2010 októberi babák (beszélgetés)
az igen!
én csak a 20. hét környékétől érzem rendesen.
én is ezzel biztatom magam.
EDA-t nem kértek?
én is elkezdtem elolvasni!
Én is egyedül vagyok minden hétköznap 7-17 ig... de 10 perc séta a kórház...
a mentő 2 perc alatt itt van.
Hidd el fogjuk azt érezni mikor eljön az ideje!!!
én 24+4-en voltam de én is elcsodálkoztam akkor milyen sok mozgását nem is érzem még :)
viszont ma kaptam az első igazán fájdalmas rúgást a bordámba :))
Köszi,már nekiálltam olvasni.
Hát én attól tartok őszintén,h.nem fogom tudni,h.mikor kezdődik,mivel nincs tapasztalatom,ill.egyedül leszek itthon.Azonkívül meg lesz majd csak vhogy.Azzal biztatom magam,h.mindenki kibírta,akkor nekem is fog.
Engem is általában szokott hagyni aludni , de most éjjel is fel volt nagyon. illetve ő fel van csak én alszom át mert ha fordulok vagy megyek wcre midig érzem a mocorgást.(ma reggelre viszont dorbézolt...)
de du aludt egy kicsit ez nagyon ritka eset!!!
milyen fura, hogy ilyen sokat mozog a babátok!
nekem ehhez képest Lili nagyon nyugis, bár ezt mind a 2 4D-n mondták is.
fel akartam venni videóra ahogy mozog a hasamban, de képtelenség olyan ritkán moccan meg.
olvastam a naplódban :)
én nem merek ilyeneket olvasgatni már,mert azóta kezdtem el félni, mikor pár nem épp pozitívat végigolvastam.
azóta ilyeneket olvasok:
kész lesztek, nyugi :)) bár tudom hogy ilyenkor nagyon nehéz várni!
ha kiegyeznék a 21 fokkal itt se kéne fűteni, de olyan jó egy kis meleg :)))
jó főzőcskézést!
Hát azt még nem tudom, mert még nincs berendezve a szoba, és még pontosan nem is tudom, hogy mi hogy lesz. De majd kitalálom.Ugye úgy volt hogy ma jön a festő, de péntek lesz belőle. Sose leszünk kész:((
Itt azért fűteni nem kell. De undorító módon fúj a szél, már sokadik napja. Nem is voltam kint.
nagyon szép Beri! :)
és hova fogod majd lógatni?
ez az idő gusztustalan. bő egy hete még hűteni kellett a klímával, most meg fűtünk vele. fasza :S
Ügyi vagy!
Én most léptem,kirántott cukkinit csinálok,de még vmit kéne mellé.