2010 októberi babák (beszélgetés)
Szia
Nst végülis ugyanaz mint a ctg
Nst= non stresz teszt (nyugalmi állapot
ctg meg maga a gép amivel hallgatják a szívhangot
Szia!
Mi a különbség a kettő között?
sziasztok!
mindenkinél nst van, nálunk van csak ctg?
Két napja lazítok, de már unom magam..inkább dolgozom :)
Én pénteken megyek ismét cukor terhelésre, akkor kérek időpontot nst-re
Én meg városi voltam, és a házidokim is városi, párom meg falusi, és még nem tudom, mitévő legyek gyerekorvos ügyben... Nem egyszerű. Azt már megtudtam, hogy így is úgy is nekem kell majd hurcolásznom a gyereket, ha beteg, mert falura nem jönnek házhoz a dokik sajna :(((
Pedig én emlékszem, gyerekkoromban mindig kijött hozzánk a gyerekdoki, ha betegek voltunk, és mennyire jó volt ez így, mert én mindig úgy éreztem, képtelen lennék kikelni az ágyból, felöltözni és elmenni a dokiig...
Még most felnőtt fejjel is nehezemre esik... :(
Doktornénit úgy kell választanom!
NST-re már holnap kérnek időpontot!
Sőt ha nem mozdul Matyi akkor gyakran leszek az UH-osok vendége!
Mi 7 kg-nál tartunk!
Az éjjel megint törpe vízmű voltam pedig úúúgy utálok felkelni!
Szia!
Megkérdeztem az nst-t, nálunk csak a 38. héttől kell menni szerencsére, így legalább nem kell annyiszor mászkálnom majd :)
Meg majd legközelebbre hoz nekem homeopátiás cuccokat, meg ír fel recepteket egy másik baba taj számára, amit majd kiválthatok :)
Falun baccus nem egyszerű a gyerekorvososdi... :-S
Hello csajok! 9-ig aludtam. Hát ilyet....
Mano mi volt a védőnőnél?
Azt mondta, semmi gond, mivel pici vagyok és soványka (voltam), rám fér ennyi hízás, bár azért kezdek tartani attól, hol állok meg... Eddig 13 kilónál járok, van még valaki, aki nálam többet hízott? :)
És én még azt hittem, képtelen vagyok a hízásra... :)
Régen azért könyörögtem, hogy csak az 50 kilót érjem el, most meg már a 60-on is túl vagyok :DDD
Hello csajok!
Mano és mit mondott a védőnéni?Remélem csupa jót!
Sziasztok, megjöttem a védőnőtől...
Hááát...
61 kilónál járok :-SSSS