2010 októberi babák (beszélgetés)
végülis én is jól vagyok, csak a bőröm viszket esténként de úgy hogy majd megőrülök. az elég idegesítő tud lenni.
na meg a mozgás... zoknit már nem egyszerű felvenni :)
és már a vezetés is kényelmetlen.
Na nézem a House-t. Puszi, jó éjt!
Óriási hasa van, nem is tudom hogy lehet ezt bírni...:)
Hát igen. Bár nekem nincs okom nyafira, elmehetnék béranyának, annyira semmi bajom ez alatt a terhesség alatt:DDDDDD
azta!!! :)))
el sem tudom képzelni milyen érzés lehet.
ha nyafogni van kedvem, mindig eszembe jut Gera. :)
Lehet:))
Nézd meg Gera naplóját, rakott fel 32 hetes képet a 3szoros hassal, nem semmi:DDDD
biztos örül, hogy hazaért apa :)
Hú micsoda hancúr megy a pocimban:)))
Én is csak reménykedem, hogy nem lesz baja, de elvielg tök jó minőség, nem szabadna hogy baja legyen.
jónak néz ki a varrás remélem nem lesz baja.
jó éjt nektek és a babáknak! sziasztok!
Ha jól le van varrva, akkor nem szabad. Én mostam már, nem lett baja. Igaz nem sokat, mert hiába mintás, húzok rá huzatot mindig.
aha értem. szép a narancsos csőris szeretem.
ha nem akkor meg elő a sodrófával :DDDD
Na hallom a kocsiját! Szerencséje:)))
még én sem, remélem nem fog összecsomósodni benne a töltet.
Hát én jobb esetben reggel 6-tól este 6-ig vagyok egyedül,ha apa másik helyre megy akkor meg 4-től este 7-ig,de most már a suli elkezdödött tehát még hetente 1-2 nap este fél 7-től 3/4 12-ig is lesz.
Hétvégén 1 nap szabad.A másik este fél 10-ig van v.22.45-ig reggeltől.
Még nem. Majd ha már ki van festve a szoba, ki van takarítva, és a helyén a kiságy.Addig felesleges.
de legalább nemsoká hazaér!!
Mivel fiúnk lesz,hercegnőset nem szeretnék.
KÉket meg azért nem ,mert a kiságyon a függöny narancssárga.
te kimostad már a huzatnélküli ágyneműt?
Én is varrtam ágyneműket, most kettőt barátnőm kislányának az oviba. De ezek csak huzatok. Most akarok venni vatelint és rendes baba ágyneműt varrni.
Én már felkészültem erre is van 3 fajta levinek, és most varrtam egy olyat ami nagy takarós tehát sokáig jó lesz neki.
További ajánlott fórumok: