2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
BOCSI, HOSSZÚ LESZ!
Nagyon fáj a bordám alatt.
A 3.hónap óta fáj kb., még hasam sem volt, tehát arra nem lehet fogni, hogy nyomta a gyerek.
A bal oldalon kezdődött és zsibbadás szerű volt, nem annyira fájdalom. Aztán 1 hónapja mindkét oldalon nagyon zsibbadt, hiába húztam ki jól magam.
3 hete már csak a jobb oldalon.
És kb. 5 napja ez már nem zsibbadás, hanem iszonyatos fájdalom. A bőröm is fáj kívülről, ahogy a ruha hozzáér. Olyan mintha lenyúzták volna róla a bőrt. Egy kis foltban van ez.
Belül is görcsöl, vagy nem tudom, de nagyon fáj.
Arra gondoltam (lehet, hogy hülyeség), hogy mivel most nőhetett nagyot a babó, mert most nőtt mindenki szerint látványosabban a hasam az elmúlt pár napban, szóval, hogy nőtt, ugye itt fent van a bordáim alatt a kis lába, és szerintem beszorult oda neki, vagy nem tudom.
Ez a pár nap óta nem is rúgdos, csak lent matat meg boxolgat a kis kezével a petefészkem körül, meg kinyomkodja oldalt a popsiját, de a lábával nem rúg.
Attól félek, hogy eldeformálódhat így a lába.
Elegem van a dokimból! Elment 5 hét szabira! Most mit csináljak, tényleg aggódom. Jelentkezzek be egy UH-ra? Azt csak úgy megcsinálják, ha kérem, hogy szerintem baj van?
Szóval az egész fiatalsága ráment a barinődnek!
Szemét dög!
Van egy ismerősöm, 2 gyerek van (ikrek), 12 év házasság után elváltak.
A férje évekig csalta egy nővel, de már nem is titkolta a végén. Hazament a munkából (otthon a két 11 éves gyerek), megvacsorázott, szépen lezuhanyozott, és mondta a feleségének, hogy elmegy a nőhöz és nála alszik. És ez így ment sokszor. Képzeld el azt az anyát. Mit mond a gyereknek, amikor megkérdezi, hgy hová megy este mindig az apu?
Aztán egyszer a Melinda megcsalta (csak egyszer), ez kitudódott és a férje szinte agyonverte, ráadádul a gyerekek előtt. A hajánál fogva ráncigálta a földön a lakásban.
Szóval egy férfinak mindent szabad???!!!
Sziasztok!
Megjöttem, visszaolvasok. Raktam fel képet a 38 hetes pocimról.
Egyik pillanatról a másikra??? uh....
Nekem 1 csíkom sincs, de az előzőnél se volt!!!!!!
Az NST-n, 4-en voltunk a teremben, paravánnal elválasztva, de ahogy mentem az ágyhoz, összetalálkoztam egy volt gimis osztálytársammal. Hát nem voltunk akkor egymás kedvencei, de mindegy.
A lány péntekre van kiírva, szóval már 40 hetes, de semmi.
Szerette volna, ha már nem engedik haza az NST-ről, szülni akart. Kapott infúzióban oxitocint, mondta, hogy nagyon keményedik a hasa, mindjárt lefordul az ágyról, a baba meg nem akar mocorogni, ott volt több, mint 1 órát szegény. De amíg én ott voltam 20 percet, azalatt elbeszélgettünk a paravánon keresztül. :-)
Nagy a pocija (3600 g-ra becsülik a kislányát), de tiszta egymerő repedés volt. Hófehér a bőre, és rajta legalább 6-8 élénkvörös csík hosszában és nagyok. Nem volt szép! Még rám is várhat ez a köv. 3 hétben, mert azt mondta, hogy neki egyik napról a másikra jött. Szinte egy éjszaka alatt.
Et már hatalmas!
Amúgy milyen jelet kaptam? Az mi?
Na megjöttem barátnőmtől! Itt lakik szemben:) A fiammal szépen felöltöztettük mert megy randizni:))
Most válik a férjétől, tönkre ment a házasságuk mert 4 babát veszítettek el. A fiamat imádja de a hasam soha nem fogja meg... mondjuk megértem miért:(
Megyek anyummal az állatorvoshoz, visszük a Gusztikát (tengerimalac), mert le kell vágni a körmöcskéjét.
Puszi!