2010 októberi babák (beszélgetés)
Nekem meg el kell mennem gyógyszertárba, mert otthon hagytam a mg-t. És ma még sokat kell szaladgálnom, mert holnap elutazunk hosszúhétvégére pecálni, és még nem vettem semmit.
De, de már elvan egyedül!
én most erősen gondolkozom egy lelépésen. nagyon fáradt vagyok
megnéztem az a fórumot, de még csak iglo van ott, na persze én is írtam, de ott még nincs túl nagy élet. Köszönöm hogy szóltál róla!
értem, bocs nem esett le!!!
azt hittem hogy a nyh-i kh-at beszéltük azért gondoltál erre!
fáziskésésben vagyok!
Mármint tényleg nyílt egy fórum ilyen címen:))))))))Most írta ki a Hoxa!!!
tényleg nyílt, iglo nyitotta a szeptemberiek fórumából.
Nem egészen, csak Katt ismerőse itt dolgozik ebben a kórházban, én is így innét vannak a közös infók!
Na tessék, most nyílt egy Nyíregyházi babavárók fórum.
Teljesen igazad van!
Pelust is kell bevinni 3 félét +pelust a baba alá!
De popsitörlőt is meg kisapit és kesztyűt.STB.....
az itteni szülészet egy köpedelem. Még jó hogy mint kh-i dolgozónak alanyi jogon jár a vip szoba... ott azért jó a csajok meg... 5 napig kibírom ha meg nem majd elmondom a vélaményem...
Ó ilyen mindenhol akad!és az ilyennek fizet mindent az önkormányzat csak épp a fogamzásgátlót nem!
Nálam a csomag majdnem kész Matyi ruhái viszont már becsomagolva!
Hajszárítót meg nem pakolok mert nem akarok sokáig ott bent maradni!:-)
Ne tudd meg mi van a kórházban... én tudom.
De enni adnak, nálunk még egész ehetőt is.de napi 340 ft jut egy beteg egy napi kajájának kihozására ebből mire is jutna vajon.
Amúgy a dokinak fizetsz az ápolót meg elküldöd a k....a...ba. Ez a szokás mi nem kapunk max éves szinten 2x200 ftot a szegény öreg mamitól....
hát már komolyan egyszerűbb lenne itthon szülni, minthogy mindent bevigyek.
állítólag nem is bánnak jól a kismamákkal Nyíregyen. épp most panaszkodott egy ismerősöm. minden doki bele van fásulva a sok olyan anyukába
Hát igen, már mi vagyunk a kisebbség.
:)))))))) Ne dühöngj!!!!!Ez Magyarország! Pont neked nem kellene ilyeneken fennakadnod, mert te könyvelsz, tudod hogy minden rohad körülményes és nehézkes nálunk.
tudom itt is (szabolcs megye)aki rendes, normális semmi bajom vele(volt ilyen albérlóő társam is mai napig imádom) de itt ami megy csajok az nagyon dúrva.itt a gyerekek fele az. és ez csak rosszabb lesz.
én is tanúja voltam annó a dokinál egy beszélgetésnek: anyuka mondja apukának: még szülök egyet, oszt neked se kell dolgozni..
Erről most hallok először:(
én spec teljesen ki vagyok akadva, hogy mindent vinni kell. semmi nincs abban a rohadt kórházban. nem tudom, enni adnak??? mi a büdös francért fizetem a járulékokat?? A dokinak fizetsz, az ápolónak fizetsz, ruhát, pelenkát vigyél. Pakolj fel mindenből.
a csomag összeállításánál még a borítékot is írják, nehogy elfelejtsd.
Ja. Nálunk is a tanácsadáson volt egy 86-os születési csaj, aki az 5.-et várja. Hát nem fehér mit ne mondjak...
Én azt rakok:)De most tényleg. Ki tudja meddig leszek bent.
én is bölcsis voltam vidéken két évesen annó..
Nálunk a faluban van bölcsi. És ha kell, anyu besegít, mert nyugdíjas, és ha minden kötél szakat, anyós is otthon van.
az iskoloidőt munkaviszonynak venném simán!!! de 20 évesen 5 gyerekét szülje valaki...
vettem még eldobható bugyogót, meg tusfürdőt
További ajánlott fórumok: