2010 októberi babák (beszélgetés)
volt 130x230-as is, de az 20E volt.
köszi :))
pesti vagy?
az asti babaáruházban, de ha jól tudom a cora is forgalmazz.
nem akarok hülyeséget mondani, de mintha úgy olvastam volna valahol, hogy csak szülés után utalják
lehet, hogy így van?
én a hétfőt szemeltem ki magamnak, mert akkor jön vissza a dokim külföldről.
persze majd Lili eldönti :))
nekem ma pontosan 13 napom van még. vááááááá
Tényleg, holnap töltjük eperlevéllel a 38. hetet! Már csak 2 hét:)))
jaj, megnéztem a babaholmiaidat!! annyira gyönyörűek, de tényleg! nagyon szerencsés a te manód! :) egyébként a baldachin szerkót hol vetted? nagyon-nagyon tetszik!!!
Hát az nekünk tényleg kicsi:( Amit bepróbáltunk a nappaliból, az 150*230-as, minimum akkora kell. Asszem 20 alatt nem ússzuk meg:( Hát nem biztos hogy most megvesszük, nem tudom, hogy a Tgyásom hogy jön, bár jövő héten kiderül, ha addig még egybe leszek.
Panini ha nem akarod hogy Lyana megelőzzön akkor a kicsiddel meg kell beszélni, mert nála kedden indul a bakterház...
furcsa, de már annyira várom, hogy nem izgulok :)
Panini tényleg! milyen "következőnek" lenni? :) izgulsz?
szia guapa! :))
nagyon jól, semmi panaszom a savon és a nehéz légzésen kívül. pedig 7 napom van kereken :)
ti?? :)
na, mesélj miket mondtak!
sziasztok!
nagyon tetszett a szülésfelkészítő, bár újat nem mondtak, de azért megerősítettek abban, jól gondolkodom az egész szülés témával kapcsolatban...
sziasztok! én is visszajöttem. elmentem egy kicsit sétálni, aztán elkezdtem görcsölni, gyorsan hazahúztam a gyufát :) Gumimaci hogy vagy? nekem is volt ma egy gyors hajvágásom! :)
nem volt semmi különös!
jajj már csak 1 heted van... de jó
Sziasztok!Na csak most végeztem...dolgoztam még egy kicsit így egy héttel szülés előtt:DTöörtént valami nagyon lényeges???Nincs időm visszaolvasni!
a ti szobátokba szerintem kicsi, 120X70-es.
diegoban volt 10000E.
Sziasztok!Mekkorát vettél, és mennyiért?Én is 2 napja bújom a netet, hogy hol vegyünk és milyet.
Csajok sos-ben le kell lépnem.Még teljesen vissza se olvastam.
Most tudják megmutatni az irodát,amit meglehet,h.kiveszek.Majd jövök.
:) arra nem emlékszem, de biztos szép az is!
igen, ez így van. én is észrevettem, hogy már kevesebbet mozog. nekem is azt mondta a doki, hogy bármikor jöhet, de abszolút semmi jele nincs. hát nem tudom...
nem, olyat nem is láttam :(
nekünk narancssárgás kellett, úgyhogy a macis-nyuszis-zsiráfosat :)
mi jót főzöl? én most majd mosogatni szaladok el egy picit.
jaj, nagyon szívesen. örülök, hogy tudtam segíteni. csak nem a méhecskéset választottátok?? :)
ezt mondom én is. mondjuk én már többet nem is megyek. most már majd ő jön. ú, akkor bírd ki míg hazaér! :)
Minden rendben van! A doki azt mondta azért nem mozog a picim mert a végére el szoktak a babák lustulni. Egyelőre úgy néz ki, hogy nem készül ... de mégis akármikor jöhet :-s
További ajánlott fórumok: