2010 októberi babák (beszélgetés)
nézd mit találtam:
-Üdvözöllek életem első sms-ével. Ekkor meg ekkor, ennyivel és ennyivel születtem, stb. Míg saját számom nem lesz, anyukám/apukám mobilján tudtok elérni. Pussz: baba neve
-Laci vagyok, 2500gramm, egy darabig még nincs fogammmmm. 52 centivel születtem reggel 8-kor, óvakodok még a bortól. Sokat sírok, cicit szopok, ha megnövök majd még írok.
-"A mai nap úgy döntöttem, hogy véget vetek az egyre fokozódó izgalmaknak és 3300 gr. súlyommal 49 cm-es termetemmel megérkeztem a nagyvilágba. Anyukámmal együtt jól vagyunk.
A mielőbbi találkozás reményében: /a baba neve/ "
-"Elcsórtam a papa mobilját azért, hogy szóljak: 2006. 03. 01-én 21:35 perckor megszültettem. Súlyom 3400 gramm, 51 centi vagyok és a séróm óriási. P. Lili
-Üdvözletét küldi egy új földlakó, aki . . . -én érkezett közénk, . . . . cm-rel, . . . . kg-
Én úgy fogom Írni hogy megszületett Levente....
igen a szája az tuti az enyém.De az orra az kérdéses.(bocsi, akkor annyian írtak hogy nem tudom észben tartani)Várj rakok fel közös képet apucival és akkor jobban el lehet dönteni kire is hasonlít.
ja! tudjátok mi jutott eszembe? lehet, hogy hülyeség, de tudjátok amikor megszületik majd a babóca gondolom majd nektek is a párotok küldi majd észnélkül az sms-eket, hogy megérkeztem stb. ti fogtok az ismerősöknek küldeni? hogy írjátok majd? hogy megszülettem, vagy hogy megszületett a kislányunk/kisfiúnk
elképesztő a hasonlóság!!!!
persze! írtam is, hogy tisztára rád hasonlít a kis husi! :)
ok persze rakok fel képeket. keddi fotók vannak fent, vagy azt már láttad?
sziasztok!
csak bekukkantottam! megyek szülésfelkészítőre 10-kor. Addig zuhi, kis rendrakás, meg ilyenek...bár a csípőm még mindig nagyon kész van...na mindegy nincs lusti :)
de jó neked! úgy irigyellek! :) képeket kérünk!!!
hétfőn 4d uh... újra már nagyon várom olyan lelekes vagyok!
Én is mikor kidugja oldalt a lábacskáját mindig meg akarom fogni de csak játékosan és mondom neki hogy elkapom ha mégegyszer kidugod... erre visszahúzza és pár pillanat múlva még jobban kidugja...:-)
:) én is alig várom már, hogy megfogdoshassam! :D
Nem szomorkodok jó helyen van még ott manócska.
Nekem is hiányozni fog, mert úgy megszoktam a motoszkálását!Imádom minden ficergését!!!!!de ha meg kint lesz azt fogom szeretni hogy végre megfoghatóm megpuszilhatom stb...
nem baj az, ne szomorkodj! inkább örülj neki, hogy még élvezheted ezt az édes tehert! nekem már lassan vége. fura, mert én is már nagyon várom, de ugyanakkor bennem van, hogy mindjárt vége, és azért hiányozni fog, hogy nincs a hasamban.
igen jó lenne ha lenne net és tudnák szórakoztatni egy kicsit. de neki már csak 4 napja van és karjában tartja a picúrkáját! nekem meg még 49 nap....
nekem már annyit nem mozog mint régebben, bár mondjuk este nekem is nagyon élénk volt! szegény Lyana! biztos rossz lehet neki a kórházban. nagy unalom lehet ott. legalább internet lenne...
Levi éjjel nagyon aktív volt...veszett egy csemete!legalább 6x ébresztett fel. most is motoszkál...De olyan édes úgy imádom:-)
Lyanáról az utolsó hír hogy kedden indítják szülést addig kh-ban van.
köszi, most jobban mint tegnap, este is csak két wc-re menetel volt :) észrevettem, hogy minden másnap alszom rosszul. olyan érdekes. és veletek? minden rendben? Lyanáról van valami hír?
Hogy aludtatok? mi újság van?
sziasztok jó reggelt!
Én vagyok csak visszaolvastam!
halihó! még mindenki alszik? :) köszi az aggódást, utána már jobban lettem, bár reggel megint összehúzódásra ébredtem :S mindegy, most már majd csak kibírjuk valahogy! boggyantyú, remélem nem lesz semmi gond veletek!
Köszi hogy elmondtad. Várjuk a fejleményeket.
jó éjt!
én is megyek lassan
Megpróbálok aludni!Jók legyetek!Holnap értesítelek titeket mi a helyzet!
További ajánlott fórumok: