2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap használhatatlan voltam :(
Ma remélem jobb lesz, igaz ettől az esős időtől nagyon álmos vagyok.
Éjjel csak egyszer keltünk :)
Szegénykém:-( csak nem bír kikerülni a kórságból.
Másik két gyerek ilyenkor tud azért alukálni?
nna,nálunk ugyanez van!!!de ha megnézem az ínyét,nem látok semmit!!!nincs megduzzadva,nem piros...nálatok?
viszont tegnap olyan 23 körül felsírt,de olyan keservesen,mintha fájna valamije:-S
Sziasztok! Bettus, boldog félévfordulót Nektek!
Szerintem egyszer ez simán "megengedett", sőt.. :D
Nekünk napok óta olyan rosszak az éjszakáink!! Egy csomószor felébred Bercel, még mindig egy kicsit taknyos, lehet azért is, de lehet a foga miatt is.. Eddig az esti elalvással és az éjszakákkal nem volt gondunk (azon kívül, hogy kétszer kelt enni :), de abba már beleszoktam), de mostanában eleve nem is alszik el magától, el kell ringatni! (sose kellett), és éjszaka sem elég a cumi! vagy ringatás, vagy végső esetben cici :( Mindent megrág és nyáladzik, dehát már hetek óta.. :( Napközben elég jól elvan mostanában egyedül is, vidám, játszik, viszont nehezen alszik el, és ha nem tud elaludni, akkor "hiszti" van, még a cumiját is kicsapkodja a szájából.. Hát nem tudom mi lehet, enni eszik, úgyhogy mostmár lehetne tényleg szegénykémnek a foga!!
Csajok!
Luca nem alszik!
Már fél 10-kor ásított 4-szer. Megszoptattam, negyed 11-kor le akartam tenni, nem aludt. Felvettem, ringattam, semmi. Máskor ölben ringatásra 10 perc alatt elalszik.
Aztán beraktam a hintába, hogy tudjak tanulni, mert egyedül vagyok, vagyis voltam, mert 10 perce jött haza a férjem. Este 9-kor behívták valami betöréshez. :-(
Vigyorog, dumál, és börrög a szájával a lányom. Végülis jól elvan, nem sír, és meg tudom addig olvasni a tételt.
1 ilyen alkalom azért megengedett, nem? Nem fog rászokni, ugye?
Amúgy hátha érez valamit. . . :-)
Tudjátok fél éve ilyenkor indultunk el a kórházba. Már nagyon nagyon szarul voltam. :-))
Nem voltak homeopata orvosnál, csak a körzetinél, az meg sok mindent felsorolt neki, hogy valószínű több mindfent nem jól csinál (pl. adjon neki este több tápszert, hátha akkor jobban alszik, vagy pl. párásítson a szobájában...), és ő erre megsértődött, mert szerinte kiabált vele a dr.nő, és elment másikhoz.
Egyenlőre ennyit tudok.
Tanulgatok, de rosszul állok. :-(
Ne félj a péptől, ha a magad készítette nem megy, próbáld meg a boltit. De fordítva is igaz, ha a boltit nem komázza, csinálj neki te magad.:D
A legtöbb ilyen idős babáknak nagyon tetszik már ez az állag, egyébként a boltik is léggé folyósak, hogy a baba könnyebben elfogadja.
Sziasztok!
Szerintem jó a vízforralós víz.:) A cumisüveggel mi is szórakoztunk kb. egy hónapig, aztán egyszer megpróbáltam véletlenül itatni, amikor feküdt. Na, azóta fogadja el.
én is kérdeznék!!
elég ha vízforralóval forralnám fel Máténak a vizet inni?bár nem igazán szereti a cumis üveget pedig 2 márkát is próbáltam :( így nem igazán iszik semmit csak szopizza a folyadékot.(többféle iszit próbáltam már neki adni )
Bettus!akit írtál barátnődet akinek olyan rossz a kicsije felkeresték már az orvost?
Suli hogy megy?