2010 októberi babák (beszélgetés)
gyalog?
uff..remélem nem cipekedtél...
mi holnap tartunk nagy bevásárlást.
régen nem voltam ilyen fáradékony...
de most
Ma csörgött anya hogy volt a doki náluk és írt fel gyógyszert ki kéne váltani...
Gyorsan kitrappoltam.
Alig hogy hazaértem jött Tomi is, menjünk egy a tescoba...az kb 2 km oda-vissza. Kinyúltam...
Mi most azzal szívunk, hogy elalszik a kezünkben és miután betesszük a kiságyba akkor 10-20 perc és felébred. Majd kézben újra alszik.
Pedig amikor kaja után elalszik nálam akkor rögtön leteszem a kiságyába. Nem szokott a kezemben aludni.
Az enyém soha nem cicizett:-(
infacolt adok neki pocak gondra
Lyana! Szerintem hasfájós a babád!!! Az enyém is azt csinálja, hogy rácuppan majd ahogy nekiáll szopni jön a hasfájás és ott tekereg szegényem! Teljessen kifeszíti a testét a cicit meg kiköpdösi és ordít. Ilyenkor cumisüvegből adok neki mert úgy nem fáj a hasa-elméletileg szopizásnál termelődik valami hormon amitől fáj neki míg cumisüvegnél nem!-ezt olvastam a neten mert 2 hete ezt bújom:)
De ha nincs gond akkor képes 1 órát is elcicizni szerencsére.
SziasztoK!!! Megírtam a szüléstörténetem a naplómba!!! akit érdekel olvassa el!
Bocsi, hogy nem nagyon vagyok de hasfájós a babó:(
pussz
Az szép. Akkor fejd csak szorgalmasan és fagyaszd a feleslegest.
Barátnőm ugyan így volt a lányával, egyszerűen nem volt hajlandó szopizni. Ameddig tudott fejt, fagyasztott és ha jól emlékszem egész sokáig tudta ezt csinálni. A fia már mutatott némi hajlandóságot a szopizás iránt.
Kíváncsi leszek az én cicifüggő fiam után milyen lesz a kislányom.
még 25 babát várunk!
hajrá picurkák!