2010 októberi babák (beszélgetés)
Honnan sikerült kukoricát szerezned?Arra fáj a fogam napok óta!
Nekem eddig is mondhattak akármit úgyis azt csinálom amit akarok(skorpió vagyok)!!!
Lányok! Nem vagytok betegek, csak babát vártok. Ami jól esik csináljátok meg!
Én egész nap talpon vagyok és szinte mindent megcsinálok amit eddig!
Ne hagyjátok magatok korlátozni!:D
A bpa -ról volt szó a cumisüvegekkel kapcsolatban, gondolom, de ez már régi téma.
éhes vagyok egész nap. most tettem oda kukoricát főni. alig várom, hogy kész legyen..
Én inkább kádaznék mint zuhanyozzam!Még ki tudok viszonylag fitten szállni de az egyik barátunk darukkal foglalkozik már felkészítettem hogy egyet csinálhat a kádunk mellé:-)
amikor utoljára kádban fürödtem, úgy döntöttem, mostanában nem fogok. úgy éreztem magam, mint valami rozmár. Csak csapkodtam a kezeimmel, amikor fel akartam ülni..
Jó pihenést!Tettem fel pár új képet csajok!
bakker fáj a bordaívem egy kicsit,pedig még hol van az este! Kicsit ledőlök,addig jók legyetek:)
ohh köszi nektek,mostmár nem vagyok úgy elszontyolodva!:D
A Gergő nagyon szép név!!!
akkor megkérem,hogy ne bújjon el:) Egyszer már működött, mikor beterpesztett:)))
nekünk a képek jók, csak nem fotóznom kéne őket, hanem scannelnem....majd egyszer egyszerre mindet...
Jelen!De nem igaz mi kétszer is voltunk és nagyon szépen megmutatta magát Matyikánk!Úgyhogy hajrá!
Köszike :)
Azt nem tudom sajna, hogy fekszik, de szerintem még pörög-forog :)
Nekem is elől van, nekünk 2 hete nagyon elbújt és semmit nem láttunk, de most a vígasz időponton már minden kiderült...
a babától függ, hogy mennyit fogtok látni, nem a méhlepénytől
:-)))))
katt neked is cuksó és tényleg szépek a képek,hát akkor remélek:)
manócit hogy fogják hívni mano_84?
jajj nagyon édes a ficskád, és tényleg jó a a kép! Neked is fejjel lefelé fekszik?
mindjárt megnézem a képeket..köszi
engem már csak az érdekel,hogy meglegyen az emésztő,hogy a házban lehessen wc-zni,mert ez a toitoi...wááá
igen azt olvastam a naplódban, hogy kész a festés :)
mire jön a kis trónörökös minden kész lesz :)))
Nekem elvileg elöl van. Nézd meg milyen szép tiszta fotónk van :)
nekem is elöl van és a szonográfus nő szerint tiszta képek lettek.
attól függ hogy fog majd feküdni :))
van itt valaki,akinek elöl van a méhlepénye és volt 4d-n? tényleg semmit nem fogunk látni?
csajok én ma bűnöztem... taxival mentem be a Ráday utcába,majd vissza....nem merek vezetni,annyira szívdobogást kapok a stressztől. BKV-val meg nem értem volna oda.
További ajánlott fórumok: