2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Na megjöttem a dokitól, semmi jó hirrel nem tudok szolgálni. 8mm-es teljesen lapos és szakadozott szélű petezsák, de szikhólyag van, tehát még él, de valószínű nem sokáig, vagy magától elmegy vagy mennem kell megint missed.ab. kaparásra, de még 1 hét múlva kontrol UH, ha addig nem történik semmi.
Szóval lányok én elbúcsúzom tőletek. Majd egy hét múlva azért megírom hogy mi lett a sztori vége.
Nektek további boldog egészséges babavárást kívánok.
Sziasztok!Itt vagyok már én is!Vége van a tanácsadásnak!!!!Nagyon cukifalat kisbabócák voltak itt megint!:))
Szili a ciszta tuti nem termel hcg-t!Arra csak a baba képes!Legalábbis mi nem tanultuk fősulin!!!
Akkor megnyugodtam hogy nem csak én vagyok ilyen lusta..))
Azért összehoztam egy kis borsofözeléket ,megyek is enni.
Én is lusta vagyok, de muszáj rendet tartanom már csak a gyerek miatt is, nem nőhet fel koszban:) na azért ez kicsit túlzás mert mindennap seprés mosás stb, de ugy utálom már.
a nyári terhességtől már előre rettegek(már ha terhes vagyok), a fiam júliusban született és pechemre akkor még 10 napot túlórázott is, sikerült túlhordani a 40 fokban.
Én egyépként olyan lusta vagyok miota jön a baba.Takaritásra,főzésre ugy kell magam rávenni.
Ti hogy vagytok ezzel?
Még 2 hét míg legközelebb mennem kell a dokihoz:-(
Tegnap a férjem azzal mókázott, hogy majd ő megvizsgál, és meghallgatja a szívhangot is:-)Na meg persze szívesen csinál hüvelyi ultrahangot is.-))
Míg nem csináltam meg a tesztet, én is így éreztem.
És valahányszor pisilni mentem, magabiztosan nyugtáztam, hogy nem jött meg tuti,és nem is:-)
na jó, elkezdek felöltözni, el kell mennem hipermarketbe, nem kaptam mindent itt a boltban, ami kell...ott van drogéria, bekészülök még egy teszttel, és max holnap reggel megcsinálom...
de amugy az az érdekes, hogy annyira nyugodt vagyok, semmi idegesség,régebben már napokkal az aktuális előtt tök ideg voltam, most meg 4-5 nap késéssel is nyugis vagyok...lehet hogy jelent ez valamit...?
Akkor neked is jo jött össze!:)
De kicsit én is félek a nyártól.De már elhatároztma hogy lehuzott redőny mellett fogok dvd-ézni.:)))
én próbálom összeszedni magam...:) de egyelőre sajnos nem megy...ti hogy szántátok rá magatokat?
a nyár tuti durva lesz! hacsaknem husebb nyarunk lesz...-bocsi a hosszu u és ü bénázik!
Nekem meg anyukám, keresztapukám (ikrek) szülinapjára, anyukám névnapja is atájt van (16-án), sógornőm szüli-névnapja is akkor van, szóval nálunk mega buli lesz:-) olyan mint karácsonykor majdnem mindenki kap ajándékot:-) a házassági évfordulónk meg augusztus 30.
Jó mi?