2010 októberi babák (beszélgetés)
Értem,mert én úgy emlékszem,h.mintha aug.elejét írtál volna egyszer,h.akkor kell befeküdnöd.Majd szórítunk neked.
Majd tüdőérlelőt fogok kapni, de igazából azért kell ott lenni , hogy ha baj van akkor azonnal kapjam az infúziót.Kedden kell mennem a dokihoz és azt mondta, hogy a biztonság kedvéért vigyem a cuccaimat, de max 2-áig maradhatok itthon.
szerintem jó lehet ez a pamut+gyapjú :)
Vmi löttyöt is kapsz infúzióba a kórházba,vagy csak szemmel tartanak?
De jó,én is alig várom,h.megjöjjenek a holmik.
Kiságyról és a babakocsiról tettem fel képet a naplómban.
húú az tuti érzés lehet, mikor minden megvan és elő van készítve a babáknak! :)
pamut+gyapjúból áll a vatelin.
Azt tudom,h.a műszálas nem jó,és a pamut jó.Csak mivel gyapjúval van keverve,szerintem ennek is jónak kellene lennie.
Holnap hozunk el mindent.Már nagyon várom!!!!
még nem is hallottam vatelinról..
Csajok nem válaszoltatok a kérdésemre,hogy jó-e a vatelin anyagú takaró+tartozékai?
Gera, köszönjük jól vagyunk, igazán nem panaszkodhatom semmire :) remélem rendbej ön a gyomrod minél előbb!!
Szöszi lesz majd nekem is :) odáig minden nap eljutok h kérem a Drágám, h fényképezzen le, aztán valahogy mindig elmarad :) (pedig elhatároztam, h lesz minden hétről kép, de ha így folytatom, csak havonta lesz)
AKkor most már minden cuccotok meg van?kocsi,ágy,rucik és ami még kell?
megkaphatom én is azt a listát?
Én az egy gyerkőccel 7-t kilót híztam,te meg a 3-mal 10-et az nem is sok.
tényleg az én kelengyelistámon,csak 70%-os alkohol van amit gyógyszertárban kell megvenni.
De amit a manó küldött azon annyi féle kütyüre van,most akkor mit érdemes megvenni?
Most tartok sajna 10-nél:-(De hát ez van ,majd leugrálom a gyerekek mellett!
Neked mikor lesz képed fent?
Szia Eszterkee!Hogy vagytok?
köszi.Hát a tiéd jó nagy,persze több babócának több hely kell.Hány kg-t híztál?
Elkezdett kínozni a gyomorsav:-(Tegnap vacsira lekváros kenyeret kívántam,alig tudtam elaludni pedig nem is későn vacsiztunk.3 párnával sikerült fél 3kor elaludni.Na ma bevásároltam a gyógyszertárban.
de szép pocakja van mindenkinek!!
én egy nagyobb polóban még mindig azt mondhatnám, h csak felszedtem pár kilot.. :)
sziasztok lányok!
szöszi, amikor 4D-n voltatok, akkor csak a szonográfus mondta, h fiú vagy ti is láttátok a bizonyítékot?
Nagyon szép pocid van!Szerintem fiús:-)
Most csináltam mindjárt feltöltöm.
Nincs új pocakos fotód???
További ajánlott fórumok: