2010 októberi babák (beszélgetés)
lányok, ez a tanfolyam....
annyi baromságot mondtak
pl. szinte az összes zöldséget és gyümölcsöt felsorolták, hogy nem lehet enni a szoptatás alatt..
akkor mit egyek? húst hússal?
Amúgy attól nem lehet,h a doki eléggé rám nyomja az ultrahangot???Nagyon érzékeny a bőröm,ha valaki megfogja a karomat,az is meglátszik egyből...
Nem vagyok parázós,nem szoktam kiakadni apróságokon,de ez nagyon ijesztőnek tűnik!Tuti,h nem csíkok,határozottan olyan mintha megütöttem volna,de tudom,h nem!
hmmm...nem tudom mi lehet
Én cumit tettem a táskába,cumisüveget nem.
De igen,de 2 nagy folban,tényleg olyan mint a vér aláfutás!Olyan mintha jól megrúgtak volna!
nem csak az ereket látod?
Képzeljétek most vettem észre,h 2 helyen olyan a pocakom mintha véraláfutásos lenne!!!Te jó ég!!Mi lehet???Alul olyan két oldalt!
bocs csajok, hogy eltüntem, csak megebédeltünk, meg felköszöntöttem apumat, mert ma van a szülinapja...
nemmaci, igen a kórházban, sajnos
eperlevél, sajnos nem biztos már a room in sem, mert nem lehet szobát foglalni és össz van 2db, állítólag mindig foglaltak...
cumisüveget én is csak ezért tettem be, cumira nem szeretném szoktatni a picit, így azt még nem is vettem :)
elbúcsúzok egy kis időre. megyek vasalni! sziasztok!
És akkor mit adnak azoknak a babáknak akik nem kapnak egyből anyatejet?
Hát vhogy úgy,elugrok pékségbe aztán jövök.Mert már nem ártana pihizni.
Csak azért viszek cumisüveget,hogy ne az "össznépit" adják az én fiamnak...
vagy a fészekrakó ösztön beindult...
Sziasztok vagyok megint!
Csajok nem tudom,h.mit érzek,most meg kint a virágokat rendeztem,rózsabokrot vágtam stb...
Ma munkamániába szenvedek.
Ha még ezt azt megakarok csinálni szülés előtt,akkor még biztos,h.nem szülök.
Gera tett fel ma az iwiwre egy képet,ahol mind3 baby 1 képen van.
remélem nem haragszik meg érte :)
én ebbe még nem is gondoltam bele, hogy ilyet is vinni kellene...cumit tuti nem nem akarom rászoktatni de cumisüveg....
Na most egy kicsit elvonulok.
én azért betettem, majd legfeljebb visszahozom
Én nem is viszek se cumit, se cumisüveget.
nekem most mondta unokatesóm, hogy hiába viszek cumit, meg cumisüveget a mi kórházunk is baba-mama barát, úgyhogy egyáltalán nem adnak nekik. kivéve, ha tényleg nem tud szopizni és akkor tápszert az üvegből
rooming in-ben leszel, ugye? csak kivédhető, mond h. nem akarod és kész, és ha már tápszer, akkor pohárból
csak nehogy azon kezdj el idegeskedni,h. nem rögtön dől a tej, ilyen úgy sincs
katt! most olvasom Panini naplóját! tegnap írta, hogy ma uh-ra megy. akkor ezek szerint még ő is egyben :)
Nálunk szerencsére bababarát a kórház, és el is mondták, hogy ott nincs is cumisüvegezés, se tea, se cukros víz. Ennek nagyon örülök, remélem be is tartják!
ma a szoptatásról lesz szó
mindjárt el kell indulnom a szokásos tanfolyamra
További ajánlott fórumok: