Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
huh de lent van a te pocakod is és mekkora előrefele:))) De te se híztál sokat ahogy nézem!!!!
Szerintem nem muszáj, hogy legyen.
Barátnőmnek pl egyáltalán nem volt, egyik terhessége alatt sem.
Nagyon jó a bababútor :))))
tetem fel pocifotót,meg a bababútor egy részéről,a többiről majd ha már végre ösze lesz normálisan rakva:-)
Te is nagyon csini vagy és jó kerek pocid van :)
Lana! Néztem :) Az elsőnél nekem is ilyen volt és elég korán elkezdődött!
Mostmeg hiába várom nem jön pedig 2-3 hét és szülök!
Iglo: szerintem nem jelent semmit, első szülés után nekem pl hetekig megvolt még
Szandi, neked is lent van a pocid már és te is nagyon csini vagy.
Úgy látom, hogy senkinek nem kell majd nagy fogyókúrába fognia.:)
Mi is olyat vettünk, teljesen jó :)
anyatejesek lesznek a picik?
Nem szoktam mérni...
De a naplómban van egy múltheti kép róla.
Striáim szerencsére nincsenek.
A hosszanti csík meg egész sokáig felér, és nagyon barna.
A naplómban van fenn viszonylag friss fotó, ott meg lehet nézni.
Nekem van. Eddig elég határozott volt, de kb. 1 hete elkezdett halványodni. Nem tudom ez jelent-e valamit?
Hát el se tudom képzelni, hogy bírjátok akkora pocakkal! Én néha ezzel a picurral is szenvedek... főleg este!
Nekem most 105 cm volt az utolsó mérésnél, de a naplómban látsz egy múltheti állapotot.:)
pont most csináltam én is fotókat:-))
felteszem mindjárt
elpirultam :p kösszi :D:D:D
köszi:) Ténleg nektek mindenkinek csíkos a hasa??? Mert nekem a fiamnál megvolt a hosszanti csík de most ha nagyon bebeszélem akkor látom:)
Már megnéztem :)
A babó szépen elfér benne, az a lényeg. Amúgy hidd el, nem olyan jó az, amikor már lassan orra ránt a saját pocakod... :)
Ikeában 8.000 ft volt + 7.000 ft a matrac (de ezt bababoltban vettük)
hát ez az... észre se vettem, hogy ennyire lement! Ha nem nézem meg a képeket akkor nem is látom
korisa,teljesen jó képek!!szép poci!!
na fent van 2 19.-ei és 3 mostani, az előbb csináltam!!!! De nekem nincs olyan nagy pocim mint nektek!! Láttátok az esküvői képeket is.. ott 6 hónapos terhes voltam aztán alig látszott!!!
További ajánlott fórumok: