2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Jól sikerült a hóember!Nagyon cuki kislányod van!:))Tudja már hogy jön a kistesó?
Feltettem a képeket:D
Meglátszik h Niki apukája kőműves:dhirtelen csak a serpenyőjét találtam meg a sapi helyett hóemberhez.
Érdekes,ezen most is mosolygok h rá gondolok.Nikim azt mondja a hóemberre:őőőmber:D
Raktam fel még szép havas fás és tájképet,mivel voltunk a réten is.De már nem havasak a fák,leolvadt...
Hát arra tényleg sok hó esett!Tegnap itt is esett de el is olvadt rögtön!
Tegnap leesett közel 10 cm,de ma elolvadt a fele tuti:Digy gyors kihazsnáltuk.Itt lakunk amugy Veszprém és Balatonalmádi között:)
Lindus,Adrienn köszi a biztatást!
Most építettétek??Ott akkora hó van?Itt most süt a nap!Ettől kicsit jobb is a kedvem!:))
Egész délelőtt kint lógtunk az udvaron...nagyon kívánta a szervezetem pláne h kicst náthás vagyok,de hát nem köthetem meg Nikit bent...rakok fel képet nemsokára a hóemberről:D
Aranyos lehet!Már nagyon várom hogy én se unatkozzak otthon!:))
Úgy tűnik:D
Igaz most sem:dépp a csaj levette a harisnyát:S
A melltartókkal már én is bajban vagyok:)Apucinak tetszik is a dolog:))
Akkor nem fogsz unatkozni!:))
Sziasztok Csajok. Ma még csak most lett internetem, se dolgozni, se trécselni nem tudtam. Ja, és még tv-sem volt...
végigolvastam a mai traccspartit, jól lemaradtam :) Nálam is váltakoznak a tünetek, hol mindent érzek, hol semmit. Ma például hogy úgysem tudtam mit csinálni, elmentem henteshez, és tök jól esett a séta. Szerintem ahogy erősödik a tökmag odabent, én is kellemesebben érzem magam. A cicim már a 75 B melltartóimból kiesnek, apa ma rámaggatott eggyet, hogy lássa mennyire megnőttek :)
Szerintem se törődj a múlttal!Koncentrálj a jelenre!Az a lényeg, hogy ott növekszik benned ismét egy kis csoda!!!
Nekem izgi lesz az év vége:D kislányom majd karácsonykor tölti a 3 évet,lehet már előtte vihetem beszoktatni az oviba:D na meg ha meglesz a kispocok:Djujuj....
Figyi a multad miatt ne aggódj,a mosttal törődj.Akkor ugy érezted jónak,h nem mersz ikreket vállalni...most pedig anya leszel!Ez a lényeg!
Egyébként elárulom,hogy már tavaly májusban egyszer teherbe estem és egyrészt azért mert ikrek lettek volna másrészt ezek miatt a hülye érzések miatt elvetettem!ÉN HÜLYE!Meg is bántam,mert akkor én is arra gondoltam hogy csak a hormonok játszedoztak az érzéseimmel.De a jó Isten adott még egy lehetőséget és ezzel már élnem kell.
Jó tudni,hogy más is volt így,már kezdtem azt hinni valami nagy gáz van velem.
Minél többet beszélsz róla, gondolsz rá, annál elöbb azt fogod észre venni, hogy te is gügyögsz velünk:-)
Én is így jártam.
Majd ha 12 hetes uh-n igazán látod...könnyebben felfogod majd...én is igy voltam az elsővel:)
Azt mondják a hormonok változása hozza ezeket a hülye érzéseket és majd ha túl leszek a 12. héten,majd máshogy gondolom!Hát remélem!
Most mondok valamit,őszinte leszek.Olyan jó olvasni mikor a kismamák ennyire örülnek meg hogy így babuci úgy babuci stb..Nem tudom velem mi lehet a gáz de valahogy nekem még nincsenek ennyire bensőséges érzéseim.Egyenlőre felfogtam,hogy 9 hónap múlva anya leszek,de az olyan messze van még hogy valahogy abszolút nem vagyok ráhangolódva,holott nagyon szerettem volna!
Majd 26.-án kell visszamennem,elvileg már szívhang is lesz addigra.
Írt fel gyógyszert,mióta azt szedem nem görcsölök!
Itt vagyok bocsi,csak közben dolgozom!
Már mielőtt meg kellett volna jönnie görcsöltem.Furcsáltam mert nem szoktam előtte.Aztán megcsináltam a tesztet,utána is nagyon görcsoltem éjszakánként,ezért rá 3 napra elmentem a dokihoz!
de most már minden ok ,azóta nem görcsölsz ugye?
mármint mikor görcsöltél?
32.napon vagyok, ált 29 napos
További ajánlott fórumok: