben van veletek! :-)
Bizony, van már három babánk is! Lesd meg a táblázatba, ott mindent megtalálsz! :-))
Sziasztok!
Minden rendben van velem és a kis Mátémmal is csak eddig nem volt gépem de most egy darabig visszaolvastam, és örömmel látom hogy már van aki babázik köztünk,és nekik nagyon nagy GRATULA!!!Én most töltöttem a 34.hetet, lassan közeledünk, és bevallom öszintén hogy kicsit kezdek parázni a szüléstöl.Én is inni fogom a málnalevél teát, hátha jo lesz(sok jot olvastam rola),mindenkit sokszor puszilok és drukkolok azoknak akik már utcso naposak:))!!
Sziasztok!!!
Lalám nnevében köszönöm a köszöntéseket! Jól telt a tegnap este, sok mindent kapott az én kicsi fiam! :-))
Üdv az új kismamikat! :-))
Nbandus! Gyönyörű Mimi! :-))))
Jó hétvégét mindeninek!!!
Nekem holnap lesz a "nagy napom"!!!!
Utoljára kell mennem vérvételre. :))))
Nem fognak többször szurkálni. Végre ezt is eljött.
Meg újra láthatom Alexát UH-on és még ctg-re is mennem kell. Úgy hogy nem fogok holnap unatkozni. :))
Sziasztok Lányok!
Andi! szeretnék gratulálni a szép kis Mimihez, én sem gondoltam volna,hogy ekkora baba lesz.
Klári! Isten éltesse Lalát!
Mary-t pedig üdvözlöm köztünk.
Mi ma betöltöttük a 38.hetet. Izgatottan várom Gréti mikor jelez,hogy már világra szeretne jönni. Hihetetlenül izgalmas, várakozó, vágyakozó érzésekkel vagyok teli, persze mert első baba...
Andi,mégegyszer gratulálok!
Szép kislányod van!!:-)
Üdv közöttünk!
Beengedtelek!
Sziasztok!
Andi: nagyon szép Mimi:-)))
Jó reggelt mindenkinek!
Nbandus! Én is megnéztem Mimit, nagyon aranyos!
Mary! Üdv. köztünk!
Kler! Boldog szülinapot Lalának!
Lia! Bocsi, azthiszem elnéztem a szülinapod, úgyhogy ma is Boldog Szülinapot! :-)
Szép napot!
Szia!
Üdv közöttünk!
Van egy zárt klubunk ahova jelentkezhetsz és ha fel akarsz kerülni a baba táblázatunkba akkor írd meg priviben v.klernek az adataidat.
szia!
köszi. győr környéki vok.Busznyák Csaba az orvosom.
szia!
látom te győri vagy vagy győr környéki?!
üdv közöttünk,és gratulálunk a második babához!
énis győrben fogok szülni,neked ki az orvosod?
Sziasztok lányok! Lehet még csatlakozni közétek? 04.18-ra vok kiírva második gyerkőcünket várjuk, van egy 4éves kisfiúnk, és most ő is az lesz. Zénó:-)
Már régóta olvaslak titeket csak még eddig nem írtam.