2010 októberi babák (beszélgetés)
Eddig én is néztem. A mai adás??
NO COMMENT.
Én bevallom nézem, ez van. És szeretem az ilyen gáz műsorokat, még a brazil sorozatokat is! :) Ami ma volt a vv-ben az tényleg nagyon alpári volt!!!!
én még 1 adást sem láttam :)
igénybe lehet venni tgyás-nál és gyed-nél is, mert mindegyikből adózol. nem kell, hogy a férjed nevén legyen a kedvezmény.
Nem tudom szoktátok e nézni a VV-t.
Én a mai adás után úgy döntöttem, hogy nem vagyok hajlandó lesüllyedni arra a szintre.
Emberileg nagyon alacsony szinten vannak. Szomorú, hogy ilyenek vannak a tévében és ilyenek lesznek milliomosak......
Trágárság, alkoholizmus a fő jellemzőjük:-(
Tudom, hogy nem ide tartozik de le kellett írnom.
Tgyásból és gyedből is igénybe lehet venni az adójóváírást és a családi kedvezményt is. Nekem a MÁK a számfejtő és kapom mind a kettő kedvezményt.
Nekem a könyvelőm azt mondta,h.,a gyás-nál nem vehetem igénybe az adókedvezményt,most akkor hogy van.
Mert nálunk így a férjemnél lett kitöltve,de úgye így több a fizú és több is a gyerektartás,tehát nem jó.Mindenki mást mond,most akkor mi az igazság???
Nálunk is a férjem veszi igénybe a családi kedvezményt.
Nekem kb ugyanannyi volt, a családi kedvezményt a férjem veszi igénybe!
Én is 10 ezerrel kaptam többet.
Beri azt írta, ha jól emlékszem, hogy 10 ezerrel többet kapott a családi kedvezmény miatt.
Nem tudom,múltkor vki írta itt,h.neki is 10ezerrel kevesebb lett.
Beri,v.frencsuri lehetett,már nem emlékszem.
nekem egy ezressel több volt! :D
köszi.
11ezerrel kaptam kevesebbet.
vagy, ha a decemberi és a januárira gondolsz, akkor talán azért mert kevesebb az adójóváírás az idei évtől. mondjuk én csak 1000 Ft-tal kaptam kevesebbet.
a január 31 napos, a február pedig csak 28. a tgyás-nál a jövedelem alapján napidíjat számolnak és ahány napos a hónap, a napidíj annyi szorosát adják. sajnos :(
Csajok vki tud arra magyarázatot,h.a februári gyás hogy-hogy kevesebb volt mint a januári?
sziasztok!
mi fél 8-8 körül alszunk el, majd 2 óra körül kajcsi és legközelebb fél 7-7 körül kelünk.
Nálunk 9-kor alvás.Ez már megy rendesen.
22.40-kor felébredt,de gyorsan visszaaludt utána fél5-kor majd fél7-kor.
Már javul de még nem állt helyre a megszokott végig alvás.
Sziasztok!
Nekünk mint mindig! :) Este 3/4 11-kor fektettük le Mátét, 5 perc alatt elaludt, és reggel 9.30-kor már én keltettem! Olyan alvókája van! :) Bár nappal nem sokat alszik kb 3-4 alkalommal 20-30 perceket.
Ma kezdjük az almapürét! Nagyon kíváncsi vagyok! Már úgy vártam!
Nálatok milyen volt az éjszaka?
Gumimaci én teljesen egyet értek veled.Az én első gyermekem Bálint mindent betartottam amit mondtak első gyereknél még fél egy kicsit az ember legalább is én így voltam.Szóval 1 éves korig nem kapott semmilyen tejterméket 2 évesen tej tojás szója allergiája lett.Szerencsére kinőtte 2,5 éves korára.De az a fél év kemény volt.Hogy magyarázol meg egy 2 éves gyereknek hogy nincs túrórúdi joghurt stb...Megfogadtam hogy a második gyereknél nem veszek ilyen véresen komolyan mindent.3 Hónapos volt Vivi amikor elkezdtük az almát enni.Én is úgy gondolom hogy minnél előbb elkel hagyni a tápszert.
sziasztok!Hogy telt az éjszakátok?
Most mentünk fürcsizni,majd később visszanézek.
sziasztok
Akkor könnyebb a dolgod.
Meg keresztbe fordul,v.felkúszik a kiságy egyik sarkába.De tök érdekes,mert a takarója is megy vele.
Deeeee cukiiii:)
Nekem ki sem kell vennem,egyszerűen elképzelésem sincs mi baja lehet.Egyszer bekamerázom az ágyat!!!!
Én kivesztem és elringatom,fél perc max.1perc.
5-kor kikandikáltak a lábai a rácson,elakadt.
És rögtön vissza aludt?Bálint egyből vissza alszik,ahogy odaadom a cummiját.Fogalmam sincs mi keltheti fel!
Ja és még valami:ez nem pusztán az n agyszüleményem,a gyerekorvos teljes mértékben egyet ért velem,aki allergológus...
sziasztok!
Mi is keltünk 4-kor,5-kor utána 3/4 8-kor.
3/4 8-kor ettünk először.
További ajánlott fórumok: