Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
úgy néz ki Dorka teljesen kinövi a 62 méretet. megint be kell szerezni pár rugit.
szia!
köszi, mi jól vagyunk. Dorka most ébredezik.
Vivien mit csinál?
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok?És a babócák?
nem láttam még ezt a sorozatot.
ezt jó, hogy írtad, meg is kívántam :)))
tegnap meg pörkölt volt tésztával :)
most aludt el a drágám. a kiságyában van :)
tegnap néztem egy sorozatot a travel and living csatornán. az a címe, hogy Nem tudtam, hogy terhes vagyok .
Hát... számomra hihetetlenek ezek a történetek.
ez nekem felejtős, nincs itthon sóska.
törhetem tovább a fejem :)))
sóska lesz rizzsel és tojással.
nekünk is...többnyire...
Lili épp rajtam alszik :))))
én meg gondolkozom az örök kérdésen: mit főzzek ma?
te mit főzöl?
szia!
nálunk jól telt, köszi! nálatok? Lili, hogy van?
sziasztok!
jól telt a hétvége mindenkinek??
szia
mi 5 naponta kakilunk. szerintem várj még.
sziasztok... Domi 4. napja nem kakilt...de puha a hasa és nem fájlalja... mit adjak neki ? kamilla teára gondoltam
igen ez egy ilyen nap. remélem holnap visszaköltözik ide az élet...:-)
Hát ma úgy látszik pang a fórum...
sziasztok! van itt valaki?
nem tudom mi van velük, én sem kapok. a müllerben is van, de az se közel-se távol, csak nagyon nagyon messze van tőlünk
én is így tudom
Nekünk tegnap sárga volt,szerintetek azért mert a napokban több anyatejet ihatott?
sziasztok!
köszönöm lányok, megnézem. eddig csak 2 dm-ben néztem a szappant, de nem volt.
nálunk 1* volt zöld kaki, hogy mitől azt nem tudom. azt mondták, hogy előfordulhat, nincs vele gond.
tápszertől nekünk zöld, a tejcsitől sárga.
Aha,volt néhányszor.Ha anyatejes korszakában volt akkor azért mert olyasmit ettem,ha tászeres idő alatt volt akkor azért mert sokat evett.Most meg a teától...azt mondta a doki nincs ezzel baj.
Sziasztok?
Volt nektek zöld kakitok? Nem tudjátok miért lehet?
További ajánlott fórumok: