2010 októberi babák (beszélgetés)
Nem megy ez ma...
Amint nekiállok valaminek, jön a mensis érzés... :-S
Gergő is azt akarja, hogy pihizzek végre :)
szia!
köszi, akkor biztos nekünk is kell majd menni
Na csajok egy kicsit el kéne szakadnom a géptől, nem ártana összerakodnom egy csöppet, egész nap itt ültem :)
most néztem meg a papírkámat, amire rá van írva, hogy milyen vizsgálatok várhatóak, ott is írja!
igaz, beutalót még én sem kaptam rá, de szerintem 21-én ír majd
Sziasztok! Nekem a jövő7en kell mennem az utolsó UHra, a 37.hétben leszek.
Hát ezaz, én is így tudtam, de nekem a múltkor a védőnő azt mondta, nem lesz több. Majd rákérdezek a dokinál is.
miért? én úgy tudom, hogy a 36. héten még van uh.
Csajok, nektek volt a 36. héten?
Nőgyógyász. Nekem nem is lesz több uh...
nőgyógyász? tanácsadás vagy uh?
Bennem itt többen jártak mint elötte fiúk:) Na jó nem de most vagy 4 csaj vizsgált
én 21-én megyek tanácsadásra
Én meg azt se tudom, nyitva vagyok-e vagy sem... Ezer éve nem vizsgáltak :(
uncsim is mesélte,( ő kora intenzíve dolgozik) hoy 4-500 g os kiscicák is meg szoktak maradni ők pedig 24-25 . hétre születtek. mi azon már régen túl vagyunk. úgyhogy minden rendben lesz mindenki babájával!
Igen ,ágynyugalom végig! Csak pisilni enni ,dokihoz menni... hogy ne nyomja a feje a méhszájat
Ja meg annyit mondtak megspóroltam pár órát a szülés elött ugye én már 1 újjnyira nyitva vagyok... lehet Domi majd jön mint a golyó... majd
most szigorúan feküdnöd kell?
egy ismerősöm mesélte, aki fenn volt gyakorlaton a szülészeten, hogy voltak 4-500 grammos babák is és túlélték, igaz, elég sokáig benn kellett lenniük.
ezen mi már rég túl vagyunk :))
Nekem már 2,5-ös baba is megfelel mert valószínű nem huzzuk ki végig ....a szülésznőm szerint ha 3 hétig bírom még az már jó
Jajj te szegényem, elhiszem, hogy rossz volt :(
A főorvos meg egy vadállat úgy vizsgált meg majdnem ordítottam én aki nagyon bírom....
Szóval vannak jó és rossz tapasztalatok is
meg gondolom nem feltétlenül szeretnél 4 kilós babát, egy 3-3,5 kilós is teljesen jó lenne :)
Azért nagyon szar volt bent és nagyon megijedtem a szülőszobán láttam 5 babát és az egyik 900 grammos volt mint egy kismacska úgy is sírt...
Tudtam hogy Domi nagyobb és hogy túlélné de ott akkor nem ez járt a fejemben ...
Igen, én pont azon aggódok, hogy jó nagy gyerekem lesz... :-S
Félek is egy kicsit, nem is nagyon szeretném kihúzni a 4. hétig, mert azért valahogy ki szeretném préselni magamból... :)
jó nagy a babád Manó a kórházba egy szülésznő annyit mondott hogy az én méreteimhez pont jó ez a baba ne aggódjak ezen
nem tudom kire fog hasonlítani :)
születik a jövő manökenje!!! majd szemmel tartjuk a kiscsajt!
További ajánlott fórumok: