2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Most én is csatlakozom hozzátok!
Eddig a 2007 ősz-téli babásoknál és a 2007/08 kismalacai közt voltam jelen,kislányom fogantatásától kezdve Hoxázom,most h lesz mégegy kisbabóca igy tovább lépek és csatlakoznék ehhez a fórumhoz is.Üdv mindne kismaminak!
BUÉK mindenkinek!
Remélem sok pocakosunk van már!! :)
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni. Voltam már dokinál, kb. 5 hetesnek mondta a picikémet.
nnna, nekem 12 hét fekvés. Utrogestan, magne-b6.
A melleim duzzadnak, de lehet csak én érzem, mert kivülről annyira nem látszik nagyobbnak,csak kerekebbnek :) Már valamennyire tudok rajtuk aludni, ami nagy dilemmát okozott, ugyanis hason alvó vagyok... Azóta hogy kaptam a gyógyszert, egész jól vagyunk, vérzés elmúlt, hasfeszülés és puffadás enyhült. Megyek megcsinálom a drágámnak a rántott májat, bár elég undi a kinézete...
Hello!
Gratulálok mindenkinek!
Csatlakoznék én is. A héten csináltam halvány pozitív tesztet.(A teszt szerint ez is terhesség) Aztán 2 nap múlva megismételtem. Eredmény ugyanaz. :) A doki azt mondta, hogy 20-án elég elmennem, mert akkor már lát is valamit.Már alig várom! Mellfeszülés és enyhe hasi szúrások nálam is vannak.
Sziasztok kismamik!:)
Én a 2009 szeptemberi, mostmár anyukáktól:) vagyok!
Szeretnék gratulálni mindenkinek, nagyon jó, hogy már ez a fórum is elindult!Nálunk is ilyen tájban indult be a nyüzsi.
Én pontosan ma egy éve csináltam meg a tesztemet és poztitív lett.:)
Izgalmas és nagyon boldog hónapok elé néztek (de, ezt úgyis tudjátok)élvezzétek ki minden pillanatát. Minden jót Nektek!
Szia!
kb 5hetes lehetek. még a héten megyek a dokihoz. Nekem is szúrkál néha, de szedek rá magne-b6-ot, és akkor jó.
Szia!
Mennyi idös terhes vagy?
Nekem is fájnak a cicieim :) Az én tünetem csak annyi,hogy szurkálodik a pocim jobb oldalon.
Sziasztok
Üdvözlöm az új kismamákat :)
Nektek milyen tüneteitek vannak?
Én nem tudok már hason aludni, mert annyira fájnak a melleim. És már a nadrág gombját is ki kell gombolni, mert nyom. Az előző terhességemnél is ilyen korán volt ez.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.Én már 2 tesztet csináltam és mind a kettö pozitiv lett.Ha minden jol megy akkor szeptemberben végre valóra válik az álmom!
Nagyon sajnálom!
De örülök, hogy itt a vígasztalás. :)
Nekünk októberben ment el egy kb 4-5 hetesen.
Nem tudjuk miért. De a doki azt mondta, próbálkozhatunk.
Szeptemberre már tuttira nem lesz, de az októberi is jó lenne. :)
Szia Timke!
Üdv itt nálunk!
Gratula a teszthez! :)))
Neked kiderült, hogy mért volt vetélésed?
Sziasztok.
Csatlakoznék hozzátok. Mi tegnap csináltunk tesztet, és úgy néz ki ismét babát várunk. :)) már volt augusztusban egy vetélésem, így most nagy reményekkel indulunk a második babánkkal.
Akkor mi már tuttira nem lehetünk szeptemberben anyukák. :(
Mi most vagyunk éppen túl a félidőn. De még minimum 10 nap a mensiig, ami reményeink szerint nem lesz. Ez a legrosszabb része, a várakozás. De hála Istennek, holnap kezdődik a meló, és jobban elfoglalom majd magam.
Nagyon sajnálom. :( Pedig már azt hittem, szeptemberi leszel.
A 9 hónapot mikortól kell számolni?
Szia!
Én is gratulálok!!! :)
Jaj!
Nem csinálsz még egy tesztet?