2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Hányinger az néha nekem is van, de szerencsére nem erőteljes!
Itt is szakadt a hó egész este, most szerencsére már nem de így is jó nagy hó van!
Pedig már én is a tavaszt várom!!!!
Szorítok, hogy minden rendben legyen!Én majd jövőhét pénteken megyek ismét dokihoz!Remélem, hogy szívhang is lesz akkor!
Jah...nálunk szakad a hóóóó....váááh...én tavaszt akarok!
Szia!Gratulálok!Neked is dec 10 körül volt az utolsó mensid?
szia.Én is álom kóros vagyok,de azért mert már 5-kor felébredtem...:(
Már kezd előjönni a hányinger is.
Holnap doki,izgulok.
Sziasztok!
Barbara...Addigra kilyukad mindenkinek az oldala....:D
Szisztok!Nekem megint álomkórosan indul a napom!Tegnap pedig teli voltam energiával!Úgy látszik mára elfogyott!!!:))
Veletek mi újság?Hogy vagytok?
Sziasztok! Ha lehet , akkor csatlakoznék. Két hete kellett vna megjönnie, de "hálisten" nem jött meg, 3 teszt azóta pozitív. Holnapra tervezem a dokit, elvileg akkor már 6 hetesek leszünk. Nagyon félek, remélem jó hírt fogok kapni, és végig izgulhatok veletek szeptemberig. Üdv. Kinga
ne értsetek félre, nem az a célom hogy erről szóljon a fórum hogy én nem merek, dehát mindig kérdezitek:D csak őszinte vagyok...
foglalkozzunk Veletek, akik tényleg babásak, és normálisak :D
neeem...dehát miért ne várhatnék még pár, mondjuk 1-2 napot...?:F
Az jobb ha a doki szembesit???Mert ha igen,akkor hajrá....
könnyű mondani, én besz.ri vagyok... :))))))))))))))))) majdnem bementem venni egy tesztet a plázába, és ott helyben meg akartam csinálni a wc-ben, de a bejáratnál ( ploáza bejárata) meggondoltam
Sziasztok...csak bekukkantam mert ehhez hozzá akarok szólni...én délután teszteltm:D 2X egymást követő nap,mindkettő pozitiv:D
Barbara ne habozz!!!!Holnap hallani akarjuk az eredményt!
csajok bocsi, nem akarlak idegben tartani titeket, de tényleg nem merem :)
Én neked szorítok! Amúgy tényleg nem muszáj első vizeletből. Én akkor teszteltem, amikor meg kellett volna jönnie, csak, hogy megnyugtassam magam mielőtt felír valami káros antibiotikumot az orvos. Napközben csináltam és már akkor pozitiv lett, aztán 2 nap múlva reggel is, de erősebb akkor sem lett a csík.
Én először 4.napos késésnél teszteltem, és délben, nem első pisiből. Simán pozitív lett. Már szétizguljuk magunkat miattad!! :)
Barbara még mindig nem tesztelt..... :) NEM MER
Én is nagyon sajnálom Szili!
De kitartást kívánok és legközelebb biztos nem lesz semmi baj.
Sziasztok! Most Jövünk az orvostól. Semmi sem látszott az ultrahangon és már kezdtem kétségbe esni, de aztán csináltak egy hüvelyi ultrahangot és ott volt ő. :D Még csak 3mm, de már pulzál a kicsi szíve! Állítólag hátrahajló méhem van, ezért nem látszott semmi a sima ultrahangon. Kaptam gyógyszert is a hólyaghurutra és megnyugtatott a doki, hogy nem lesz tőle baja.
Sziasztok!
cSATLAKOZNÉK, HA LEHET.
Köszi mindent nektek is csajok! Most egy kicsit görcsölök, de remélem ennél több bajunk nem lesz. Szerencsére nem olyan vészes.
Ági!
Ne törödj vele,én is azt mondom...
Ezt kettőtöknek kell tudnia mit szeretnétek.A párod meg biztos az anyós véleménye miatt változott,remélehetőleg nem lesz hosszúéletű ez a félelme...legalábbis ezt gondolom a naplod alapján.
Holnap vendégeim leszenek délelőtt,de aztán lesze k.Puszi Nektek
Reméljük gyorsan megváltozik a véleménye.Kitartás!:)
Megyek vacsizni,sziasztok.
További ajánlott fórumok: