Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
Fú, egyre nehezebben... De szerintem csak a meleg miatt...
Sziasztok! Itt is meleg... :(
Mik ezek az új jelek? :)
Sziasztok csajok!
Nálunk már most megint 35 fok van!
Matyink sem igazán mozgolódott tegnap!Lehet hogy érzi hogy az apukája nincs itthon!
szia szöszi!
szerintem nem lesz abból az esőből semmi.
pedig jó lenne ha hűlne a levegő.
hogy vagytok?
Hétvégére mondanak esőt,pedig mi gulyást akarunk kint főzni,búcsú lesz nálunk.
Jó reggelt!
Ma is nagyon meleg lesz:-((
Én nemsokára indulok a védőnőhöz. Vizelet, testsúly, vérnyomásmérés és szívhang hallgatás.
Laurám tegnap alig mozdult. Kissé aggódom miatta!! Remélem minden rendben van vele.
Legszívesebben valamilyen vízbe mennék áztatni magam egész nap.
Szerintem ez a fórum a korábbi hónapiaknál sokkal aktívabb. Este mindenki pihen. Meg most nyaralási szezon is van.
Senki sehol?Mostanában igen lájtos ez a fórom.
:((Elkéstem.
Akkor én is megyek. Puszi mindenkinek, vigyázzatok a babócákra és magatokra is. Vasárnap jövök.
Csak miért ne szabi előtt jönne a krach. De már megoldottam.
Ha nincs senki, én is megyek. Sziasztok!
Na mindenki bekómált a melegtől?
itt is volt olyan ha meggy színt vagy fehéret akarsz akkor felárat kell fizetni?
lepontosítottam a színeket is a nyíregyházi megrendelésnél,elvileg pénteken hozzák.
A kiságyat pedig kb.2hét múlva.
Köszi:)
Felugrok kicsit a barátnőmhöz, mert ott van klíma. Mindjárt megkukulok.
Nekem is kemény reggel, de aztán elmúlik. Viszont minden pisilésnél bekeményedik :)
Meg úgy napjában elég sokszor, de nem fáj meg görcsöl, csak érzem, hogy húzódik. 2 hét még, mire dokihoz megyek, remélem ez tényleg normális...
csajok,ha felkelek az ágyból már egyszerre kemény is a hasam.Elképesztő.Remélem nem kórházzal folytatom.Dórikát már hazaengedték,nem tudja vki?
Hol van az még, amikor ilyenekkel kell foglalkoznod:)Ahhoz már nősülnie kellene.
Húha, asszem jobban jártam volna egy kislánnyal... :DDDDDDDDD
Na jó csak vicceltem :)
Dinnyét erre is dobhatsz:)
de ez jó dolog, megoszlanak a költségek :)
De anyukámék már így is vettek egy csomó kisruhát. Konkrétan amit vettem rucit, eddig mindennek a felét kifizették:)A kiságyat pelusozóval meg kaptuk apa unokatesójáéktól, és gyönyörű. Meg bölcsőt is kaptunk. Ahhoz képest hogy azt hittem mindent nekünk kell megvenni...
További ajánlott fórumok: