2010 októberi babák (beszélgetés)
Most azon kezdtem el gondolkodni, hogy oké, hogy kombi kiságyat akarok, hogy később heverőnek is jó legyen, de akkor a kistesónak megint venni kell majd kiságyat... :-SSS
Ha meg sima kiságyat veszek, akkor később heverő kell... :-SSS
Melyik variáció jobb? :D
Nekünk jövőhónapban még tüzifát is venni kell. Gázzal nem akarunk fűteni, mert nagyon - nagyon drága és nincs is elég meleg.
A kandalló pedig negyedáron befűti az egész házat és sokkal melegebb is van.
Igazad van! Teljesen!
Én is vennék használtan rucikat, ha találnék jó állapotúakat, de én itt nálunk még sehol nem láttam...
Mondjuk valaki ma mutizott egy új aukciós oldalt, ott láttam egy mellszívót használtan olcsón, na azon már elgondolkodtam...
Én is mindig azt mondtam, hogy ha egyszer gyerekem lesz csak újat veszek mindenből. Sajnos az élet nem így adta.
De szerintem a boldogság nem azon múlik, hogy új vagy használt dolgok közé jön-e.
Sok új dolgot vettünk mi is, de csak amit muszáj.
Teljesen megértelek!
Ez az én hülyeségem, hogy valahogy nem vagyok oda a használt cuccokért. Mondjuk nem is vagyok az a költekezős fajta, sőt már átestem a ló túloldalára, magamra évek óta nem költök, de valahogy másra mindig nagyon szívesen, inkább én éhezem :)
Na meg én senkitől nem kapok semmit, még csak egy darab ruhát se. na jó, anyukám néha meglep egy-egy darabbal, de ő is úgy veszi, nincs baba sehol a környezetünkben...
azaz igazság, hogy nekem sok minden használtan lesz.
nem állunk úgy anyagilag, hogy ennyi pénzért vegyünk ágyat, vagy 60-90 ezer forintért vegyünk babakocsit.
mi inkább próbálunk, jó minőségű olcsó használt cuccot venni. vagy kölcsönkérni.
Akkor jó, mert most 39-ért találtam egy nekem tetszőt, akciós...
Kicsit válogatós vagyok, tudom, de szeretném ha lenne fiókja, polca a pelenkázórésznek, és a kiságy alatt ágyneműtartó fiók is...
:-))
ezek a mozgások már ebben a terhességi korban természetes. mivel már kevés a helyük odabent. már keveset mozognak de azok intenzívebbek, erősebbek.
Jöhet! :)
Köszi :)