Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 októberi babák (beszélgetés)
lányok, ti hány db bugyit raktok a csomagotokba?
okés nekem már nyitva van 5 hete és a vizsg 2111
ez volt az utolsó látogatásom a védőnőnél nem mondott semmit
amikor kérdeztem kell még jönnöm, azt monda: nem
A méhnyak az elsimulhat.
pl. 3000 méhszáj 3 cm-es méhmyak zárt külső, középső és belső máhszáj, stb.
A méhnyak az első szám ami általában először szülő nőknél először elsimul és utána kezd nyílni a méhszáj.
Nekem 1 újjnyinál azt mondták elsimult a méhnyak
igazad van. Mindennek meg van az oka, és az embernek nem szabad saját magát hibáztatnia.
Értem mit mondasz,de nekem most olyan mintha nem teljesítenék megfelelően,és miattam nem tudna kibújni:(
Lyana ez nem a te hibád!!!
Én majdnek koraszültem 2x és magamat hibáztattam ...pedig nem tettem semmit mégis elindult... nem bocsájtottam volna meg magamnak ha baja történt volna...pedig nem az én hibám volt ezt mindenki megmondta ha tudnák az okát nem lenne koraszülés...
nyugodj már meg és bízz a testedben meg a kicsikédben!
örülj, hogy legaláb készül atested, van aki úgy megy szülni, hogy előtte egy fájása sem volt. Majd hatékonyak lesznek a fájások, ha ott lesz az ideje!
Akkor jól tudtam, köszike :)
4 ujjnyi után már tűnőfeles ill. eltŰnt méhszáj van.
Centiben is szokták mondani de az a ritkább.
akkor 4 centivel kezdtétek=2ujnyival, összesen 5 ujjnyira=10 centire kell tágulnunk. Így már világosabb.
Nincs 4 újjnyi az 8 cm 8 újjnyinál már kipottyanna a baba
elvileg nem látják ilyen kor már...
azon már kipottyanna a kicsike
Szia :)
Akkor 8 ujjnyi, olyan már nincs, nem?
jól tudod 1 ujjnyi = 2 cm
Hát nem igazán szeretnék... Szinte csak rosszat hallani róla... :(
szólhatsz, hogy nem szeretnél..már mindent le tudsz tisztázni a szülés előtt, hogy mit igen és mit nem...nem a doki dönti el
A végeredmény a lényeg!!!!
Nem tudom,h örüljek vagy sírjak amiért még nem kaptam oxitocint...nálam is sajnos aaz a baj,h nem tágulok az összehúzódások ellenére...
Szegénykém! Pedig hogy készültél, de ne hibáztasd magad ezért! Kihordtad ez a gyönyörű kicsi lánykát,és nagyon jó anyukája leszel. A vérzés van akinek hetekig megmarad. vagy annyira nagyon sok?
most voltam patikában, azt mondták ez az egy hiánycikk
További ajánlott fórumok: