2010 októberi babák (beszélgetés)
ezt olvastam én is valahol, de én nagyon el szeretném kerülni a gátmetszést-varrást!!
több jó véleményt hallottam, mint ellenvéleményt. ma estére tervezem, hogy "nekilátok" :)
:DDD
az enyém ma volt.
azt mondja a ctg-re, hogy ez nem valami jó... grrrrrrr a dokim is meg a ctg-s csaj is azt mondta, hogy tökéletes!
ja meg most jutott eszébe megkérdezni kell-e a mérleg. már megvettük vagy egy hónapja...
Sziasztok!
Engem is foglalkoztat ez a gátmasszázs dolog.
Épp most hétvégén hallottam egy ellenvéleményt. Állítólag kilazítja a lenti izmokat, amik most amúgy is nagy megterhelésnek vannak kitéve, így még nagyobb az esélye az inkontinenciának szülés után...
S így sem garantált, hogy nem vágnak, de amúgy gátmasszázs nélkül is volt, aki megúszta. Én mindenesetre még nem döntöttem,hogy "nekilátok-e"...
holnap megbeszéljük.
de ha végig bent lesz és tényleg 100-as lesz a Bpd, akkor nem is bánom.
sziasztok
újra itt vagyok...
Én is a fórumról álmodok néha és Lyanát szülesztettem múlt héten valamikor....
:S nem csodálom..
de azért még van esély hogy császár nélkül szülj?
óóó, bocsi, csak írtam ki szavazást, lehet ott félreértettem vmit :S
*irulpirul*
nem indiszkrét :)
nem csinálom. ez valahogy nem nekem való...
szia Panini,
mióta gátmasszírozol? (dejóezaszó)
és érzed azt az égető érzést, amit a leírásokban említenek?
remélem nem túl indiszkrét a kérdés :)
ki volt a főorvos?
Papp Csabával nem találkoztál?
Sziasztok!
Látom nem csak én álmodok a fórummal :))))
Én benne lennék ebben a hétben! ;)
Sziasztok!
Örülök, hogy Beri jól van és Nikit is hazaengedték!
Azt álmodtam a hétvégén, hogy a héten Beri és Panini is megszült és Beri 1 nappal előbb, mint Panini :)
Niki, nekem 32+2 naposan mértek 1766 g-ot, a védőnő azt mondta, hogy az uh tévedhet és hogy ez még jó.
Remélem mindenki jól érzi magát :)
akkor pihizz Mano!
Én rendbe tettem az ágyneműket, porszívóznin kellene, de nem nagyon van kedvem :(