2010 októberi babák (beszélgetés)
:))) szia!
ez ismerős :))), apuka sztem jobban várja, mint én...annyira aranyos. minden este leszögezi, hogy fel kell keltenem akármi is van! :)
igen, már nagyon várja.
szokott vele beszélgetni, hogy mikor jön?:)
szép név :)
nekünk egyértelmű volt, hogy ha lány, akkor Dorka!:)
Igen.:) És lehet a születésnapjuk is egy napon lesz.:)
Amúgy a név tetszett a legjobban. Még az Eszteren gondolkoztunk,de inkább maradt a Dóra.
Dórika?
akkor egy napon lesz a babáink névnapja :)
majd írd meg, milyen
én is szeretnék rendelni, de lettem állítva
nem vehetek semmit, amíg meg nem jön Dorka :)
Én már egy hetet ráhúztam a kiíráshoz képest...
pedig veszélyeztetett voltam,akkor vigyztam mit a fene nehogy valami baj legyen,most me egyszerűen nem lehet kikönyörögni....
Eleinte az ember izgul,nehogy túl korán jöjjön a picur,most meg nem lehet kiimádkozni őket.:)
Pedig a 29.héten mondta a dokim,hogy egy ujjnyira nyitva a külső és középső méhszáj,meg a méhnyak 2ujjnyira rövidült.Azóta a 36.héten mondták,hogy már a belső méhszáj is nyitva. De Dórika nem akar kijönni. Pedig már nagyon várjuk.
Igen ma is szedtem babot és ha már kint voltam megfogtam egy kisebb tököt,gondoltam kipróbálom.
Még nem ettem belőle,mert ebbe a pillanatba ért haza a férjem,megvártam.
Cukrot szórtam rá a legelején és a legvégén.
igen, első
hétfőn nekem is 1 órán keresztül voltak kb 8 percesek, de másnap mentem dokihoz és még csak nem is tágultam, totál zárt vagyok :(
Fájások már vannak egy ideje,erősödnek is napról-napra. Egyik nap már reménykedtem,órákon át voltak fájások kb 10 percenként.Aztán ahogy jött el is múlt..
Nálatok is első baba?
szia
nekem szinte semmi, 12 napom van még
nálad alakul a dolog?
Sziasztok!!!
Hogy vagytok?
Van már valami biztató jeletek?
Nekünk 9napunk van a kiírásig.
a párom már most eljátszana vele..:)
imád bütykölni :)
kíváncsi vagyok, hogy Dorkával mit fognak játszani:)
remélem jó édes lesz :)
ez már a kertedből való?
Nálatok vaalami fejlemény?
Nemmaci,mit vettél végül a kissrácnak?