2010 októberi babák (beszélgetés)
szasztok!
Én is attól tartok,h.csúszik és csak nő ,pedig eddig is nagy volt és császár lesz belőle,v.szakadás,tehát a varrás gondolatával foglalkozom.
Tegnap kérdeztem a védőnőtől,h.mennyit engednek ráhúzni,és furi volt mert azt mondta,h.általában 1hetet.
:D:D:D
Ezek a mérlegek állati lusták...az n fiam már majdnem egy hetet ráhúzott...remélem holnap már szülök!!!
Jó reggelt mindenkinek!
Ó szegénykém!Ne legyél kiakadva!!!Bizos megvárja a babád amíg visszajön a dokid,és lehet a súlyát is elszámolták!Az uh csak becsült adatot ad a méreteiről!!!!Ne idegeskedj mert így mg kevésbé fogsz tágulni...De a legfontosabb,h hidd el minden okkal történik!!!Én is lassan egy hetes túlhordásnál tartok és én is attól tartok,h túl nagy lesz,szóval majdnem egy cipőben járunk....
Sziasztok!
Hát nekem ma van a terminusom.
A héten felmerült bennem az elszámolás, vagyis az,h. mégiscsak 1 héttel fogant. Ez még az első uh-on oké is, de a 12 hetestől már a menzesz szerinti terhességi kornak felelt meg mindig.
Szóval nem tudom.
Miért? Miért nem akar még kijönni?
Engem a túlhordás gondolatától ugyan úgy kiver a frász mint az újabb császár gondolatától.
Nyugodtan le lehet hülyézni emiatt...
Egész terhesség alatt vbac-ra készültünk a dokival és úgy érzem ahogy telik az idő, egyre kisebb az esélyem rá. Egyre csak hízik a kicsi. És jövő héten 3 nap nem lesz napközben a dokim a továbbképzés miatt. Na ez még jobban kiborít, mer mi van ha valamelyik faszkalapot fogom ki és nem érdekli mi van megbeszélve a dokival, nem támogatja a vbac-t és egyszerűen megcsászároz? Na ettől már sírógörcsöt kaptam hajnalban. Teljesen ki vagyok borulva. Most az lenne a legjobb ha hétfőig végre kiköltözne a kisasszony, aztán ha mégsem utána annak szurkolhatok,h. 3 napig ne, aztán utána megint hogy most már aztán tényleg, mert mégiscsak kis elefánt lesz.
Szóval totál ki vagyok borulva. Egyszerűen "belehalnék" egy újabb császárba, pedig a doki is megmondta,h. erre nem gondolhatok így, mert a lehetőség sosincs kizárva és ezt el kell tudnom rendezni magamba...
Én is szoktam ilyeneket nézegetni.
Visszaaludtam egy picit,mert fájt a hasam,de már nincs semmi bajom.
jó reggelt!
nekem elvileg ma lenne a terminusom menzesz szerint :D ahhoz képest jól vagyok. Semmi jel. Nem is érzek semmit.
A nagy semmi!annak görcsök,de semmi rendszeresség!Holnap este a párom haverjának van a szülinapja,tuti akkor jön majd rám a szülés:D
Nálad???
Hali!
Bocs, hogy megint bepofátlankodok, de nálunk a hasfájásra a gripe water jött be. (Viszont csak 1 hónapos kortól adható.)
húú nem semmi az én lányom.
boldogan alszik a kezemben. leteszem 5 perc és ordít.
eddig nem csinálta csak most délután óta. mi lehet vele? ha fájna a hasa akkor a kezemben is sírna nem? infactot kap minden kaja előtt.
maya babát igen most tartok a visszaolvasásnál!!!
Gratulálok neki!!!!
pihizz egy nagyot!
mi is sétáltunk délután apával egy picit, de valahogy úgy helyezkedett Dorka, hogy elég nehezen mozogtam
holnap meg se moccanok... dehogy nem főzni kell
meg krumpli lángost ehetnék hetek óta