2010 októberi babák (beszélgetés)
hát én is.
az enyém már 11 éve volt :S
sziasztok!
Ma kell csípőfiam vizsgálatra mennünk.FÉl11-re és negyedkor kéne ennie amit előre akartam hozni,de bealudt rajta.
Az alvást próbáltam elterelni,de nem jött be ilyenkor fél -3/4 órát szokott aludni és 5perce alszik,fel kell keltenem pedig.
Ez az én szerencsém,semmi nem jön össze a napokban.
De jó, azt nem is gondoltam, hogy a kenguruban még el is alszanak!
Nekem is kell mennen venni hamikat. Szerdán itt volt a védőnő, megbeszéltük a hozzátáplálást, hétfőn kezdjük. Azt hiszem alma pürével, a levét már isszuk. Lyana Neked ebben már sok tapasztalatod van. :) Lehet, hogy majd bombázlak a kérdésekkel! :)
Szia Recs!
Laura imádja a kengurut. Sokat nézelődik és dumál benne, meg nevet ha valami érdekeset lát. Aztán egy hatalmasat is alszik rajtam útközben.
Nekünk ma mindenképpen menni kell a városba ha felébredt Laura. Kell venni neki husikát, mert ebédre már nem lesz és üdítő is kell neki.
szia!
én akkor használok kengurut, ha boltba is akarok menni, mert babakocsival szinte lehetetlen :(
Dorka sokat nézelődik benne, de ha elálmosodik, simán elalszik.
Sziasztok!
Milyen aktív a fórum! :) Azt hittem még nem zs lesz rajta semmi a mai napból! :)
Máté még alszik, de lassan ébredni fog, legalábbis 9 körül szokott.
Kár ezért a rossz időjért, de már csak hetek kérdése és végre itt a tavasz, visszavonhatatlanuk! :)
Kengurúban jól bírják a picik a sétát? Mi is vettük, de még nem avattuk fel.
mi is dél tájékán szoktunk, bár tegnap 10 körül voltunk, mert virágot kellett rendelnünk megbízásból :)
tesóm barátnőjének lesz ma a szalagavatója.
bakker, most tök öregnek érzem magam :(
hurráááá kezd sütni a napocska!!
hideg van, úgyhogy marad a babakocsi szerintem.
igen nemmaci jön a hidegfront:-( Laura is érzékeny rá.
sziasztok!
mi is kenguruztunk az utóbbi 2 napban. most megint hidegfront jön? Dorka tök nyűgi, és ő a hidegfrontra érzékeny ....:(
hát irigy vagyok, hogy nálatok napsütés van.
mi az utóbbi napokban kenguruban sétáltunk. Laura nagyon élvezte. Ma már babakocsival megyünk:-(
szia Katt!
itt is mindjárt süt, de hidegnek azért hideg van.
Én Laura ébredéséig sok mindent megcsinálok. Aztán vele tudok foglalkozni, boltba megyünk,főzök.
Valahogy nekem így alakult ki a napi ritmusom.
Brrr nagyon - nagyon hideg és nagy köd van nálunk:-(