2010 októberi babák (beszélgetés)
úgy tűnik elkerült minket a front.
én sem innék korábban tejszaporító teát!
viszont van egy jó tippem:
LÓGJON CICIN FOLYTON A BABA! :D
A hárs pedig olyan fincsi is...a megfázás elleniek pedig fujj!
pech
a párodnak még jó lehet:)
Bementünk a herbáriába mondom olyan teát adjon megfázásra amit én is ihatok adott egy megfázás ellenit. kibontom elolvasom a papírt terhesek szoptatósok nem ihatják...de ezt ajánlotta a nő,de a külsejére ez nem volt ráírva... pech. pedig vaciláltam a hársfa és e között hát rossz döntés volt...
Jajj nagyon ismerős!Akkor úgy látszik Bálint és Dorka ma együtt gyakorolják a talajtorna alapjait...
lehet, hogy anélkül is lesz elég tejed
Igény szerinti szoptatás! Na ez tuti meghozza a tejed és még mellgyulladásod sem lesz.
2 évig szoptattam. Sok mindent megtanultam ez alatt az idő alatt.
Már nagyon várom a végét...ma hoztuk haza a fürdetőkádat meg az állványt!Már csak az hiányzott!Azaz,már megvolt csak nem itthon tároltuk!
Lehet,h igazad van,majd kedden megkérdezem a csecseősöket!
igen olvastam! nagyon örülök neki!
1 heted van tényleg de jó! írigyellek! nekem még 48 nap.
De igen!De abból nem lehet baj ha 3 nappal előtte elkezdem...gondolom...
itt vagyok újra csak főztem egy teát,kerülget a megfázás.
Szülés után mikor beindul a tej a melled amúgy is csomós lesz és valószínűleg dolgoznod kell rajta,h. elkerüld a gyulladást. Ha még ráiszod a laktoherbet, az ronthat a dolgon.
Ezt nem ajánlom, sőt az első időszakban sem!!!! Sok kórházban meg sem engedik, hogy igyad. Nem ettől lesz sok tejed.
olvastátok, amit tegnap írtam?
korisának megszületett a babája
Dorka lábikói ma folyton a bordáimnál vannak, olyan nehezen találok ma emiatt kényelmes testhelyzetet
azt nem csak a szülés után kell kezdeni?
Szegénykém!Nekem is volt hasonló,Bálint sem szereti a nagy zajokat!
minden rendben
most pihizek 1 kicsit a vendégek után
6-ra pedig a volt főnököm búcsúztatójára megyek
az én babám is érzékeny az erős hangokra
anyósom rosszul hall és ezért nagyon hangosan beszél, az ő hangjára mindig rugdalózni kezd Dorka :)
Tejszaporító igen!Még egy hetem van szülésig,a napokban elkezdem,tutira legyen elég tejem a szülés után!
Igen most már jobb a hasam sem feszül nem kemény, de nagyon megijedhetett a kicsikém, mert bekeményedett hasnál úgy rug-kapált...én meg csillagokat láttam.
Veletek mi újság?
a hülyéje...
most már biztos megnyugszik a Levi
most értünk haza a tescoból... 1-1 km oda vissza. de egy őrült motoros mellettünk olyan hanggal ment 1 keréken, hogy Levi totál megijedt és full keményedtem meg minden.. most kezd alakulni a helyzet
igen, mert most tudtak jönni a szülei
délelőtt jöttek, itt ebédeltek
aztán csatlakoztak anyuék, ünnepeltünk és mentek haza
sziasztok!
nemmaci most tartottátok a párod szülinapját?
További ajánlott fórumok: