2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
hát az enyém nem!!inkább mostanában annyira aktív,hogy már néha rászólok,hogy most már aludjon!!
Persze tegnap az NST-n....aludt mint a bunda:-)
Azt mondják, hogy szülés előtt kicsit belassulnak a babák.
Hunorom is kevésbbé aktív, de ez lehet akár a front miatt is. Nem tudom...
képzeljétek tegnap meg elhagytam a pénztárcámat a kisbolt előtt.olyan rendesek voltak a csajok,hogy felhívták a párom,hogy menjen érte!!(törzsvásárló vagyok ott)
egyre durvább vagyok:-((
Először a telefonom,aztán a kulcs,most a tárcám...
a gyerekemet remélem nem fogom elhagyni:-(((
Sajnálom is szegényt érte.
Tegnap este odaálltunk a kiságy mellé, és megpróbáltam meggyőzni, hogy sokkal jobb lenne neki ha ott rugdalózna, mert ott sokkal több a hely. Elmeséltük neki párommal, hogy mennyire várjuk már, és sokan várják, de látszólag elvan Ő a szűk helyen is :)
Itt leszel :)
Nekem sincs mára semmi, maximum hajat mosok.
Mondjuk ez nálam minimum másfél órás program :)
Főzni sem kell, van pöri, meg nokedli :)
lányok!mi lehet mammmival??nem ma szül??
és müzmüz??
Szia Szandi :)
Két eset lehetséges: vagy megfontolt a drága, mint az apja, vagy komoly szadista hajlamai vannak :)
Én már kezdek az utóbbira gyanakodni :))
Én is:)
Nálunk tökfőzi lesz,de persze csak fagyasztottból.
Addig örülj,amíg nem érzed a "kis" kezét!!Nekem minden este van benne részem,nem kellemes!!!!
Már mondtam páromnak hülyeségből,ha kibújik Nórika,rápaskolok a kis kezére,mert annyit bököget vele(és fáj:-( )
Szia Lana!
Hát Hunor nem sieti el!!
Van most is feszül, néha görcsölget, de ezek nem nagyon fájnak. Tegnap már a derekamig elsugárzott, már indulni akartunk a kórházba, de féltem, nehogy a páromat hazaküldjék, én meg bent maradjak, így vártunk, most jól döntöttünk.
Péntekre várjuk.
Szia :)
Akkor még egyben :) Nem volt azóta semmi?
Pontosan mikorra is várod Johannát? Mintha a napokban kéne érkeznie, úgy emlékszem...
Kényszeríteni fogom.
Már nekem is elegem van belőle.
Ennyit szívni az orvosokkal, nem hiszem el :S
Nekem is viszket, aztán amikor vakarom, Hunor mindig nekinyomja magát a kezemnek :D
Teszik neki a vakarászás :D
Én is azt hittem :)
Aztán anyukám felhomályosított, hogy nála bizony másfél hétig tartott a "buli", és szépen lassan erősödött annyira, hogy benntfogják :S
Szia Lana!!
Holnap mindenféleképpen szolj a dokinak,hogy vizsgáljon meg!!! Ez már tényleg tarthatatlan!!
Van amikor eszembe se jut hogy milyen nagy pocim van,de van amikor nagyon fáj a derekem,hasam alja és nyilalgatás.Általában este van igy.
Holnap nekem is nst.
Remélem már tényleg történik veled vmi:)
Nem is gondoltam volna hogy igy eltud húzodni,mindig azt hittem ha fájok akkor kórház és szülés.